מה קורה?

מה קורה?

היי,זאת ההודעה הראשונה שלי מתוך רבות. אני אתחיל בהודעה עצובה מהולה בשמחה. היום נאור מלול מי'-2(שייזכר תמיד כמי שהצית את חדר 39 בהילטון 191 וגרם לעוצר בבי"ס)עף מבי"ס. נאור היה חבר טוב ונזכור אותו תמיד.אוי למי אכפת.הלאה לנושאים יותר חשובים-אני בינתיים מקום שני בדירוג של חידון מורשת חיל האוויר!!היחיד שעקף אותי הוא אותו אחד מ-י"ב שזכה בשנתיים האחרונות והוא עקף אותי רק בנקודה!!!טוב נדבר מחר,אם אתם רוצים לגלות עליי עוד תיכנסו לפרטים שלי.

mgd3

New member
תגובה

בטח זה בני מאלקטרוניקה כי אני יודע שהוא ניצח שנה שעברה

mgd3

New member
תגובה

מה לעזאזל יעשה פה אדיר רום משעמם לו

אדיר רום

אדיר רום התקשר למדריך שלי, שבוע לפני חנוכה, כי הוא עבר עם האוטו שלו במקום שבו חציתי באור אדום, רק במקרה, למרות שהוא השתחרר לפני חצי שנה. הבנאדם אזרח, חופי, משוחרר, והוא עדיין דופק שוחרים. הוא חולה נפש, פסיכוטי ופאשיסט. ואם זה הוא, הייתי רוצה לומר לו מספר דברים.

בדיעבד

ללא רצון וללא כול כוונה טובה, הוא עשה עימו חסד. השוחרות לא שונה משום בית ספר טכנולוגי ברמה הלימודית (אולי גם מעט פחותה ממנה).

pure_as_fire

New member
הכוונה שלהיות בטכני זה טמטום

ואת הטמטום מבינים רק כשמאוחר מדי כנראה שאתה לא הבנת את זה עדיין, טוב נו אתה כיתה י' בכול מקרה, אותו אחד שעף, הרוויח. והוא יבין את זה אם הוא יברר כמה למשל אתה תתחיל לסבול משנה הבאה. עזרתי?

בנאור שום דבר לא יפגע

חוץ מזה הוא די שמח כשהוא עף כי הוא חיפש תירוץ ועכשיו הוא סופסופ מצא אחד.

baliti

New member
אף אחד לא מכריח-

להשאר אז הכי פשוט זה להגיד שלא מתאים. לא צריך לבצע פעולות ונדליזם כדי לעזוב, סה"כ יש לו כתם שעובר לביה"ס אחר. תלמדו לקח!!!!

אז מה?

ה"כתם" הזה לא ממש משנה, כי בסה"כ התיק האישי שבו כתוב שהוא עשה זאת לא מגיע לצבא ואף אחד לא ידע מה קרה. הוא יצא מהטכני כמו שצריך:בגדול. לא שאני תומכת במעשה, אבל מה שהוא עשה מציג אותו באור חיובי אצל השוחרים.

הוא לא יצא כמו גדול

הוא לא התקבל לשום בי"ס עדיין מחפשים לו.חוצמזה,איזה בי"ס ירצה מישהו עם שם של שם של אחד שמצית מבנים?

למעלה