מה קרה לזריקה?

yaniv6346

New member
מה קרה לזריקה?

אינני מוצא את הקישור אבל בווי נט פורסמה בעבר כתבה (לא פרסומת) על איזו שהיא זריקה להפסקת העישון שניתנה באחד מבתי החולים בירושלים (כמדומני "הדסה"). הזריקה עלתה 600 ש"ח לחברי כללית מושלם ולפי הסיפורים האישיים בכתבה - זה היה ממש בשיטת זבנג וגמרנו. אני מעשן מגיל 15, כלומר 16 שנה. היום אני עומד על קצב של בערך 2 חפיסות ליום. לא ניסיתי תרופות. פעם אחת ניסיתי את המסטיק (ניקורט?) אבל כשנגמרו לי המסטיקים, העלתי את המינון העצמי... די. נמאס לי. מהבוקר אני מרגיש מסריח גם אחרי מקלחת, חולשה כללית בגוף אחרי הסיגריה השנייה מקסימום ועייפות. כלכלית זה מכביד. אני כבר לא מדבר על השיעולים של הלילה שתוקפים פה ושם במהלך השנה. הבעיה: אין לי זמן לקבוצות תמיכה או טיפולים במעקב. שאלתי בקופ"ח כללית על הזריקה ולא ידעו על מה אני מדבר. רק אחרי שלושה ניסיונות אמרה לי מוקדנית אחת שזה אכן היה אבל הופסק והיא לא יודעת מדוע... מישהו מכיר עוד שיטה של זבנג וגמרנו??? נמאס לי!

רוני יי

New member
מכיר שיטת כלבו שלום? של פעם?

זבנג וגמרנו בדיוק קרה לכמה מאלו שעשו את הזריקה... היום הם מסתכלים עלינו מלמעלה.... לכן אסרו ממשרד הבריאות..... ואם אין לך זמן בשבילך..... חבל לי על ההקלדה.... בכול מקרה בהצלחה...(ואם תמצא משהו כזה של זבנג וגמרנו... אל תתקמצן, ספר לנו גם) רוני

yaniv6346

New member
או קיי - לא ידעתי באמת

אז אני אנסה להתמקד (קשה עם כל העשן): הפרסומת האחרונה ברדיו, היא שהביאה אותי לחפש ב"תפוז" פורום של גמילה מעישון. האם אלו הכדורים שכל כך מדברים עליהם כאן? ואם כן אז בוודאי נמאס לכם לטחון את זה. האם יש לכם מאמר או קישור לאיך הכדורים האלו עובדים? אולי זה לא זבנג וגמרנו אבל זה לפחות מאפשר לאנשים כמוני (שעובדים ביותר מעבודה אחת), להיגמל. אולי.

רוני יי

New member
יש קישורים של עמוס טפלא

שהוא גומל בחסד...הוא מנחה קבוצות גמילה, (בניגוד לקבוצות תמיכה שאני מדבר עליה) קח את הקישורים האלו: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2229-14289-10612490,00.html אל תפחד (כמובן עם התיעצות ברופא/ת המשפחה) לקחת את הכדורים אני מכיר אישית אנשים שזה עזר להם, אני מכיר אחד גם אחד שלא עשה לו טוב, הפסיק לקחת אותם, וחזר להשתמש בהם לאחר כמה חודשים, מה שלא תחליט בהצלחה רוני

למעלה