מה קורה?

keane 35 45

New member
מה קורה?

שלום אני רן מכרמיאל הנידחת :) מספר ה icq שלי הוא 162415770 אני אדבר אם אנשים בכיף ואם משהו צריך עזרה הוא יכול לבקש... keane 35:45 זה אני דרך אגב אני רוצה לזיין את adolf fucking hitler אז אתם מוזמנים לעזור. everman זה שם של בן אדם שחושב שיש לו איבר גדול :) ענבר אין לך צא מיזה אני מקווה לדעת מי הוא ישראלי מהממלכות כדי שאני לא אתקוף אז תודיעו

La Gamba

New member
ברוך הבא!!

אגב, נראה לי שיש לנו די הרבה שחקנים מכרמיאל, חבל רק שהם לא פעילים בפורום... לא הבנתי את הקטע עם אברמן, מאיפה זה?!

FARAJi

New member
מה קרה אחים?

כרמיאל לא עיר מספיק טובה??? למה יש בכרמיאל הרבה כיכרות? שיהיה איפה להיסתובב..

keane 35 45

New member
תודה

תודה אני יודע שכתום זה צבע יפה אבל אני לא יודע או לא זוכר מי זה בני פלמן ( סליחה ) ואתה צודק ad&d זה משחק גדול ואני יודע שיש הרבה שחקנים בכרמיאל יש הרבה אצלי בשכבה ואנחנו עובדים יחד כי " כל אם ישראל חברים " אבל אני לא מאמין בזה :)

La Gamba

New member
אם תלחץ על שמי תדע שאני הוא

בני, יכולת לנחש זאת מהחתימה....

CFunky

New member
ברוך הבא!

כרמיאל הא?? אני ממשגב אתה צריך להכיר. קורנית.

שלושה דברים

1. ברוך הבא 2. EVERMAN - דמות שלקוחה מסדרת ספרים (רומח הדרקון) ולא קשורה לאיברים מסיימים 3. אני חושב שכדאי לנו לעשות רשימה של כולנו (ממלכה+פרובינציה) ולדעתי גמה צריך לפרסם את זה

keane 35 45

New member
אתה צודק

אתה צודק אני חושב שבאמת צריך וגם חייבים לעשות רשימה של כול שחקני ישראל. ואני יודע ש- everman זה מרומח הדרקון אני פשוט צוחק אל ענבר ואיתו :) אל תעלב....

עזרה... בקשר למלחמה

שמעו הם (44:5) שלחו עלינו דרקון אני מקבש שתתקפו אותם אם לא אכפת לכם הם פשוט הגזימו... לא רק שהם היו יותר גדולים וחזקים הם גם התכוננו למחלמה טוב ואני לא מתכוון רק לדרקון! בבקשה, תעזרו

CFunky

New member
נראה מה קורה

דרקון דרקון... במלך שלהם נראה לי נחמד. גם שמן גם הרבה שטח גם 20 אלף פחות נטוורס ממני :) הוא יחטוף בראש איזה מתקפה נחמדה ממני...

CFunky

New member
שלחתי לו הודעה

שהוא יפסיק וא לא עוד 24 שעות הוא מאבר 200 אקרס בערך...

תשובות ותודות

תודה לכל מי שיתקיף אותם הסיפור עם המלחמה הוא כזה הם היו יותר גדולים ב800K NW כשהם התחילו להתקיף אותנו... היו קצת בעיות המונראך שלנו היה מושעה (או.. מרותק) ולא עשה כלום כי הוא לא ידע. אחרי כמה זמן (המונארך עדיין לא היה פעיל) הם התחילו במלחמה. אני יודע שהם תכננו הכל בגלל הסיבות הבעות: 1.על היום הראשון בפורום הממלכתי טופיק הRETALS התמלא בהרבה מאוד(!!) הודעות על כל מיני מבצעים הם שיתקו את הפרובינציות החזקות שלנו ולשאר עשו FIREBALL ו METEOR SHOWER 2. הם התקיפו את כולנו, על כולנו חלה התקפה חוץ מהממש חלשים 3. לא נראה לי שמייצרים דרקון ב-4 ימים, וזה הזמן שעבר מתחילת המלחמה עד ששלחו עלינו דרקון, אחרי ששלחו עלינו דרקון הם כולם התקיפו שוב, ובזמן הזה חזר המונארך וגילה שהוא איבד איזה 400 אקרים או יותר אני כבר לא יודע........ קצת ניצלנו מההתקפה המתוכננת היטב בגלל ששני חברה גדולים (עכשיו הם הכי גדולים) עשו אלינו DEFECT ואז קצת השתבשה להם התוכנית אבל הם עלו על שני אלה מיד..... ועכשיו עם הדרקון וכל החרא שקורה אין לנו סיכוי לנצח!!!!

La Gamba

New member
וואו כל הכבוד!

עצה שלי, תיכנעו. ועכשיו. לא צריך להיות גאון כדי להבין שחבר´ה האלה מאורגנים, הם יודעים מה הם עושים, הם פועלים מהר ובשיטתיות, הם רוצים לנצח ומגיע להם. אבל! בגלל שהם התקיפו לכם כשהייתם קטנים יותר בהרבה, נראה לי שאני אתערב

thug4life

New member
להיכנע?!?!

אף פעם!!! זה פשוט לא יקרה, אני מעדיף שיביסו אותנו, אחרי כל מה שעברנו זה לא קטע של 5% כבוד, זה כבר פרנציפ!!! ד"א שלחתי 2K חיילים לDRRAGON SLAYER שלנו..... הדרקון ב 96% זה עוד רחוק ממוות אבל עדיף מכלום וברגעים אלו מתבצעים שינוי מונארך (איטיים בגלל ש50% מהממלכה אן-אקטיב, התחלנו להרוג אותם ממש לפני פרוץ המלחמה אבל הופסקנו באמצע) כשראיתי את הדרקון באמת איבדתי תקווה ורציתי לעשות DEFECT אבל אז נזכרתי בכם! בבקשה, תתקיפו אותם!

La Gamba

New member
דיברתי אל גיבור הלב אשר נפל

דאמיאון. אני לא בטוח מה הולך איתך.... בכל מקרה, הדרך היחידה בה הם יכולים להביס אותכם היא אם תיכנעו. עדיף להיכנע מאשר שיחריבו לך את הממלכה, אבל מצד שני אין לי מושג מה קורה איתך.

למעלה