מה קורה

AsiBar

New member
מה קורה

שלום אנשים אני אסי בי מיצג את ג'קאס יזראל הגיע הזמן שאנשים מהארץ יתחילו להעלות סרטים שהם עשו בנתיים אני מכיר שני קבוצות חוץ מהקבוצה שאני בה והם JKY והתחת של ג'ק JKY עדיין לא העלו קטעים לאינטרנט והתחת של ג'ק זה הדבר הכי גרוע שראיתי בזמן האחרון... אז אם יש קרויים אחרים תכתבו הודעה ותעלו סרטון

BiAAcH

New member
ברוך הבא....

אני חבר גאה ב-JKY... תן קישורים לסרטים שלך, וגם של התחת של ג'ק, זה בטח יהיה גרוע כמו צוות חמר...

AdShEaTaKoRe

New member
מה המצב אחי?

אני גאה להגיד שאני מהמשתתפים ב jky ואחד ממייסדיו :) (דוגרי זה אני, שפיץ, גיא, משה ולינדר אה וגם רזי) הסרטים עוד לא הועלו כי הסרט עוד לא גמור עדיין יש עוד הרבה דברים להוסיף ולערוך וכמובן לבנות את האתר ואחרי שנבנה את האתר עדיין תהיה בעיה בלעלות את הסרט לאינטרנט כי אין לנו מושג איפה ואיך נעשה את זה

VVEE MAN

New member
גם לנו באילת יש צוות

ואנחנו מתחילים לצלם בקרוב (חסרים לי 300 שקל) בכל אופן עדיין לא חשבנו על שם לצוות עד היום זה היה jackass eilat
יש לכם הצעה לשם בישבילי?

VVEE MAN

New member
חחחח

נחמד אבל זה נשמע יותר כמו שם של חבורת אלכוהוליסטים חחח פליז אני חייב שם יש לכם עוד רעיון?

JKY

New member
הנה שם

"גם אנחנו מצלמים ועושים ג'קאסס"

AdShEaTaKoRe

New member
חסרים 300 שקל?

בשביל מה? ושם בשבילך.... אממממממממממממממ................ jacklat חחחחחחחחחח סתם אין לי שתן של תמסח

omni96

New member
HI BiTCH !!!

fuCKYou באמת תן קישורים מעניין מאוד וגם לכמה חברים שלי יש טים ג'קאס ועוד כמה בביה"ס שלי עשו פעם ג'קאס אבל הם סתם דפוקים ואין להם שמות לטימים

omni96

New member
בקשר לאילתיים

יש שמות כמו: southern shit southern shitters eilat's nuts כל מיני שמות טיפשיים

למעלה