ואם כבר טאקי - ואריציה על המשחק
לי היא עושה רושם די פרברטית, אבל מסתבר שככה משחקים אנשים איכותיים ביותר והאחיינים שלהן. קוראים לזה טאקי אינסופי, למרות שבבירור יש לו סוף. מתחילים עם שמונה קלפים כל אחד. כשמישהו מסיים את הקלפים שלו, הוא מיד לוקח 7 קלפים וממשיך הלאה. כשמישהו אחר מסיים, גם הוא לוקח 7 קלפים. כשמישהו מסיים את שבעת הקלפים שלו, הוא לוקח שישה, וכך הלאה עד שמישהו לוקח קלף אחד, מצליח להפטר ממנו (ומהקלפים שהגיעו יחד איתו, כי ברור שהקלף שיגיע הוא 6 ירוק, וכולם ישחקו באדום ובצהוב עם מספרים אי-זוגיים למשך חמישה סיבובים) - הוא המנצח וכולם מריעים לו "הידד!". עוד מישהו מכיר במקרה? כי יש כל מיני בעיות שקורות בגלל זה. נניח הקלף האחרון שלי הוא 2+, אני שם אותו, לוקח קלפים מהחפיסה בהתאם לחוקים, ואז זה שאחרי (נניח שיש רק שני שחקנים פה) מניח עוד 2+. כמה אני לוקח? אנחנו החלטנו שארבעה קלפים, אבל זה בסדר זה? כמובן יש גם את הבעיה של הקלף המשוגע או מה. נניח זה הקלף האחרון שהיה לי ושמתי אותו - מה עושים? אני לוקח קלפים מהחפיסה ואז כולם מחליפים קלפים? אה, והקלף שמבטל את ה-3+ (לא הגיע הזמן שנקרא לו 3- וזהו?) - מה עושים אם זה הקלף האחרון שנשאר? אפשר לשים אותו? הוי, טאקי זה מסובך.