מה קורה!!!

לזי

New member
מה קורה!!!

חלס אני מתחרפן כבר מכל הספקולציות האלה שיתחילו להחתים כבר שחקנים וזה לא משנה אם הם כוכבים ידועים העיקר שיהיו שחקנים טובים , כל הקבוצות הטובות מחתימים וכמעט סוגרים את הסגל ואנחנו עוד לא החתמנו זר אחד וכל היום חופרים לנו אם מרכוס בראון,מה אתם אומרים על כל העסק הזה???

שiש

New member
אנחנו אומרים

שזה שתפתחו כל יום הודעה חדשה של "מה קורה ולמה אנחנו לא מחתימים אף אחדדדדדד???" לא ממש יזרז את העניינים. סבלנות.

נצל"ש

צ`ארל סמית חתם בפורטלנד. באמת כבר מתחיל להיות מאוחר. חבל שלא החתימו את סקוני פן, במקום לפנטז

AGENT SHESH

New member
אני מתחיל לקבל דז'ה וו.

זה בדיוק מה שקרה בקדנציה הקודמת של ארז, וזה נגמר רע. אני מקווה רק שזה לא ייגמר ככה.

AGENT SHESH

New member
ואני אומר:

אם לא יהיה לנו בראון, למה שלא נביא סוס זקן אחר? http://www.one.co.il/next.asp?id=65291&bz=5 "ואן אקסל שוחרר מהקליפרס" אני בעד לנסות להביא אותו. רציני, יכול להיות שהוא ירצה לצאת למסעות בחו"ל קצת לפני שיפרוש, וזאת הזדמנות להפועל.

לא לדאוג.תהיה קבוצה חזקה!!

שתרוץ חזק בליגה,ושנה אח"כ תיכנס ליורוליג,וגם שם תהיה חזקה!!יש לנו מאמן טוב,שיודע להביא זרים בלי כסף,אז תארו לכם איזה זרים הוא יביא שיש תקציב...

AGENT SHESH

New member
היא לא תיכנס ליורוליג.

במשך השלוש שנים הבאות למכבי יש הבטחה שתשחק שם, ואין מקום ליותר מקבוצה ישראלית אחת במפעל. רק אם הפועל תיקח את האליפות ממכבי, ויותר מפעם אחת - היא תיכנס ליורוליג על חשבונה. אגב, דבר כזה עשוי לגרום לקריסה כלכלית של הצהובים, כי הם מסתמכים על כספים מאירופה ומהאליפות עוד לפני שהליגה מתחילה. (אבל כמובן תמיד מזרחי ידע לסחוט עוד קצת מלימון-פדרמן שייתן להם את הכסף החסר.)

z dead

New member
לא...

למכבי מובטח המקום ביורוליג גם בעוד 5 שנים,גם אם הפועל תקח את כל 5 האליפויות הבאות. הדרך היחידה של הפועל ליורוליג זה זכייה בגביע יול"ב.

EL CHE VIVE

New member
תגיד לא נמאס לך?!

כל יומיים אותה שאלה וגם זה לא כאילו אין דיונים על דעת חברי הפורום... מה אתה רוצה?! את המצב כולנו מכירים וההתנהלות הזאת לא חדשה לאף אחד...

EL CHE VIVE

New member
אבל איזה מידע אנחנו יכולים לתת לך

איזה חידוש לגבי הדעות שלנו אתה תקבל יום אחרי שאתה כותב את אותה הודעה. איזה חידוש שלא מדברים עליו?! אתה כנראה אוהד די חדש של הפועל ולא יודע עם מי יש לך עסק... הפועל תמיד עושה שטויות ותמיד ההכרעה היא בסוף עונת המלפפונים... אין מה לעשות זאת ההתנהלות של הפועל ודני קליין פשוט לא לומד...

למעלה