מה קרה לאי סי קיו?

Levinzone

New member
מה קרה לאי סי קיו?

טב, אז לפני כמה ימים אני פותחת את האי סי קיו שלי ופתאום אני רואה שבכל הודעה שאני שולחת או מקבלת, נהיתה לחלון תוספת קטנה למטה צהובה ומכוערת עם פרסומות אי סי קיו מעצבנות!! (ראה תמונה:)) וזה לא הולך!! זה קרה לעוד חברה שלי, ושתי חברות אחרות שלי אמרו לי שאצלהן נוסף כפתור כזה של SMS.... זה ממש חשוד!! אז מה, אי סי קיו נמכרו ואנחנו לא יודעים על זה? או מה??!! מי שיודע משו אז הצילוווו -יעל-

Ey@L

New member
חה חה,

כן גם לי נוסף העניין של לחצן SMS למעלה, נו טוב לא נורא. ולמה רק לך יש את הפרסומת למעלה...משום מה כניראה את מזוהת בICQ בתור אזרחית ארה``ב. שם יש פרסומות כבר חצי שנה. בברכה, אייל, השכן מפורום מחשבים

מבאס בפרדס!!

גם לי הופיע כפתור SMS, אבל התחלתי להשתמש בSMS מזמן מזמן... תנסי אולי להתקין מחדש את האייסיקיו? להוריד גרסא שונה או משהו?

JUVENTINI

New member
לכולם יש את זה

לי אין את זה .. אולי בגלל שאני היחיד שכותב בSPLIT SCREEN שזה הרבה יותר נוח לפי דעתי ...

JUVENTINI

New member
כולם אומרים לי את זה ...

אבל נגיד אני מדבר עם 5 אנשים .. אני מוריד את החלון של כולם למטה .. וככה זה הרבה יותר נוח .. חוץ מזה שאם מישהו עונה לך אחרי 10 דקות .. את לא צריכה להסתכל בהיסטורי על מה הוא ענה לך .. שגךלחעיגשףךשדכעשךדלכי אני הלכתי .. ביי

yulia_tb

New member
בקשר לSMS

את יכולה לשלוח הודעות מהICQ לאורנג` אם יש לך אתת הכפתור SMS.

Panther

New member
נפלאות הICQ98a

זאת אחת הסיבות שאני עדיין נשאר בICQ98. לא כי אני מהאנשים שלא יודעים להתקין אייסיקיו עד שדוד\אבא\אמא\סבתא באים ומתקינים להם, אלא שמגרסה 99 זה נהיה מגעיל ומלא פרסומות ודברים לא נחוצים. גם מי שכבר התקין את 99 או 2000 לא יכול לחזור ל98, אלא אם מתעסקים אם הרג`יסטרי, ככה שאין דרך חזרה.

למעלה