מה קרה לביפ?

hospital_food

New member
מה קרה לביפ?

הוא הפך לאחרונה לערוץ כל כך מחורבן. מלבד "באפי ו"מלקולם" המעולות אין שום דבר לראות. מתי ישודרו כבר העונות החדשות של סאותפארק ופיוצרמה? למה הפסיקו את השידורים החוזרים של "הסימפסונים"? למה לקנות סדרות גרועות כמו "המופע של בני היל", נדודי שינה ומאד טי וי? לא מזמן זה היה הערוץ הכי טוב בטלוויזיה,מה קרה?

Xzibit1300

New member
בוקר טוב

ביפ תמיד היה כזה... משעה 20:00 עד 23:00 בערך משדרים תכניות.. וכל שאר הזמן שידורים חוזרים שידורים חוזרים שידורים חוזרים ועוד ועוד ועוד ועוד !!... בנוסף לזה שהורידו תכנית מצחיקות ! הביאו תכניות לא מצחיקות... אפשר לדוגמא להביא את מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד, דיילי שואו, פריים טיים גליק ולא חסר עוד מלא תכניות מצחיקות !!! אבל חלאס עם השידורים חוזרים !!!!!!!!!

NimaZ

New member
פריים טיים גליק..../images/Emo108.gif

שודר בעבר.. לפני דיי הרבה זמן אפשר כבר להגיד. וערוץ ביפ [לפי העורך] מנסה למצוא תכנית שלא שודרו הרבה/משודרות בעבר הקקרוב.. מה שדיי פוסל את מלך השכונה וכולם אוהבים את ריימונד. וגם דיילי שואו שודר מזמן

זה לא נכון

לביפ יש עכשיו המון תכניות טובות הרצועה המאסטרו (עולה אוטוטו) דילברט פיוצרמה תרגיע סיינפלד נדודי שינה (למרות שמהפרומו חשבתי שזה מפגר ראיתי וזה ממש מצצחיק) חברים תהרוג אותי וזהו עוד מעט יהיה האקדמיה 2 זה לא ערוץ כבקשתך ורב האנשים נהנים מהתכניות האלה נכון יש שידורים חוזרים כל הזמן אבל זה מטעמי חוסר תקציב. יש בעיה תשלח למערכת הערוץ אימייל. הנה מרב תלונות הורידו את "המצעד", זה עובד בסופו של דבר אם יש הרבה אנשים שחושבים ככה. ובני היל זה בקטע של נוסטלגיה (אני אישית לא רואה) אני מניחה שיש אנשים טיפה יותר מבוגרים שרואים אולי לא יודעת...

hospital_food

New member
אממ

פיוצ'רמה,תרגיע,סיינפלד, חברים,תהרוג אותי וזהו הם כולם בשידורים חוזרים. נדודי שינה זה הדבר הכי גרוע שמשודר כיום בטי וי, קרא פה המאסטרו והאקדמיה 2 רק מוכיחים את מה שאני אומר, הערוץ הפך למחורבן, התוכנית של צביק פיק לא מעניינת,והאקדמיה אם לשפוט על פי העונה הראשונה היא זוועה. פעם ביפ התמקדו בהומור אינטליגנטי, כיום הוא נראה כמו ערוץ הצעירים של YES.

ערוץ הצחוק

בא נגדיר את הענין רגע קודם כל באפי שם רק בגלל שתחילה הערוץ התחיל כערוץ נוער אז מן הסתם שסופו לרדת ולא לחזור (וגם העובדה הפעוטה שנגמר) האקדמיה-סטנדאפ-צחוק-ריאלטי-משו שהולך המאסטרו-לא מענינת אותך אולי אבל תאמין לי שהרבה אנשים יצחקו מזה הרבה. אין דבר כזה לא שידורים חוזרים של חברים כי זה נגמר! (כנל לשאר מה שאמרת) וערוץ הצחוק הוא לא ערוץ הצחוק האינטלגנטי הוא ערוץ הצחוק לצופים שמה לעשות רובו מורכב מנוער, רוצה לתרום מיליוני שקלים תקציבים לערוץ ולשדר את מה שאתה אוהב בכיף אתה מוזמן! הערוץ משדר את מה שהרב אוהב ואין מה לעשות. בדיוק מאותה סיבה שאקזיט באויר (הומור אינטלגנטי בטח אין שם וגם לא מענין במיוחד אבל אין מה לעשות רייטינג מדבר וכסף ופופלריות ולא הומור גבוה למעטים)

אה ובקשר לנדודי שינה

כבר באתי להטיח בך שביקורות זה לא מה שחשוב עד שפתחתי את הקישור וראיתי שם הודעה מדכנה מפורום נו באמת. אני יכולה לתת לך הודעה מפורום שאומרת שרועי לוי לא מצחיק. אז? אני אוהבת נדודי שינה זה משעשע אותי והזוי ולא קשור. (משו כמו הסטנדאפ של רן אפלברג באיזשהי דרך)

למעלה