מה קורה?

avivs

New member
מה קורה?

אני לא יודע אם אני יכול להגדיר את עצמי ממש כחובב הסדרה, אבל כן קראתי את הראשון, השני והחצי הראשון של השלישי. אחרי החצי הראשון של השלישי לקחתי הפסקה מהסדרה, כי הרגשתי שהכול מתחיל לזחול. אחרי שכנועים רבים מצד אנשים שאהבו את הסדרה, התחלתי לקרוא את החלק השני של הספר השלישי. ההתחלה הייתה רגילה, ושמרה על אותו הקצב של הספרים הקודמים, עד שהגיע הקטע עם החתונה בתאומים. וואו. ממש, ממש וואו. אני שונא את מרטין. הבן אדם הזה הורג דמויות שאני אוהב ונראה לי שהוא גם נהנה מזה. בכל מקרה, אני מפחד להמשיך לקרוא אחרי הטראומה הזו. אבל כנראה שאחרי יום של מנוחה אני שוב אכנס לסיפור, עד הטראומה הבאה. השאלה שלי היא יותר בקשה. אין לי מושג מה קורה עם ההמשכים. אני יודע שהרביעי יצא לא מזמן, אבל אין לי מושג מה הדעה הכללית עליו, אם מתרגמים אותו מתישהו, או מתי יוצאים ההמשכים שאחריו. אם מישהו יודע (ואני מאמין שיש פה לא מעט שיודעים), אני אשמח לקבל קצת מידע. תודה מראש, אביב.

כריכרכה

New member
אם אני מבין נכון והקריאה שלך

את הספרים דומה לזו שלי, אז אני ממליץ לך להפסיק לקרוא, לפחות עד שמר מרטין יואיל בטובו לסיים את הסדרה, וזה יכול לקרות גם בעוד 20 שנה או לעולם לא. אם הרגשת כמוני שהספר השלישי זוחל ומאוד לא אהבת את החתונה האדומה, אז אתה לא תהנה מהספר הרביעי בכלל. על ידו הספר השלישי הוא כמו מטוס סילון בהשוואה לקורקינט.

האבק

New member
לדעתי כדאי לך להמשיך לקרוא

הספר הרביעי לא טוב כמו הקודמים לו, אבל הוא עדין ספר טוב, שנהנתי לקרוא. בקשר לתרגום - הוא יצא בסביבות שבוע הספר ככל הנראה.

האבק

New member
לא יודע אם יחלקו את זה ל-2

אבל במידה וכן אני חושב שיפרסמו את שניהם ביחד.. איך זה היה בסופת החרבות, מישהו זוכר? לדעתי זה יהיה טיפשי אם יפרסמו את זה בשני חלקים, כי גם ככה הספר הזה הוא רק חלק מספר אחד..

deathstar

New member
טיפשי אבל (ככל הנראה) משתלם כלכלית

אם את עימות המלכים חילקו (שארוך רק במעט ממשתה), אני מניח שיחלקו גם את משתה.

לגוטל

New member
../images/Emo45.gif מצטרף להמלצה

גם ספר 'רע' יחסית של מרטין הוא נחשב טוב. ולמרות החתונה האדומה, הסיום של הספר השלישי הוא מצויין. מרטין כותב פנטזיה 'מציאותית', ולהרבה קוראי פנטזיה שהתרגלו למוות של אחד או שתי דמויות ראשיות (וגם זה מוות הירואי בד"כ) לא אוהבים את העובדה שהרבה דמויות אצילות שהם מעריצים נהרגים, אבל זה ככה המציאות בתכלס בימי הביניים. למי שיש בעיה עם זה, שילך לקרוא רומח הדרקון מצידו של מרטין, הוא כותב סוג אחר של פנטזיה, ונראה שיש לו מספיק קוראים ומעריצים...

האבק

New member
../images/Emo45.gif +

אני חושב שהחתונה האדומה זה אחד הקטעים הכי טובים בספרים.. למרות שהוא מזעזע ומאד קשה להשלים עם המוות של כל כך הרבה דמויות, אני חושב שזה פשוט סצנה גאונית

avivs

New member
רגע.

לא כתבתי שלא אהבתי את החתונה האדומה. כעסתי עליו על זה שהוא הרג לי את הדמויות שאהבתי, אבל מבחינת הכתיבה מדובר בעבודה מצוינת שלו. אתה מרגיש שמשהו לא בסדר, אבל אתה לא בטוח מה. כשמתחיל כל ההרג שם אתה נשאר מבולבל, עד שהכול נעשה מובן בסוף. זה באמת היה בום לפרצוף. אבל בום מרשים. אני חושב ששמעתי משהו על "חתונה לבנה". יש משהו כזה?

avivs

New member
יש סיכוי למצוא את החדש בארץ?

באנגלית כמובן...

YanivLib

New member
כמובן, ובקלות

זאת רק פונקציה של כסף. אם אתה מרגיש עשיר מספיק, אתה יכול להזמין אותו מאמזון. אם להטיס אותו מבריטניה ולשלם על ספר בכריכה קשה זה במסגרת היכולת הכלכלית שלך, הוא יכול להיות שלך מהר מאוד. הוא שווה כל גרוש.

avivs

New member
איך זה שבקישורים של הפורום

האתר של וינטרפול מקושר לאתר של "חומריו האפלים"?

האבק

New member
הסבר

"וינטרפל" מאוכסן בחסות אתר "חומריו האפלים" וכרגע יש לנו בעיות בשרת ובאתרים, אז הדף שנמצא הוא דף זמני עד שיעלה האתר מחדש. ברגע שהוא יחזור נודיע.

Almost me

New member
אני יכולה להשאיל לך

את המשתה. הוא אמנם פחות טוב מקודמיו, אבל הוא עדיין לא רע בכלל, בכל מקרה מצבך יהיה טוב יותר ממצבינו כי הספר הבא אמור לצאת בעוד שנה (פלוס מינוס)

למעלה