מה קיפלתם לאחרונה?

מה קיפלתם לאחרונה?

מזמן מזמן, כשהפורום היה קצת פעיל יותר, עלתה השאלה הזאת, מה קיפלתם לאחרונה. אני מנסה קצת לעורר את הפורום המנמנם לו..... אז אני אשמח אם תגידו ותצלמו מה שקיפלתם לאחרונה. ואני תמיד חושב שלראות איך מישהו קיפל משהו זה מעניין. בחיות - בחירת נייר, עיצוב סופי, התייחסות לפרטים. במודולרים - צבעים ותוצאה. בתבניות - גם כן סוג נייר, ועיצוב סופי. זה נותן הזדמנות להכיר יוצרים שלא הכרנו. אז מה שאני קיפלתי לאחרונה זה הרבה חתולים. וניסיתי להגיע בעזרת דפים מספיק גדולים לגודל מקורי של חתול. מצורפת תמונה של החתול בגודל מקורי ליד החתולה (האמיתית) שלי.

ותמונה שניה

סליחה על איכות התמונות, זה בגלל שעות הערב. תמונה שנייה (חיברתי כמה כי זה היה ארוך אז אתה עלולים להבחין בזה
) מימין לשמאל: קומטסו, מייג'ימה, קומטסו, דיאז.

גילה או

New member
הכי קרוב למגן דויד

בהשראת ERIC JGERDE ניסיתי להגיע לקיפול שהכי מזכיר מגן דויד. הבחור הזה "מטורף" על תבניות שמתחילות מחלוקת הדף לקיפולים מקדימים למחומשים.יש לו כמה קיפולים שבעיני ממש יפים מצולמים עם תאורה אחורית כמו שאני אוהבת .הוא כותב שהוא לא הצליח לקפל את הורד של קואסקי כי זה מתחיל מחלוקת הדף לריבועים ויש לו בעייה עם ריבועים..... את הקיפול הזה הוא הקדיש לשמעון ויזנטל-וזה ריגש אותי מאוד.ניסיתי להסתכל על הקיפול ולפענח אותו.לא יצא לי בדיוק אבל הכיוון הוא דומה.

יפה מאוד.

מכירה את החדשים שלו? http://www.flickr.com/photos/origomi/52131693/in/set-1225374/ http://www.flickr.com/photos/origomi/47113865/in/set-1225374/ ממש מדהימים.

גילה או

New member
תודה,

כן אני מכירה את החדשים שלו . הם באמת מדהימים.אני כל יום בודקת מה חדש אצלו .ויש את האתר שלו בנושא תבניות .אני קוראת את הבלוג שלו ומידי פעם עוד מישהוא מושפע מהקיפולים שלו .יש לו כמה גרופים ואני אחת מהם.הוא גם מאוד אוהב שאחרים לומדים ממנו .

eyal reuv

New member
דמויות

קיפלתי המון המון דגמים לאחרונה.הנה 3 מתוכם: wewrewolf by Jason Ku Icaros by Hojyo Takashi Skeleton by Marc Kirchenbaum 3 הדגמים נורא מסובכים,ושלושתם קופלו מנייר אריזה חום.

billkarson

New member
וגם

"אדום החזה" של ג'ואן הומונד מאוריגמי2 של הרבין. יש משהו נחמד בהיפוך הצבע הקטנטן ברגליים - אם מסתכלים מרחוק זה נראה כהמשך החזה. אני חושב שכדי לקבל תוצאה יפה דרוש נייר אפור/כתום. אפור לגוף וכתום לחזה (שאגב הוא הציפור הלאומית של אנגליה)

ittaih

New member
לאחרונה, כלומר לפני שהחופשה נגמרה

קיפלתי כמה גרסאות של ה-tesselation של פוג'ימוטו. ניסיתי להבין איך אפשר לתכנן יחסי גובה שונים בין הריבועים שבתוך הדגם. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כי אז הייתי משתף. בכל אופן זה היה כיף ואני גם די מרוצה מהתוצאות. באופן מעשי אני מצליח לקפל את מה שאני מתכנן, אבל עדיין לא ממש עליתי על העיקרון בצורה שאוכל להסביר אותו. אם לא אתפס למשהו אחר בזמן הקרוב, כשיהיה לי זמן אמשיך לחקור את הנושא.

למעלה