אני בעד לקחת משחק
נוסטלגי ולחדש אותו אני חושב שזה צריך להיות משהו פשוט יחסית, אבל משהו שיכול לשמש בסיס לתוספות נוספות, זאת אומרת נניח שתהיה אפשרות להוסיף עוד בונוסים וכו'... אני למשל פעם חשבתי שצריך לעשות חידוש לבאמפי, יש כל כך הרבה מה לחדש! משחק לשני אנשים (על אותו מחשב), מסך נגלל וכו'... אבל זה סתם ריעון ישן שלי או למשל פעם רציתי לחדש את המשחק rollin, משחק לא מוכר, מן משחק פאזלים נחמד כזה... ויש עוד פווול משחקי נוסטלגיה שאפשר פשוט לקחת ולחדש. אבל חשוב שזה לא יהיה משהו לגמרי נדוש כמו PONG או BREAKOUT וכו'... זהו. ואם לא, גם להמיר משחק קופסא זה נחמד, אבל זה קצת משעמם (משחקי קופסא הם בדרך כלל בתורות), וזה גם בעייתי עם זכויות יוצרים וכו'... ואם יש רעיון מקורי - משהו ממכר ופשוט, אז זה נהדר
בכל מקרה, זה צריך להיות משהו שמורכב משלבים לא תלויים, זאת אומרת, קווסט לדעתי זה לא משהו כי צריך לכתוב עלילה ארוכה וזה יעקב אותנו ונסתבך עם זה... זה או להפיל הכל על מישהו אחד ואז כולם תלויים בו והוא יסתבך, או שכל אחד יכתוב חלק ואז כל אחד יקח את זה למקום אחר וזה יגרום לנו להסתבך עם עצמנו. זה צריך להיות משהו, או שאין בו בכלל שלבים (נניח רנדומלי), או שיש בו הרבה שלבים שכל אחד יוכל לבנות כמה שלבים (סטייל breakout). וזה צריך גם להיות משהו לא יותר מדי פשוט, זאת אומרת, לא משהו שמישהו אחד יתכנת לבד, מישהו אחר יעשה גרפיקה וזהו...