מה קרה לילד שלי?

מה קרה לילד שלי?

כבר יומיים אריאל צורח בלילה. לא בוכה- צורח. הוא הולך לישון יפה כרגיל ובאמצע הלילה מתעורר ומתחיל לצרוח, לדפוק את הראש בקיר ולהטיח את עצמו במזרון. שום דבר לא מרגיע אותו- לא ידיים, לא חיבוק, לא מוצץ, לא חיתול, לא בקבוק מים או תה מתוק. הורדתי אותו מהמיטה שיטייל- גם זה לא. אחרי חצי שעה + של צרחות הוא הסכים לשתות בקבוק של מטרנה. (וזה ילד שלא אוכל באמצע הלילה!) כך ב-3 ושוב ב-5.30. מה זה????????

ר של ניב

New member
הייתי הולכת לרופא

אולי זה אוזניים, או משהו שלא רואים. אולי זה תולעים בפי הטבעת, הן בד"כ פעילות בלילה. שווה לבדוק. תעדכני אותנו, כי זה באמת מעניין. ואני אישית לא הייתי ממהרת לתת לו אוכל באמצע הלילה, כי הבנתי שלא בגלל זה הוא קם. אם מיד היה מרגיע אותו אוכל אז אולי כן, אבל לא זו הבעיה נראה לי. בכל אופו אולי שווה היה לתת לו אוכל יותר משביע בערב.

הילד אוכל כל דבר שזז.

לארוחת ערב הוא אוכל פרוסה, מעדן, מה שהגדולות אוכלות (חביתה, לחם מטוגן בביצה, טוסט) ועוד בקבוק של דייסה. תולעים בדקנו ולא מצאנו.

אביא

New member
מתולעים בפי הטבעת לא צורחים

זה מגרד אבל לא גורם לצרחות.

רותי ע

New member
חכי אולי עוד כמה לילות

יכול להיות שזה יעבור אבל אם ממשיך צריך קודם כל בדיקת רופא לשלול מצוקה פיזית. ואם זה סיוטים אז רק לנחם ולהיות איתו עד שירדם. אני לא הייתי נותנת מטרנה.

אם הוא כבר "גמול" מהאכלת לילה -

לא הייתי נותנת. סביר להניח שמשהו מציק לו - אולי שיניים ? ניסית לבדוק לו את החניכיים ? באחת ההודעות הקודמות מישהי הציעה לבדוק את האוזניים. שווה לנסות.

כשהבת שלי בוכה ועצבנית

מים רגילים ממש לא עוזרים. היא לא מוכנה לקחת את הבקבוק. רק סימילאק.

נסה לשכנע אותו בבקשה.

בלילה הוא נתן מבט אחד בבקבוק, זיהה את השקיפות של המים וזרק לי את הקבקוק "ישר בין העיניים". הנפיחות עוד לא ירדה...

אביא

New member
אצלכם בעמק עכור מים שקופים?

אז מרמים אותו. לוקחים 240 מים עם קצת חלב (או סיד) בשביל הצבע.

למעלה