מה קורה???

Y2Jericho

New member
אני לא ירדתי ממנו...

צריכים לקבוע מפגש צ'אט נוסף, מחר מתאים לכם ב-8?

De-Panther

New member
למה לא היום?? למרות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שכרגע אין לי בעיה גם עם מחר אז אם לא יגיבו מספיק אנשים לגבי היום - נפגשים מחר ב8 ומה שנקבע מחר יהיה בעצם לגבי איזה משחק נבנה... ככה שמי שרוצה לקבוע דברים או שיכתוב כאן את הרעיונות שיש לו לגבי משחקים ולגבי מה שהוא רוצה מהמשחק או שיבוא לצ'אט בכלמקרה עד מחר כבר נקבע את הכל וזה יהיה סופי

freak2100

New member
אני לא יכול

יש לי בגרות (אחרונה בהחלט) ביום שני, ואני עוד אלמוד מחר בשמונה

De-Panther

New member
אז כתוב כאן כל מה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאתה רוצה מהמשחק ושאתה חושב שצריך ואתה חושב שכדאי לדבר עליו בצ'אט מחר

freak2100

New member
אני בעד לקחת משחק

נוסטלגי ולחדש אותו אני חושב שזה צריך להיות משהו פשוט יחסית, אבל משהו שיכול לשמש בסיס לתוספות נוספות, זאת אומרת נניח שתהיה אפשרות להוסיף עוד בונוסים וכו'... אני למשל פעם חשבתי שצריך לעשות חידוש לבאמפי, יש כל כך הרבה מה לחדש! משחק לשני אנשים (על אותו מחשב), מסך נגלל וכו'... אבל זה סתם ריעון ישן שלי או למשל פעם רציתי לחדש את המשחק rollin, משחק לא מוכר, מן משחק פאזלים נחמד כזה... ויש עוד פווול משחקי נוסטלגיה שאפשר פשוט לקחת ולחדש. אבל חשוב שזה לא יהיה משהו לגמרי נדוש כמו PONG או BREAKOUT וכו'... זהו. ואם לא, גם להמיר משחק קופסא זה נחמד, אבל זה קצת משעמם (משחקי קופסא הם בדרך כלל בתורות), וזה גם בעייתי עם זכויות יוצרים וכו'... ואם יש רעיון מקורי - משהו ממכר ופשוט, אז זה נהדר
בכל מקרה, זה צריך להיות משהו שמורכב משלבים לא תלויים, זאת אומרת, קווסט לדעתי זה לא משהו כי צריך לכתוב עלילה ארוכה וזה יעקב אותנו ונסתבך עם זה... זה או להפיל הכל על מישהו אחד ואז כולם תלויים בו והוא יסתבך, או שכל אחד יכתוב חלק ואז כל אחד יקח את זה למקום אחר וזה יגרום לנו להסתבך עם עצמנו. זה צריך להיות משהו, או שאין בו בכלל שלבים (נניח רנדומלי), או שיש בו הרבה שלבים שכל אחד יוכל לבנות כמה שלבים (סטייל breakout). וזה צריך גם להיות משהו לא יותר מדי פשוט, זאת אומרת, לא משהו שמישהו אחד יתכנת לבד, מישהו אחר יעשה גרפיקה וזהו...

De-Panther

New member
להפך!! רימייק למשחק|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מחשב נוסטלגי נראה לי יהיו איתו יותר בעיות של זכויות יוצרים מאשר משחק קופסה הרי משחקי קופסה יש מלא מלא ממלא סוגים ויש כאלה שקיימים כבר עשרות שנים... ככה שגם אם היו עליהם זכויות(מה שלא נראה לי) הזמן שלהן כבר נגמר מה גם שאנחנו לא עושים את זה למטרות רווח... ונוסיף לזה שכבר בחרו ברימייק למשחק קופסה
השאלה היא איזה משחק קופסה איך נסתדר עם עניין התורות איך ננצל את העניין שזה במחשב כדי לעשות את זה יותר מעניין(לא מבחינת גרפיקה אלא גם מבחינת חוקים) ובסופו של דבר צריך גם לדאוג לחלוקת עבודה(אני מניח שאורן האחר יודע בערך מי רוצה לעסוק במה ולעזור במה ומה הוא יודע)

freak2100

New member
נתחיל מזה שזה לא נבחר

אתה גרמת לזה להבחר בדרך לא חוקית, כי לא נתת אפשרות של רימייק למשחק נוסטלגי בסקר, אז מי שתמך ברעיון הזה בחר במשחק קופסא כי זה הכי קרוב... ומשחקים נוסטלגיים הם בדרך כלל משחקים שהחברות שיצרו אותם כבר לא קיימות, חוץ מזה שאם הם כבר נוסטלגיים ואפשר להוריד אותם חינם, אני די בטוח שאפשר גם להעתיק את הרעיון שלהם... זה כל הקטע של רימייק למשחקים נוסטלגיים, כי הם כבר ישנים ואין עליהם זכויות...

