מה קורה?

eli1234512345

New member
מה קורה?

חחחח אחרי 4 חודשים בגולה(מיאמי)אני חוזר לשטויות האלה בישראל...טוב אני בן 22 משוחרר טרי והנה הגיע הזמן למצוא עבודה בישראל(לא רוצה התחייבות לתקופת זמן)..מאיפה מתחילים?לאן הולכים?מה נחשבת עבודה טובה?...תודה למייעצים

גם אני הייתי בסרט הזה..

אהלן שמי אביב אני בן 23 , שרתתי בפיקוד דרום בב"ש והשתחררתי לפני שנה ו-4 חודשים. מאז החפש"ש חיפשתי עבודה ולא מצאתי את עצמי עד שממש יומיים לפני השחרור הוזמני למצגת עסקית על חברה מאוד גדולה בעולם ששם הבנתי שיש לי סיכוי כלשהוא להצליח גם אם אני בסך הכל בן 21 וחצי. מאז הכל הסטוריה ומה שאני יכול לספר לך שהיום ההכנסה הממוצעת החודשית שלי היא 3500$ בחודש! מאז אני גם מטייל המון וממש נהנה מהעבודה ואני גם יכול לספר לך שרוב החבר'ה שעובדים איתי הם חיילים משוחררים ואנחנו ממש נהנים לעבוד בצוות ביחד יש ממש פאן מטורף אם אתה מחפש מקום שתוכל להתקדם בו כי אנחנו ממש רוצים לצרף אלינו חבר'ה איכותיים ורצינים כי אנחנו רוצים להתפתח ולהתקדם אז צור איתי קשר במייל [email protected] .. שיהיה לך המון בהצלחה ושחרור קל ונעים.. אביב

Jan22

New member
באמת כל הכבוד

איפה למדת את טכניקת הקופי-פאסט ? שם ? אני מוכרח להצטרף . במחשבה שנייה,עזוב ,נשבר לי כבר לעבוד .

אתה גדול!!

נראה לך שבאמת היו מקבלים אחד כמוך??? עדיף שתישאר בבית.. בהצלחה בפיפ"א 2007 חחחח

Jan22

New member
בוא אני אגלה לך סוד

הייתם מתים לקבל אחד כמוני. ערב טוב.

Jan22

New member
יפה יפה ,איזה פה מלוכלך

איפה למדת לדבר ככה ? לך תשחק עם הברבי שלך . הופה ,אתה שומע ? נראה לי שיש עכשיו את השיר של אקווה ברדיו ,גלגל'צ I'm a barbie girl ,in a barbie world ....you know the rest . . .

וואי מזל שאתה פה

אחרת הוא עוד היה מוצא עבודה אמיתי ולא איזה תרמית פירמידת הרבלייף שגונבת כסף מאנשים.

למעלה