מה קרה לאוסקר ?

עופר8

New member
מה קרה לאוסקר ? ../images/Emo58.gif

אני צופה בסידרה מיומה הראשון . הפסקתי איזה תקופה ארוכה לצפות מאז שטיילור ומייסי "מתו" וכמה מהדמויות שהכרתי נעלמו להם ורציתי לדעת מה קרה איתם.אחד מהם זה אוסקר . מה קרה איתו לא היה לו רומן עם ברידגט? או אמבר? או שניהם ? למה הוא יצא מהסידרה או "הוצא" מהסידרה? האם יש סיכוי שמייסי תחזור ? מישהו יודע ? כי אחרי טיילור אני ממש לא מאמין שהיא מתה מהמנורה שנפלה עליה ... .

המממ אז ככה

בהמשך למסורת של הכותבים - אוסקר הוא עוד אחת מהדמויות שפשוט נעלמו ללא סיבה! אני מניח שההסבר נעוץ בכך שהשחקנית הקודמת שגילמה את בריג'יט עזבה - אז מכיוון שהוא לא ממש היה מקושר לעוד קו עלילה - הוא נעלם ביחד איתה - אך לא חזר! הסבירו שהיחסים שלהם לא הסתדרו כ"כ משום שבריג'יט לא התגברה על רידג'! בנוגע למייסי - לאחרונה היא נראתה במועדון של אוסקר כשהיא נמעכת תחת מנורת תקרה כשנקלעה על לא עוול בכפה לאמצע מריבת גנגסטרים! לדעתי זהו עוול מה שעשו לה - עד שהחזירו אותה מהמתים ושילבו אותה עם דיקן (שלדעתי הם היו אחד מהזוגות המוצלחים שפרחו בסדרה). אני מניח שזה נבע לא משיקולים של אהבת הדמות - שכן היא אחת הדמויות האהובות והיא חזרה בגדול! יש סיכוי שעוד תחזור .. נחזיק אצבעות ..או מנורות.. או משהו.. וטיילור - מתה בבית החולים בזרועותיו של רידג' לאחר ששילה ירתה בה במסגרת עוד אחת מהתקפות הזעם שלה (לאחר שלא הצליחה לחבר בין בתה אריקה וריק).. אם אתה רוצה לדעת מה עוד על טיילור תעקוב אחר כל ה
שיש פה, כי אני בעצמי לא ממש הצלחתי להבין מה קורה שם... חג שמח!

עופר8

New member
תודה רבה גבר ../images/Emo58.gif

לגבי טיילור אני יודע והיא בעצם הסיבה שחזרתי לראות את הסידרה אני ממעריצי טיילור ומייסי . ברוק מעצבנת אותי מאד !!! למה לא הורגים אותה פעם אחת ?? אחרי זה שיקימו אותה לתחייה..
מה?? כל הזמן מתעללים במייסי ובטיילור ובמיתות השונות שלהם כל אחת לפי התור שלה... יאללה באמת הגיע תורה של ברוק..

בבקשה גבר גבר ../images/Emo129.gif

כן צודק זה רעיון לא רע! באמת בברוק אף פעם לא ממש מתעללים.. מייסי היא ללא ספק הדמות הכי מסכנה בכל הסדרה! לא מספיק שחיתנו אותה 3 פעמים (!!) עם ת'ורן גם נותנים לה למות בתאונות הכי מזעזעות סטייל "יעד סופי"... המוות האחרון שלה כמעט וגרם לי לקום ולעזוב את הסדרה סופית!!!! אבל מה לעשות אני חלש אופי

עופר8

New member
אה ודרך אגב ניזכרתי במשהו..

לאנג'לה פורסטר היה בהתחלה שם אחר הפוסטמה קראה לעצמה "דבני דיקסון"... זוכר?

רחוק

וואי... משהו מוכר לי בזה.. אם אני לא טועה היא קראה לעצמה כך לאחר שחזרה מהתאונה שבה הפכה לסוג של פרדי קרוגר (כן עכשיו אפשר לגלות מי זה בכלל פרדי קרוגר האמיתי). ואז כשתכננה את הנקמה שלה באמצעות ת'ורן ככה היא קראה לעצמה..

raz the 1

New member
אמבר ספוילר..

היא עוזבת...כן .. קראתי ב b&b online וזה כנראה סופי...חבל היא הוסיפה פלפל לסדרה.. הייתה בין הדמויות האהובות עלי....להזכירכם היא הצטרפה לקאסט ב1997 ששילה הכירה אותה באיזה מסעדה.. בהביי

Indiman1

New member
תגובה

לא רשום שם שהיא עוזבת לתמיד אלא רק לוקחת פסק זמן ארוך בשביל הקריירה המוזיקלית שלה. אנחנו מקווים שתחזור כמה שיותר מהר

Guy K

New member
אוסקר היה קרבן של ברידג'ט

כשהיא עזבה, ניסו לשדך אותי לברידג'ט הזמנית שהיתה. לא עבד. אז ברידג'ט עפה, ואוסקר איתה. חבל, די סימפטתי אותו. אולי שיחזירו אותו אחרי שבילה שנה במכון ללמידת דיקציה נכונה, ולא נצטרך לסבול את המבטא הניו ג'רזי המרגיז שלו

למעלה