מה קורה?!

steila

New member
מה קורה?!

7 שעות לפני הסיום מביאים לי תקרית שמורידה מעל 100000 מעריצים !?!??! עזבו שטויות פתאום גם ההופעות לא מצליחות ושתי הלהקות היו ב100% הרסתם מעכשיו את המשחק

מ ו ר י 1

New member
ואולי ההופעות לא הצליחו?

כמה אחוזים היה? ותאמין\י לי שירד לי מעל ל-100000 ושתקתי

or kalay

New member
יופי אבל

תפוז הורסים את המשחק סתם להתעצבן עליהם הם הורסים הכללללל!!

על תקרית של 100,000 את מתעצבנת ?

ומה אחרים אמורים להגיד על תקריות שמאבדים בהן מאות אלפי ואפילו מליוני מעריצים ?

אגב למי שתוהה "למה זה קורה"

אני קיבלתי הבוקר תקרית שהביאה לי 200,000 מעריצים. המעריצים האלה הגיעו מאיפשהו. ואני די בטוח שאני לא היחיד שקיבל את התקרית הזו.

ה ב ו ב ה

New member
אני גם קיבלתי תקרית טובה

וגם תוצאה של דילמה, תוצאות טובות: 1. (תקרית) מזל טוב, נולדה לך בת:חמוטל (דה VOICE) פייפר שהיא גם בת זוגתו של יששכר (דה סטרינגס) נוסבוים מלהקת העו"ש שלי באובר ילדה במזל ובמשקל 3 ק"ג ו-330 גרם תינוקת בכורה! התקשרנו לאב הצעיר לאחל מזל טוב "תודה רבה, אני בדיוק מחבק את אגמי הקטנה, אני מתרגש ושמח מאד!" מברוק! שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים-ירוק, אנרגיה-ירוק, גיבוש-אדום, 2. (תוצאה של דילמה) בלדה לפצוע: חברי להקת העו"ש שלי באובר הגיעו בהרכב מלא להופיע מול דוד גווילי, חייל גולני שנפצע בגבול הצפון ומאושפז בבית חולים. דוד מעריץ את הלהקה עוד מימיה הראשונים והתרגש מאד על עצם בואם במיוחד בשבילו, המפגש היה סוחט דמעות וסוקר ע"י מהדורת החדשות המרכזית! כל הכבוד כבר אמרנו? שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש, (הכל ירוק) וכל זה העלה לי כ 200,000 מעריצים יחד.

smartynati

New member
חחחח גמלי אותה הודעה

ואני תוהה איך לעזאזל "הנסיך חצוי הדם" ילד ל "Illuminatos" את אגמי P:

fragi2006

New member
לי גם היה את התקרית עם הבת שנולדה

וקיבלתי בערך 70,000 עריצים ;] [שכבר הספיקו לרדת אבל חפיף חחח]

אוףף

לי הורידו בתקרית 200 אלף מעריצים... (חבותוש ממני אליך באהבה חח...) לא נורא המשחק נגמר היום...

steila

New member
!

כן אבל על תקרית רעה מורידים 100000 מעריצים ועל טובה בקושי העלו לי 10000

על הדרך - מישהו יודע מה עם הדילמה

של רנואר... אני סקרנית לדעת מה קורה אם מאשרים, אישרתי לפני איזה שבוע ועוד לא ענו לי מה קרה...

מ ו ר י 1

New member
ממ רק טוב:]

מעריצים אני חושבת בירוק וממ לא בדיוק זוכרת אבל יש מצב שיהיה אדום על אנרגיה או גיבוש לא משו רציני

למעלה