מה קורה ?

bamba B U

New member
מה קורה ?

שלום אני בת-אל אני משחקת כדורסל באופן קבוע אוני בת 16.5 ויש לי מספר שאלות: 1. אני לאחר חודש וחצי ללא פעילות בעקבות דלקת בגיד העקב (בעל שם ארוך) וכעת אני בשלבי חזרה לפעילות . האם נדרשת פיזוטרפיה כחלק מהחזרה לפעילות ? ואילו תרגילים ניתן לעשות כדי למנוע חזרה של הדלקת? אולי כדאי לציין שישנה גמישות יתר קלה במפרקים ושמקום הדלקת עדיין קצת כואב. אודה לתשובה מהירה.

AMI-101

New member
בת-אל

הי אני נורא שמח שאת אוהבת ומשחקת כדורסל ודואגת מספיק כדי לחזור למשחק בריאה האם נדרשת פיזוטרפיה כחלק מהחזרה לפעילות ? - לא בהכרח, אבל זה יכול להואיל בקביעת הקצב הנכון לחזרה למשחק אינטנסיבי, בעיקר בגלל שמקום הדלקת עדיין קצת כואב. להעלות בהדרגה את רמת הקושי, ופעילות פליומטרית (Plyometric) ואילו תרגילים ניתן לעשות כדי למנוע חזרה של הדלקת? - בדרך כלל אני ממליץ להיתמתח נכונה ובנוסף גם חימום מספיק לפני אימון או משחק, אבל לך יש גם קצת גמישות יתר קלה במפרקים. לך הייתי מיעץ גם TAPING שיכול להוריד מהנטל על הגיד. ביי עמי

AMI-101

New member
taping zeh...

Taping זה כאשר משתמשים "בסלוטייפ" כזה, אבל מבד, כדי לתמוך ברקמות פגועות. מצ"ב כמה דוגמאות של taping , תשאלי את המאמן/נת שלך ואולי יש לו/ה קצת ניסיון בנידון ביי עמי

למעלה