מה קורה? :)

Elfmoon

New member
מה קורה? :)

מגניב שיש פורום קוריאה. אני טסה עוד שנה ליפן וקוריאה ולומדת עצמאית את שתי השפות אני אוהבת את שתי השפות( האמת יותר את היפנית יש בה צליל מיוחד כזה.. ) בכל אופן נקשרתי לקוריאה היא ממש יפה גיאוגרפית ( ראיתי באנטרנט) חוץ מהקטע של המלחמה שם...שזה פשוט הזוי אבל טוב לדעת שיש עוד אנשים בישראל שמכירים בקוריאה כמקום מקסים ולא כסינים קטנים... :)

יאיר2711

New member
קוריאה היא באמת מקום מקסים - הייתי שם

קוריאה היא באמת מקום מקסים - הייתי שם שלוש שנים וחצי.

makarova

New member
לחיות בקוריאה

בשנה הבאה אצא לגימלאות ואחד החלומות שלי הוא לגור בסיאול, כשנה או לפחות למס' חודשים, וללמוד את השפה והתרבות. הבעיה היא כשפורטים את החלום ל"כסף קטן". היכן גרים? האם אפשר לעבוד במשהו כדי לממן את הלמודים והשהייה ובכלל, כיצד מסתדרים שם? האם יש באפשרותך לייעץ, בפרוטרוט, איך מתחילים להגשים חלום כזה?

Elfmoon

New member
היי :) יש לי שאלה (טוב, כמה^^)

מה הקוראנים אוכלים? פעם קראתי שהם אוכלים כלבים. האם זה נכון? והאם מישהו מפורום זה ביקר שם? היכן כדאי לטייל? תודה :)

yellowY

New member
אכן,

יצא לי לאכול שם כלב פעם אחת המנה נקראת: 보신탕 בו-שין-טאנג

Elfmoon

New member
באמת? אבל למה??? וואי זה באמת נתן לי מבט אחר

עלייהם. לי יש כלב זה פשוט הזוי. זה לא בשר, זה פשוט כלב... יש להם את זה במנות יום יומיות? או שזה רק אנשים מסויימים?

לכל עם יש זכות להגדיר לעצמו

מה טוב ומה מוסרי. העובדה שלי זה נראה מזעזע לגמרי לאכול כלבים לא אומרת שלאף אחד אחר אסור לחשוב אחרת. לקוריאני הממוצע למשל הרעיון של לא לאכול בשר חזיר נראה ממש מגוחך. הסוס הוא חיה מבוייתת ואנשים רבים מפתחים קשרים עם סוסים, ובכל זאת ברוב העולם אוכלים בשר סוס. הפרה קדושה בהודו. בנוסף, אנשים רבים שמגדלים וחולבים פרות בעולם נותנים להן שמות ומפתחים חיבה מסויימת. אבל כידוע בשר בקר אוכלים דרך קבע ברוב העולם. אגב קוריאנים רבים מפרידים בין כלבים קטנים שמתאימים להיות חיות ביית, לכלבים גדולים שמתאימים לשמש כבשר.

g369852

New member
האם זה נכון שהם גם אוכלים חולדות ???

אני פשוט ממש מתה לבקר שם אבל המחשבה הזאת מזעזעת אותי

Rebeccan

New member
לא רק בקוריאה אוכלים חולדות

אני זוכרת כתבה בטלויזיה בקנדה - כשהייתי שם לפני המון שנים. זה נחשב מעדן בכמה מסעדות מהמזרח.

scalla

New member
איפה מצאת את זה?

הייתי שם חצי שנה, ולא ראיתי אף מקום שמוכר חולדות.

Bartal j

New member
אם הודי יסתכל עלינו אוכלים פרה נגיד

עזבי את העובדה שאני צמחונית, אבל עדיין תארי לעצמך מה יחשוב עליינו. כנ"ל לגבי אכילת חזיר.. או שרימפס בעיני דתיים. גם בשר סוס. לא מזמן שמעתי על מסעדה בספרד שרוצה לפתוח מסעדה לממכר בשר אדם! כמה שזה נשמע מפחיד.. זה לא אומר משהו על אומה שלמה לדעתי. העובדה שיש אנשים שאוכלים לא מכלילה את כולם. ומי שלא אוכל שלא יאכל פשוט.

למעלה