De-Panther

New member
אני הסתכלתי בהודעות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהיו בשירשור של מה רוצים לעשות ראיתי את הסיכום של אורן האחר וראיתי מה האפשרויות שבסופו של דבר הציעו הרימייק שראיתי היה לאייסיטאוור גם הוא סוג של רימייק למשחק נוסטלגי... אפשר היה לבחור בו ומי שמאוד היה חשוב לו לבחור ברימייק למשחק נוסטלגי היה יכול לכתוב על זה בפורום עצמו אבל בסופו של דבר שים לב שמה שנבחר בסופו של דבר עם 4 קולות(לעומת 1 בכל השאר) היה רימייק למשחק קופסה נניח ובחרת גם אתה בזה ואתה בעצם רוצה רימייק למשחק נוסטלגי אז עדיין... 3 לרימייק למשחק קופסה ולכל שאר הדברים 1... ובכוונה הדגשתי את הכתב שלי כשאמרתי שנראה לי שהעניין עם זכויות על משחקים אחרים יותר בעייתיות... לא אמרתי שזה באמת ככה... ובגלל זה הדגשתי את 2 המילים הללו... ובידיוק בגלל ויכוחים כאלה כשאנחנו גמככה קבוצה קטנה אני מעדיף שלא לעשות כאלה פרוייקטים
אורן האחר הוא זה שאחראי על הפרוייקט... אני כאן רק מנסה לעזור כמה שאפשר
יש לך גם את המסנג'ר וגם האייסיקיו שלי ואתה יודע שאתה כל הזמן יכול לפנות אליי בכל בעיה בכל צורה... גם אם היא לא קשורה לפורום אז תרגיע עם כל הקטע של "בדרך לא חוקית"

De-Panther

New member
טוב אז פספסתי הודעה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחת שדווקא הגבתי אליה כמה ימים לפני שפתחתי את הסקר http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1106&msgid=79245958 טוב יצאתי ממש מטומטם... בטח אחרי שקראתי עוד כמה הודעות שהיו בפורום אבל בכלמקרה אני רואה שרק אתה העלת את הנושא של רימייק למשחק נוסטלגי... אורן העלה אותו בפעם הראשונה אבל אני מניח שהוא העלה אותו כי הוא ראה משהו שאתה כתבת... תקנו אותי אם אני טועה בכלמקרה אני כרגע בודק אם אפשר להוסיף אפשרות לסקר אחרי שהוא פורסם...

De-Panther

New member
טוב אז פתחתי סקר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חדש כי אי אפשר להוסיף אפשרויות לסקר קיים אני מניח שבגלל זה לא הוספתי את זה בפעם הקודמת אחרי שכתבת שאין כזו אפשרות... הנחתי שמי שבכלזאת רוצה משהו אחר יכתוב על זה בפורום - כמו שאתה עשית אני יודע שבתוך יום לא יספיקו הרבה אנשים להצביע... לכן אני פתחתי את הסקר החדש בעיקר בשביל אלו שרוצים לשנות את הבחירה שלהם זה אומר שאני בסופו של דבר אחבר את התוצאות או משהו בסגנון... זתומרת - אם בסקר החדש למשל יצביעו יותר מ4 אנשים למשחק קופסה - אני לא אחבר את התוצאות ככה גם אם יצביעו לכל אחת מהאפשרויות שהיו בסקר הקודם(אם למשל יצביעו לאייסיטיאוור יותר מאיש אחד אז אני לא אחבר את התוצאות וככה גם לגבי כל השאר... מקווה שהבנתם) בקיצור... כל מי שרוצה להצביע שיבחר מה שהוא רוצה... הוספתי גם אפשרות של אחר... אם בכלזאת לא עברנו על כל האפשרויות חשוב מאוד שתחשבו גם על האם נוכל לבנות משחק מהסוג שאתם רוצים אני מניח שזו גם עוד סיבה שבגללה לא שמתי את האפשרות הזו בפעם הקודמת... ושוב... אני לא זוכר מה באמת הייתה הסיבה... אני סנילי ועצלן כמו שכולכם יודעים

De-Panther

New member
אבל תאכלס זו בעצם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתה ההצעה שהעלו לבנות את אייסיטאוור מחדש עם תוספות שונות שלנו זה תאכלס רימייק

Ultra Spidey

New member
אבל זה חסר טעם

לעשות רימייק למשחק שעדיין יוצאות לו גרסאות חדשות

De-Panther

New member
אני חושב מה שאתה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חושב במקרה הזה לכן בחרתי במשהו אחר

freak2100

New member
אוי, קבעתי עם חבר

שלי שנלך לסרט ביום שני בערב :-\ (אחרי הבגרות האחרונה בחיים שלנו) ו"יש לי מפגש צא'ט" זה לא תירוץ כל כך טוב
מצטער... אבל שוב, תעשו את זה בלעדי אם רק אני לא יכול... וגם יכול להיות שאני אוכל, לא יודע באיזה שעה הסרט יהיה, חוץ מזה שאני אהיה לפני ואחרי, ככה שזה לא כל כך נורא

someboddy

New member
איזה כיף לך...

אני עושה את הבגרות האחרונה שלי רק ביום רביעי... בכל אופן, אני חושב שגם אני אקפוץ לצ'אט, למרות שאני לא בצוות. מי יודע - אולי יהיה לי משהו להוסיף.

למעלה