דורי 1981
Well-known member
"אסור שיהיה לאהרן ברק קבר": ההתבטאות המחרידה של אליהו יוסיאן - וואלה תרבות
יוסיאן פרסם את תמונתו של אהרן ברק וכתב פוסט מעורר חלחלה: "בוקר טוב לאומה יהודית, אסור שיהיה לו קבר במדינת ישראל. זה חילול עם ישראל"
הוא נפטר?![]()
יוסיאן פרסם את תמונתו של אהרן ברק וכתב פוסט מעורר חלחלה: "בוקר טוב לאומה יהודית, אסור שיהיה לו קבר במדינת ישראל. זה חילול עם ישראל"e.walla.co.il
לא.הוא נפטר?
לגבר קשה לו להיות לבד.לא.
אבל אהרון ברק חולה, אשתו האהובה מתה,
ובראיון [יתכן שמתוך האבל הכבד] הוא אמר שהוא לא רואה טעם בהמשך חייו
אאחל לו רק בריאות והגעה לשיבה טובה, למאה כעשרים.אהרון ברק אמר בעצמו "מצידי אפשר את הגוויה שלי לשרוף, ולפזר את העשן",
ולזה כנראה יוסיאן התייחס
אבל יוסיאן אמר את זה בצורה ממש מגעילה, שלא ראוייה
הם כבר עשו את הטייזר והכניסו את המוצר לתודעת הציבור (ראה תגובתי מטה לג'קי), כעת הם יכולים לגנוז, זה כבר עשה את העבודה עבורםטורנדו הביאו אותו לפרסומת כדי לבטא קונצנזוס - כל חלקי העם, שותפים באהבה למותג המזגנים המוצלח
אבל כשהוא מתנהג בצורה חלאתית - זה די הרס להם,
והם גנזו את הפרסומת שלו
בגיל הזה קשה למצוא תחליף, ולא אפשרי להחליף אישה שאהב כל חייולגבר קשה לו להיות לבד.
אני מאחל שימצא טעם לחייו,אאחל לו רק בריאות והגעה לשיבה טובה, למאה כעשרים.
זאת הייתה פרסומת טובה שהם נאלצים לגנוז בגלל הטמטום של יוסיאןהם כבר עשו את הטייזר והכניסו את המוצר לתודעת הציבור (ראה תגובתי מטה לג'קי), כעת הם יכולים לגנוז, זה כבר עשה את העבודה עבורם![]()
הפיכה דיקטטורית?בגיל הזה קשה למצוא תחליף, ולא אפשרי להחליף אישה שאהב כל חייו
כולם זוכרים כמה קשה מנחם בגין לקח את מות אשתו
אני מאחל שימצא טעם לחייו,
באופן שלא יחריב את תדמיתו
[כי הנסיון של ברק לעודד הפיכה דיקטטורית בשנים האחרונות - ממש מחריבה את מפעל חייו]
זאת הייתה פרסומת טובה שהם נאלצים לגנוז בגלל הטמטום של יוסיאן
עכשיו טורנדו צריכים לייצר פרסומת אחרת - שתעלה להם עוד כסף
אבל מעכשיו,
כל חברה שתבחר להעסיק אותו - תצטרך להתמודד עם התדמית הרעילה שהוא מייצר לעצמו
אז במי יוסיאן באמת פוגע?
ידידי פולגר, למרות שאנו חלוקים באופן נחרץ למדי בדיעותינו, אני גאה בך שהעלת על הכתב את הפוסט שלך.לגבר קשה לו להיות לבד.
אאחל לו רק בריאות והגעה לשיבה טובה, למאה כעשרים.
סה"כ הוא מאמין בלב שלם שהוא פועל עבור המדינה, ראית זאת גם בייצוג שלו בהאג.
הם כבר עשו את הטייזר והכניסו את המוצר לתודעת הציבור (ראה תגובתי מטה לג'קי), כעת הם יכולים לגנוז, זה כבר עשה את העבודה עבורם![]()
הוא נפטר?
רק ביביסט חולני ופייגליניסט מוכה צרעת , יכול לומר ש "לזה התיחס יוסיאן" .אהרון ברק אמר בעצמו "מצידי אפשר את הגוויה שלי לשרוף, ולפזר את העשן",
ולזה כנראה יוסיאן התייחס
מניין לך שטורנדו הוא "מותג מזגנים מוצלח" ?טורנדו הביאו אותו לפרסומת כדי לבטא קונצנזוס - כל חלקי העם, שותפים באהבה למותג המזגנים המוצלח
לפחות כאן , אני תמים דעה איתך. חלאתית זו מילה עדינה לאידיוט הזה.אבל כשהוא מתנהג בצורה חלאתית - זה די הרס להם,
והם גנזו את הפרסומת שלו
קשה לך להפריד בין הרגשות שלך - לדרך חשיבה לוגיתרק ביביסט חולני ופייגליניסט מוכה צרעת , יכול לומר ש "לזה התיחס יוסיאן" .
ה "כנראה" שהוספת היא הדרך הנלוזה שלך לרדת מהסולם בבוא העת כשתתברר איוולתך.
יש להם מוצר מאוד מוצלח, שלוקח כל שנה יותר נתח שוק מהמתחרים.מניין לך שטורנדו הוא "מותג מזגנים מוצלח" ?
