מה קורה?!?!

y o b b o

New member
מה קורה?!?!

איזה מבאס שכל פעם שאני בא לפה אז ההודעות שלי ניראות בערך אותו דבר... "יו כמה זמן לא הייתי פה מה חדש?!" דיי עם הבצפר המיזדיין הזה אבל חוץ מיזה יש גם דברים טובים... למשל אני היום מתחיל פינת ביקורות דיסקים בקאמסוטראנס (תוכנית ברדיו דרום[97 ו95.8 FM] למי שלא מכיר) בין 12 ל 2 בלילה וגם אני כותב ביקורות דיסקים לאתר של התוכנית www.kamasutrance.com אהה וכמובן ממשיך ליצור... אני אשמח אם תוכלו קצת לעזור לי ולאשר לי אם אכן הפרטים שאני אכתוב פה למטה נכונים(זה בישביל התוכנית היום), והפינה תיהיה על אסקימו. אסקימו כיום בן 19 הוא אנגלי הרבה מכירים אותו אולי כבן של די ג'יי ג'ון פאנטזם שידוע גם כ"ג'ונו ריאקטור". האלבום האחרון שלו בלונאטיק יצא בסוף אוקטובר כבר ביפן ורק בתחילת דצמבר בכל שאר העולם. האלבום השני שלו "טייק אה לוק אווט דר" יצא ליפני כשנה וחצי. אם יש לכם עוד מידע או משהו פה שגוי אני אשמח אם תתקנו או תוסיפו.. אני פה עד 10 בערך... ואל תשכחו להקשיב לתוכנית היום (אפשר גם באינטרנט תכנסו לאתר של התוכנית ותיראו שם). ביי ותודה:)

X Ripper

New member
תיקון קטן

אסקימו הוא בנו של ג'ון פורד מחברי ההרכב MINDFIELD ביחד עם האומנים הבאים: מארק אלן(קוירק אקשה,הופינד ועוד אליאסים)קריסבו סמית' וסיימון כרמן ז"ל עוד הרכב שיש לפאפא פורד הוא הרכב הדאון טמפו/צ'ילאאוט פסיכאדלי הוא SUNDOG

X Ripper

New member
לא רק

היו לו עוד שני לייבלים שניסגרו Psychic Deli -שהביאה את סידרת הDECK WIZARD ופיוצ'ר פסייקאדליקה chaosunlimited-שהוציאה רק אוסף אחד ZEP TEPI וכמה תקליטים והפכה כיום לחנות וירטואלית של פסייטראנס

למעלה