מה קרה היום????

מדחן

New member
מה קרה היום????

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה קרה היום בתשוקות????

shambi

New member
איך יכולת להפסיד?

תתבייש
היה קטע של שואיס עם קריסטין מ"היפים" שעדין לא הבנתי מאיפה היא צצה פתאום.. לואיס עדין לא מבין מה שרידן רוצה ממנו, כנ"ל לשרידן. קיי עדיין רודפת אחר מייגל, היום היא בקשה את עזרתה של טאבי [לא שיצא מזה משהו, לפי דעתי]. אייבי רמזה לג'וליאן על הציפור הידועה לשימצה [כדבריה..]. צ'ריטי, לא מעניינת כרגיל - היא סיפרה לדוקטור ראסל שהיא עושה עבודה על משפחת קריין ועל השפעתה בהרמוני ואז הדוקטור באה ביציאה
: בגלל שהשם של ג'וליאן הופיע בעבודה והיא בתור הרופאה שלה, ככה היא קישרה אותם ביחד והגיעה לזה שהם עושים "מעשים לא חינוכיים" בחיזיונות שלה.. איזה טיפשה!!

מדחן

New member
לא הייתי בבית.....

קיצר, מה הקשר של קריסטין לתשוקות??????? וואי לואיס ושרידן חייבים להיות ביחד! קיי הזאת שתלך להזדיין ושצ'ריטי תתחיל להיות נורמלית, נמאס מזה שהיא רואה אנשים מתים....... אייבי יודעת על הציפור ומה יש בה? דוקטור ראסל מפגרת!!!!!!!

shambi

New member
קריסטין רק באה לבקר

ואל תגיד לקיי ללכת להזדיין, זה בדיוק מה שהיא מתכננת לעשות עכשיו עם מייגל, לא? ולמה אתה מדבר כך?.. לך תשטוף את פיך במים וסבון!
ולא נראה לי שאייבי יודעת מה יש בציפור. לפי מה שהבנתי, ההוכחה שלה על הרומן הסוער בין ג'וליאן לאיב זה מלמוליה של הברבי צ'ריטי

מדחן

New member
דבר ראשון......אני בת!!!

שקיי תעשה מה שבא לה, זה הרי ברור שבסופו של דבר מיגל וצ'ריטי יהיו יחד.......

shambi

New member
אופס...

אז למה לא קוראים לך "מדחנית"?... וקיי באמת יכולה לעשות מה שבא לה, רק חבל שמה שבא לה זה לא לעוף מהסידרה..

מדחן

New member
המקור של השם הוא.....

הייתי עם ידידים שלי בעיר וגילינו שאני בגובה של מדחן ומשם השם...... קיצר, גוון ואיתן יתחתנו? תרזה הזאת חיה באשליות לא נורמליות......

shambi

New member
../images/Emo58.gif

הראשונה שתזכה לעמוד מתחת לחופה עם אית'ן תיהיה תרזה. כן, כן.. היא לא חיה באשליות, אבל החתונה תתבטל ולאחר מאמצעים ממושכים גוון תחזור לזרועותיו של אית'ן ואפילו תמליט לו גור.. כלומר ילד.. החתונה תתבטל כי גוון יחד עם האמא הכלבה שלה [טוני מ"היפים"] תגרום לאית'ן לחשוב שכלתו לעתיד חשפה סוד אפל... שהוא בעצם בנו של סאם! [וזה גם מסביר ממי הוא ירש את היופי!], אז הוא התעצבן עליה, היא כמובן לא תבין למה, ויבל את החתונה. אבל אל תדאגי, תרזה תיהיה מיסיס קריין.. ואת יודעת איך? היא תתחתן עם ג'וליאן ותלד לו ילד!! מגיע לה!

מדחן

New member
מה?????????

איך את יודעת את כל זה?????? מה הקשר של תרזה לגוליאן????? וואי, אני לא אוהבת את גוון, היא כלבה שדומה לחזיר.....

shambi

New member
לא יפה להעליב ככה את החזיר

ומה זאת אומרת מאיפה אני יודעת?? מקור ראשון!! בדיוק סיימתי שיחת טלפון ארוכה עם אית'ן.. הוא סיפר לי מה מתרחש בעיירה שמתיימרת להיות שקטה ופסטורלית.. ואיזה שקטה ואיזה פסטורלית.. כולם שם בהמות! את הספוילר הלא כל כך קטן הזה שמעתי ממישהו בפורום 126.. לא זוכרת מי זה היה.. אבל הוא צירף תמונות כך שאת יכולה להיות בטוחה שזה מה שיקרה. מקסימום, אם זה הכל שקר וכזב, אנחנו כבר נסגור איתו חשבון בעוד 3.5 שנים!

מדחן

New member
וואי! אני בשוק!

תרזה וג'וליאן?????וואי אם כל זה מתגלה כשקר וכזב, אנחנו עוד נסגור עסק עם השקרן הזה.....

shambi

New member
אם זה עוזר אז..

היא הייתה שיכורה באותה עת זה מסביר, לא?

python 4

New member
../images/Emo58.gif היא צודקת...

תרזה תלד ילד לג'ולי. יוולד להם מן מפלץ שכזה, אבל לא לדאוג - הוא יצא עם המיפלץ של סימון ומיגל.

backstreet girl

New member
כן כן כן כן מה שאתה שומע........

תרזה ו........ג'וליאן....... כן כן.....תרזה לופז פיצ'צרלד וג'וליאן קריין.... היא אפילו תכנס ממנו להריון... בקשר למיגל לסימון ...........לא נראה לי... אמרו לי שמיגל יאהב את צ'ריטי לאורך כל הסדרות.........

למעלה