:( מה קרה לי היום...

:( מה קרה לי היום...

עשיתי עם השימר כמו שהיא אמרה לי.... לקחתי קצת מייקאפ (מוצק של איל מקיאג' אם זה משנה..) ועירבברתי עם שימר... שמתי ואחרי כמה שעות זה ניהייה ממש מגעילללללללללללל

עירבבת עם שימר נוזלי או אבקתי את

המייק אפ ??? אוייש חבל לשמוע , גם אני רציתי לנסות את הטיפ הזה!

yottami

New member
מי אמר לך לערבב בכלל?......לערבב

זה לצילומים לא למציאות.....במציאות זה מתערבב עם השומן של הפנים ונהיה ג'יפה רצינית....מה שאת צריכה לעשות זה לשים את הבסיס של המייקאפ במידה ואת שמה...ולמרוח טיפה ובאלגנטיות שימר על עצמות הלחי קצת האף (במידה ואפך יפה) קצה הסנטר...וזהו...! את תבריקי ותהיי ממש נסיכת האוקיאנוס והנילוס........בהצלחה........נ.ב: לא להעמיס על הפנים עוד ועוד איפור...במיוחד אם מדובר במייקאפים ופודרות...בנות זה לא מחמיא לאף אחת...

little bony

New member
לי יש שאלה..

שאלתי אותה לפני איזה חודש ולא ענו לי..חח ההורים לי קנו לי בארה"ב שימר חום ספק ברונזה של רבלון.. ניסית לשים אותו כמו שאתה אומר (אתה=יותם) אבל זה פשוט נראה כאילו מרוח לי קקי על הפרצוף.. יש לך אולי דרך יותר "מוחשית" להסביר לי איך שמים את זה?

yottami

New member
לליטל בוני...יכול להיות שאת אולי ..

בהירה מדי בשביל גוון ברונז....גווני ברונז מתאימים במיוחד לבחורות כהות ושזופות אז אם את לא כזו כרגע תניחי את השימיר ברונז בצד.....ואם את בכל זאת מתכוונת להשתמש בו...אז מרחי ממש מעט מעט מעט שימר על עצמות הלחי...בהצלחה

little bony

New member
אני? בהירה? חח מה פתאום..

חחח אני צוחקת.. אם אתה מעמיד אותי ליד קיר אתה לא ממש יכול להבדיל.. חח יש פעמים שזה נראה טוב, עושה לי מראה שזוף... אבל אולי אני באמת יניח אותי בצד.. אני מתה על הצבע אבל.. אפשר להשתמש כצללית?

yottami

New member
אז תחליפי את הגוון הברונז לא מתאים

לך אני הייתי ממליץ לך ללכת על השימר של איל מקיאג' MOONGLOW הנוזלי....הוא יהיה פצצה עליך.......בהצלחה.....

yottami

New member
1500 ש,ח ללא מע"מ.....סתתאם

אם אני לא טועה משהוא בסביבות ה-70 ומעלה

little bony

New member
חח אם 1500 אני יקנה את החנות..

ועוד כמה מיליונים..חח לא משנה.. לא ענית לי בקשר לצללית.. זה יכול להתאים?

jess11

New member
היי

היית צריכה לערבב את זה עם מייק נוזלי. זה מה שגלית ורטהיים לימדה אותי.

yottami

New member
מסתבר שהיא לימדה אותך באופן שיטחי

איפור בדיוק כמו שהיא רגילה...למעשה עירבוב של שימר עם מייקאפ אפשרי בצילומי אופנה למיניהם אבל במציאות זה נהיה ג'יפה אחרי כמה דקות......לא כל מה שמלמדים אותך הוא פרקטי ומציאותי....בהצלחה גם לך

למעלה