זה ניתוח לוגי, שמתעלם מדעותיו, ומכך שאני מסמפט אותו כאדם שעבר דברים קשים [ואוהב את המבטא שלו]לפחות כאן , אני תמים דעה איתך. חלאתית זו מילה עדינה לאידיוט הזה.
נו טוב, אמרת ונשארת בחיים.קשה לך להפריד בין הרגשות שלך - לדרך חשיבה לוגית
זה מאפיין של אנשים טפשים
ראה , אינני מכיר את אביך. אבל אם התפוח נפל לייד העץ, זו אינה מחמאה.יש להם מוצר מאוד מוצלח, שלוקח כל שנה יותר נתח שוק מהמתחרים.
אבא שלי כבר לא קונה לדירות שלנו מזגנים אחרים - כי השאר לא שווים את התוספת במחיר, ועד שהוא מתקלקל, כבר יוצא דור חדש שעדיף לשדרג אליו מאשר לתקן.
אין כאן דילמה. מי שיכול ירכוש מזגן מיצובישי למשל.הדילמה היחידה היא האם לקנות טורנדו, או מזגנים יפנים יקרים משמעותית, שבקושי מתקלקלים [וגם קל לתקן]
אין כאן בכלל קשר ללוגיקה. ואם יש לך אליו סימפטיה כלשהי = תהיה בריא.זה ניתוח לוגי, שמתעלם מדעותיו, ומכך שאני מסמפט אותו כאדם שעבר דברים קשים [ואוהב את המבטא שלו]
כאדם חכם אני מסוגל להפריד בין סימפטיה ללוגיקה
השנאה אוכלת כל חלקה טובה אצלך.בפועל
יש לו אותה מחלה כמו יאיר גולן:
הוא לא מסוגל לשלוט בפה שלו - ואומר דברים מזעזעים שפוגעים בו, ובמי שנותן בו אמון
לכן יאיר גולן גם נבעט מהצבא.
הרי שמים לב שאתה לא מסוגל להפריד.נו טוב, אמרת ונשארת בחיים.
הוא הרוויח יפה כל החיים - ובכסף קנה דירות להשכרהראה , אינני מכיר את אביך. אבל אם התפוח נפל לייד העץ, זו אינה מחמאה.
אם השירות היה גרוע, אבא שלי היה שם לב. אולי אתה מתייחס לטכנאים כמו שאתה מתנהג פה - ומקבל יחס של "לקוח רעיל".לגבי מזגנים - אכן רוב המזגנים טובים. האיכות נקבעת בד"כ על ידי מערכת אבטחת האיכות במפעל.
מפעל שמקפיד לא יוציא מזגן פגום.
המזגנים של טורנדו דומים לכל המזגנים הסיניים.
השרות שלהם לעניות דעתי - גרוע!
אין טעם לקנות לדירה להשכרה את המזגן הכי יקר.אין כאן דילמה. מי שיכול ירכוש מזגן מיצובישי למשל.
הרבה סימפטיה.אין כאן בכלל קשר ללוגיקה. ואם יש לך אליו סימפטיה כלשהי = תהיה בריא.
כנראה שכחת...השנאה אוכלת כל חלקה טובה אצלך.
יאיר גולן לא נבעט מהצבא.
אהרון ברק בנה את הדיקטטורה, אבל עדיין זה לא מצדיק התבטאות כזאת, גם הרבנים עובדיה יוסף ז"ל והרב אלישיב ז"ל היו עושים את זה אם היו מקבלים 40-50 מנדטים, כמו שאומרים הפרצה קוראת לגנב.לא.
אבל אהרון ברק חולה, אשתו האהובה מתה,
ובראיון [יתכן שמתוך האבל הכבד] הוא אמר שהוא לא רואה טעם בהמשך חייו
אהרון ברק אמר בעצמו "מצידי אפשר את הגוויה שלי לשרוף, ולפזר את העשן",
ולזה כנראה יוסיאן התייחס
טורנדו הביאו אותו לפרסומת כדי לבטא קונצנזוס - כל חלקי העם, שותפים באהבה למותג המזגנים המוצלח
אבל כשהוא מתנהג בצורה חלאתית - זה די הרס להם,
והם גנזו את הפרסומת שלו
ברק עוד לא, יוסיאן- יש לקוות שייקח אותו האופל , כמו שחבר טוב שלי (שנמצא עשור בארה"ב) היה אומר לא פעם.הוא נפטר?
נראה שיוסיאן סובל מ"תסמונת יאיר גולן"![]()
יוסיאן פרסם את תמונתו של אהרן ברק וכתב פוסט מעורר חלחלה: "בוקר טוב לאומה יהודית, אסור שיהיה לו קבר במדינת ישראל. זה חילול עם ישראל"e.walla.co.il
אני דווקא אגיב בנימוס נוצרי של מתן הלחי השנייה ואומר בהכנעה :![]()
היתה לו תקלה בטורמונולוגיה .![]()
יוסיאן יצור אומלל...![]()
כלל לא בטוח. כזכור אין פרסום רע.…וזה מחבל בשיווק של המזגן.
פרסום זו הוצאה כספית שצריכה להחזיר אתכלל לא בטוח. כזכור אין פרסום רע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.