מה קרה ליוסי?

מה קרה ליוסי?

חשבתי שיהיה זה מן הראוי, שנפתח דיון בדבר ההרחקה של יוסי בשבת האחרונה, ומה שהביא אליה. כאמור, לאחר שאוהדי נתניה קיללו את יוסי במשך משחק שלם, ואף זרקו לכיוונו חפצים מכיוון היציע, החליט יוסי להחזיר להם באותה מטבע- ועשה לעברם תנועה מגונה. כתוצאה מכך, נשלף לעברו כרטיס אדום והוא צפוי עתה לקבל עונש גדול יותר. -מה דעתכם על המקרה? -האם יוסי אשם לחלוטין וצריך לתת דין וחשבון על מעשיו? -מה גורם לשחקן עם כל כך הרבה ניסיון לטעות כמו טירון? -האם יש כאן העצמה וצביעות של האירוע מצד ההתאחדות והשופטים? -איך לדעתכם צריך שחקן להגיב לאלימות כזו מצד האוהדים, והאם בכל מקרה עליו להבליג? -האם בעקבות המקרה שיניתם את דעתכם על יוסי?

ReDEAD

New member
זה הוא אין מה לעשות

הוא תמיד היה כזה ותמיד יהיה לטוב ולרע מגיע לו לקבל עונש על ההתנהגות ובלי קשר אי אפשר לבנות עליו לעונה הבאה כי אם כל הכבוד ליכולת הטובה שלו הוא חלק מהסיבות שהקבוצה משחקת איטי מאוד

Darth Tomer

New member
לא נורא

שמעתי שליוסי יש מין קטע כזה עם הקהל של נתניה עוד ממתי שהוא שיחק בבית"ר. בכל מקרה אני לא חושב שזה היה כזה נורא. קיבל אדום ואני לא חושב שצריך להרחיק אותו מעוד משחקים, אולי עוד אחד מקסימום אבל לא יותר. אני אוהב אותו בכל מקרה.

יואב ק.

New member
בטח שירחיקו אותו

תנועה "מגונה" לעבר הקהל גוררת הרחקות רציניות. יוסי לא ישחק בחצי הגמר זה די בטוח

יואב ק.

New member
לצערי ההחלטה בעונשו תהיה רק ביום

שלישי הבא, משמע יום לפני חצי גמר הגביע...

על האש

New member
זה לא שאני מצדיק את המעשה

והמעשה למעשה פוגע בקבוצה,אם וכאשר יורחק מחצי גמר הגביע. אבל לפעמים צריך להבין שלא תמיד אפשר להבליג. נכון שמי שמייצג ענף כלשהוא,במקרה הזה ספורטיבי,צריך לשמש דוגמא בכל מקרה להבליג בכל מקרה. אבל אנחנו אנושיים,ולפעמים לרוב מה שאנחנו עוברים,ומשתדלים להבליג,יש לנו את המעידות שלנו,שבסופו של דבר נשבר לנו. אפשר להאשים את יוסי רק על נזק ופגיעה בקבוצה,אבל אי אפשר להאשימו על חוסר הבלגה,לכולנו נשבר בסופו של דבר.

יואב ק.

New member
הוא ספג כל כך הרבה מקהלים אחרים

ואני לא ממש יודע מה הקהל של נתניה רצה ממנו, אבל עדיין אפשר היה לחכות עם זה עוד כמה דקות...

אם כוחות הביטחון היו עושים את שלהם,

אולי כל זה היה נמנע. יוסי לא איבד את העשתונות בשל הקללות של הקהל הנתניתי, אלא מפני שהקהל הזה זרק לעברו חפצים. כמובן שזה לא מצדיק תגובה כזו, ויוסי עשה טעות גדולה, אך זו כנראה הסיבה לכך שהפעם הוא לא הבליג.

על האש

New member
אפשר לציין את הקהל של ביתר

שממנו הוא ספג,ועדיין סופג,ביחד עם שימי הכי הרבה.

אני בהחלט חושב שמדובר בהגזמה

לא היה כזה אקט בוטה כפי שמתארים בתקשורת.. הוא לא הוריד תמכנסיים או אחז במבושיו.. הוא משך במכנסיים כדי להתריס כלפי הקהל, הורחק ובזה הסיפור צריך להסתיים.

על האש

New member
../images/Emo45.gif

ובכל זאת נגרם נזק לקבוצה,ועל כך אולי צריך להצטער.

יוסי אבוקסיס

פשוט בושה ,והיה רצוי שגם יקבל קנס, על התנהגותו. לדעתי יוסי הפך לשחקן של 30 דק , ובשנה הבאה עוד פחות.

יוסי

שחקן טוב, שעבר זמנו ,יכול לשחק כ30 דקות גג ,בקצב שמאט מאד כל התקפה. צריך להביא שחקן באכות לתפקיד כדוגמת אולמי

למעלה