מה קרה לאתר ה-IFL?

bumperz100

New member
מה קרה לאתר ה-IFL?

מישהו יודע למה כאשר נכנסים לאתר בעברית הוא מבקש סיסמה, ולאחר שאני לא נותן אותה הוא מעלה את האתר הישן, ללא ההודעה על מחנה האימונים?

unknown92

New member
מוזר עכשיו נכנסתי וקרה לי אותו דבר ....

ואני חושב שהגיע הזמן לעדכן את האתר עם שמו של הקומישינר החדש לא ?

bumperz100

New member
ויש עוד עדכונים

אני חושב שאנחנו לא מייחסים מספיק חשיבות לאתר. לישראלי שמחפש מידע על פוטבול בארץ האתר בעברית הוא מקור המידע הראשון (ואז כמובן הפורום הזה). חבל שהסטטיסטיקות לא מעודכנות, שלא דיברו על הקבוצות החדשות (מה לעשות ש-4 קב' לא נשמע טוב??) ושבכלל הוא סוג של תרגום האנגלית ולא מוצר בפני עצמו. אני לא מתכוון לרדת על מי שעושה את האתר, זו יוזמה מבורכת וחשובה, רק כדאי להשקיע בו יותר. אלו ה"פנים" של הליגה.

laufgas

New member
מסכים לגמרי.

רציתי לפני כמה ימים באמת לשאול אם מעדכנים את האתר. בכל מקרה, נקודה טובה.

modz0r

New member
לצערי.. אין לי שמץ

הסתכלתי על האתר.. לא מצאתי מה גורם לזה. בקשר לזה שהאתר לא נראה\עושה את מה שהוא צריך: מבחינת תוכן - לדעתי צריך להביא מישהו שזה יהיה העיסוק שלו. בין אם התנדבותי או בתשלום. מבחינת יכולות - בעבר עשיתי דברים, ואין לי בעיה להמשיך עם זה, רק לא באותה תפוקה כמו אז. בכלל, לדעתי צריך לשנות את האתר לגמרי.. אני מוכן לעזור עם זה, אבל יהיה לי בעיה לעשות את זה לבד (מבחינת זמן עבודה).

Quren

New member
מסכים עם גיא במאה אחוז מוכן לעזור

יש לי זמן פנוי על הידיים...אז אם יש משהו שאפשר לעזור כדי לקדם תליגה כי תכלס צודק הדבר הראשון שמגיעים אליו זה האתר של הIFL והרושם שאני הייתי מקבל ממנו כרגע זה שזו ליגה לא רצינית כי האתר נשאר נידח כזה לא מתעדכן ולא נראה רציני בהגזמה... לא מתכוון לזלזל פשוט זה אתר שמשקף את הליגה כולה ולכן אם האתר היה בעל רמת פעילות גבוה זה היה מראה על הליגה שהיא רצינית וכו'..

omrili77

New member
אז אני אגיד לך מה גורם לזה

וסליחה אם זה נשמע מתנשא. הוסיפו שם CSS שמכוון ל-
../../test/css/main_heb.css​
הספריה TEST דורשת סיסמה (זה חוץ מזה שה-URL מפנה רמה אחת למעלה מדי, כלומר אפשר לוותר על "../" אחד כי אתה מתחיל תמיד מ-heb_site או eng_site), ולכן זה מציג את הדרישה לסיסמה. התיקון די פשוט, מן הסתם (פשוט להוריד את השורה הזאת). אין קשר בין זה לבין העובדה שהתוכן הנוגע לסדנאות פשוט לא קיים באתר בעברית. חוץ מזה, אם כבר מדברים, הבאנר של ההצטרפות לליגה (מצורף) נראה מזעזע כשמציגים אותו במקום כ"כ קטן (וזה אפילו אם מתעלמים מזה שיוני מכוער באופן טבעי...
). צריך להקטין אותו מראש לגודל הנכון כדי שלא יתעוות. וזו הייתה שעה קלה (שלא מעניינת אף אחד) על תכנות אתרים...

modz0r

New member
יש מצב

אני ממזמן לא התעסקתי עם האתר, אז אני אאמין לך אם אתה אומר שזה מה שגרם לזה :) בכלל, יש כמה דברים שהייתי משנה עכשיו, כולל את העיצוב הכללי של האתר. איפה דורי באמת? או מי שלא אחראי עכשיו על האתר?

FootballH

New member
לגבי האתר

הבעיה של הססמא בכניסה לאתר בטיפול ונוצרה עקב העברה של שרתים שיוכלו לתת לנו עבודה יותר טובה עם הממשק של האתר ולשדרג אותו. העניין בטיפול מיידי, לכל מי שמעוניין. מעבר לזה, כיוון שיש מטרה לשדרג את האתר כרגע, כל מי שיש לו רעיונות, כיוונים, מחשבות, זמן ו/או יכולת לעזור מוזמן. רק בואו נדבר על זה 1 על 1. מקווה לשמוע מכם בקרוב. בן.

tragula

New member
לגבי האתר 2

1) עדין לא הכל עובד חלק לאחר החלפת השרתים (אני אטפל בזה בערב). 2) גם מבחינת האתר הקיץ הוא עונת המלפפונים, הקושי המרכזי הוא שאין על מה לכתוב ויותר מזה אין גם מי שיכתוב. 3) אכן האתר לא מעודכן כיוון שרוב המידע עדין זמני, למשל אין לי מושג כמה קבוצות יפתחו את שנה הבאה, בוודאי שאני לא יודע איזו קבוצה תשחק איפה ותחת איזה שם. (לכן קשה להכין עמוד לכל הקבוצות). והכי חשוב, הסיבה שהדף בעברית נראה כמו תרגום עלוב של הדף באנגלית זה כיוון שאין לנו כותב בעברית שייצר תוכן. למעשה בשנה שעברה היה לנו כותב יחיד (אוריאל), ככל שיהיו יותר אנשים שמוכנים להכין כתבות האתר יראה יותר טוב ויהיה יותר מענין.

למעלה