מה קורה

מה קורה

יש לי חידון חדש שהמצאתי!!! אוהבים ללכת להופעות? לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אבל אני מבקשת לא לריב!! באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? זהו ביייייי

ady18

Well-known member
עונה

אוהבים ללכת להופעות?כן לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון?לא מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אבל אני מבקשת לא לריב!!אני נגד באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל?אממ אוסטרליה מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים?חיבוק ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? אמממ הרצל אולי

RTur

New member
אוי אני אוהב את השאלון הזה ../images/Emo13.gif

אוהבים ללכת להופעות? כן!!! מאוד!!! הבילוי המועדף עליי! לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? מיקה קרני ומיקי שביב בעליית הגג באמירים, הופעת בכורה של קרן אבראשי, ההצגה "ברנשים וחתיכות" בבית לסין (אמנם זה לא ממש הופעה.. אבל יש שם הרבה שירים.. ולירז צ'רכי
), עברי לידר, בטי מארחת אותך בתמונע
מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אבל אני מבקשת לא לריב!! אוקיי אז ככה.. זה תלוי מה לצרוב.. מוסיקה ישראלית אני לא צורב בכלל!!! (אלא אם כן יש לי נגיד את הדיסק המקורי שאני קניתי ואני צורב לו גיבוי..) מוסיקה לועזית אני בקונפליקט - אם זה אמן שאני באמת באמת אוהב ומאוד מעריך אז אני לא אצרוב אותו.. אבל אם זה מישהו שאני רק מעוניין לשמוע דיסק אחד ספציפי שלו אז אני כן אצרוב כי הם מרוויחים מספיק גם בלי התרומה שלי חח באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? אממ.. איטליה, ארגנטינה מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? פחות לחץ ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים? אממ.. שאלה מעניינת.. דודו טסה? חח

hila3000

New member
שלום לך שוב ../images/Emo9.gif

אוהבים ללכת להופעות? מאוד
לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? שילה פרבר. וחייבת ללכת לאיה כורם.
מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? צורבת רק מוזיקה לועזית.. מוזיקה בעברית אני קונה את הדיסקים.
באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? אנגליה. הייתי שם כבר וממש יפה שם.
מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? אהבה.
ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להיוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים? לא נראה לי שהייתי רוצה להיוולד בתור איזה מישהי שהייתה מפורסמת.. לא יודעת למה.. או שפשוט לא עולה לי מישהי כזאת

t a h a t

New member
עונה. :|

אוהבים ללכת להופעות? תלוי. לא אוהבת הופעות המוניות. לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? החרונה היתה בקרית גת של בית הבובות. (וואו זה היה מזמן) מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אני ממש מתנגדת לצריבות והורדות בכללי. האמת שכל הכסף שלי הולך על דיסקים. ואין לי תוכנות הורדה במחשב :| מה שגורם לי לקנות דיסקים של להקות שאף פעם לא שמעתי. זה נחמד, אבל עלול להיות מבאס לגלות שקנית חרא של דיסק. באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? הייתי רוצה לעשות שוב את המסע לפולין. עוד כמה שנים מנקודה קצת אחרת. מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? לצרוח ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? אני לא הייתי רוצה להוולד כאדם אחר. במיוחד לא מפורסמים. יש להם נטייה לחיות עם מסכות.

איריס,

נראה לי שנמנה אותך לאחראית שאלונים בפורום
אוהבים ללכת להופעות? מאוד לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? פעם אחרונה נראה לי שהייתי ברוק עצמאות.. מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אממ בעיקרון פעם הייתי צורבת לי אוספים של שירים, דיסקים שלמים אני לא צורבת, בטח שלא עכשיו כשיש לי נגן MP3
באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? אין לי מושג מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? חופש אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים? לא נראה לי שיש מישהו כזה..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היי איריס :)

אוהבים ללכת להופעות? מאוד! למרות שאני בקושי הולכת :( לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? ביום שישי שעבר הייתי בהופעה של אסף אמדורסקי שהייתה נפלאה
מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? נגד! באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? שאלה קשה :X יש הרבה מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? כרגע, אני צריכה להבריא
אני חולה כבר מיום שני ואני מרגישה זוועה וכל השבוע היו לי מבחנים וזה היה נוראי ואני בקושי מצליחה לעמוד על הרגליים ;[
ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? שאלה קשה. אין לי מושג :X

=]

אוהבים ללכת להופעות? מאוד, זאת דרך טובה להוציא אנרגיות ולהנות ממוזיקה :) לאיזה הופעות הלכתם בזמן האחרון? ההופעות האחרונות היו ביום הסטודנט בת"א של היהודים, אביב גפן וכו'.. מה אתם חושבים על צריבת דיסקים? אני נגד זה, כי המוזיקה הישראלית זה דבר אדיר, אז כשיש לי כסף אני קונה את הדיסקים, כשאין לי אני צורבת או מורידה.. באיזה מדינה הכי הייתם רוצים לטייל? בא לי על תאילנד מה הדבר שאתם הכי צריכים עכשיו בחיים? חופש ושיהיה ארוווך ואחרון חביב - אם הייתי אומרת לכם שיש לכם אפשרות להוולד כאחת מהדמויות המפורסמות שהיו ויש היום את מי הייתם בוחרים ? לא יודעת..

למעלה