מה קורה?

tsyael

New member
מה קורה?

והנה הגיעה ההודעה השנייה שלי בפורום-כמעריצה מתחילה של הביטלס...שאלה-יש חנות מוסיקה שניתן לרכוש בה את כל הדיסקים של הביטלס??? יצא דבר כזה בכלל???תודה!

Another Girl

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה שלך

את רוצה לקנות פורמט כמו דיסק MP3 שמכיל עליו את כל הדיסקים שלהם? או שאת רוצה חנות שפשוט יש בה את כל הדיסקים שלהם? לא יודעת בקשר לדבר הראשון (למרות שלי כן יש דיסק MP3 עם כל הדיסקים,העטיפות והמילים
) אבל בכל חנות מוסיקה יש את כולם או כמעט את כולם. בטאוור רקורדס יש,גם בצליל...שוב זה תלוי גם באיזה איזור את גרה,כדי שיוכלו להמליץ לך על מקומות זולים יותר. ותמיד יש את אמאזון.

Bit L

New member
אממממ אני גרה בראשון....

ודרך אגב...שיניתי את השם אני אותה tsyael....

Bit L

New member
וחוצמזה קיים דבר כזה שהוא דיסק אחד

עם כל השירים? ובאמת תפני אותי בבקשה...בתור מעריצה מתחילה יש חובה לדברים כאלו..

Another Girl

New member
כן,קיים,אבל קיבלתי אותו במתנה

כך שאני לא יודעת איך בדיוק אפשר להשיג אותו באופן חוקי. אולי חברים אחרים כאן יעזרו לך.

Bit L

New member
ותוכלי להפנות אותי למקומות לקנות

בהם? ויש לי את ה"דיסק הלבן"....לא בדרך חוקית במיוחד...איזה את ממליצה לי לקנות (חוצץ מאבבי רואד שאני בטוח אקנה) וחוצמזה יש איזשהו שרשור של כל הדיסקים בפורום???

B a m B a m

New member
איפה את גרה?....

כי יש על דיזינגוף חנות שנקראת "קצת אחרת" ויש בה את כל הדיסקים/דיוידי/וכו וכו של הביטלס....

Bit L

New member
ראשון...אבל את יודעת את הכתובת שם?

ומה המחירים בערך?

fenriz

New member
באילת יש

קפצי לאילת בצליל מול התחנה המרכזית מוכרים חבילה של כל הדיסקים של הביטלס מפליז פליז מי עד פסט מסטרס 2 ב990 שקל ת'אמת זה שווה את זה למה לא היה דבר כזה בזמנו?? ולמי שיש פטיפון הכי מומלץ זה לקנות בתקליטים זה הרבה יותר זול וכיף לשמוע.

Bit L

New member
990 שקל???אווצ'!!!!

ובשביל זה לאילת????סו לא.... יותר חשבתי באיזור ראשון-תל אביב ובסביבה...

למעלה