בזמן האחרון אני כל הזמן מתעורר ב10 ומשהו זה ממש מרגיז - אבל אם כבר פתחו שירשור סתמי אז, מה קורה אנשים?! **ספרו משהו שקרה לכם השבוע או מתישהו - כי באמת בזמן האחרון שמתי לב שמשהו נרדם (!!)
טוב זה לא קשור לכלום אבל אני סתם עצבנית על מיקה שכרגע נמצא מרחק של 6-7 שעות נסיעה ממני ואני לא עושה כלום ושני האחים המעצבנים שלי [ואני מאוד נחמדה!!!] שמים בטלוויזיה רינת ויויו יוצאים לטייל בים המלח ועכשיו הם בחרמון כאילו מה הסיכוי שזה יצא ככה סתם זה רק בשביל לעצבן אותי כאילו שאין מקומות יותר מעניינים בארץ הארורה שלנו!!! אחים קטנים זה מעצבן!!!
שבירדן יש ממש מקומות כמו בישראל שזה באסה כאילו תאכלס כל מי שבא לבקר פה הולך לים המלח או לחרמון וכל זה , ומתפעל מהאיזור השונה כאילו דברי כזה. והוא כבר שמה אז תהייה לו פחות התלהבות כשהוא יגיע לפה. במידה והוא יגיע
מעניין אם צצה לו בראש מחשבה "אולי אני יקפוץ לישראלל, לעשות טובה למעריצים שלי מפורומיקה" חחחח
לא סתם - אני חושב שיבואו משהו כמו 1500 לא?! אלו יהיו רק בני נוער נראה לי.. אבל גם זה לא ממש מספיק כי גם אם זה מעט אז הכרטיס עולה יותר, ואם הרוב הוא בני נוער אז הרוב לא יוכלו - לפי דעתי, המצב דיי אבוד לבינתיים, אולי הוא צריך להתפרסם פה עוד... **אבל אישית, אני לא ממש אוהב שלאמנים שאני אוהב יש המון מעריצים - לא יודע למה אבל זה פתאום הופך להיות טיפה פחות מיוחד, ואני חושב שאני גם לא היחיד שחושב כך.. אני לא צודק - (בקשר לשניהם) - ?!
עם כל הכבוד, הוא לא מדונה או אלטון ג'ון שלא לדבר על זה שיש עדיין המון אנשים שלא יודעים מי הוא בכלל. אבל כן חושבת שיבואו הרבה אנשים... באמת אולי בסביבות ה1500-2000
זה גם מאוד תלוי בפירסומים שיהיו לאירוע וכמה ידברו על המופע. לדעתי יהיו ממש ממש הרבה שירצו להגיע למופע, קשה להעריך . מה עם אורנג'? לא בא להם להביא אותו?
ובעניין שלו לבוא לישראל... יכל להיות שזה בעייתי לו כי הוא מלבנון ומי שייש לו חותמת מישראל על הדרכון... לא יכול להכנס ללבנון... יכל להיות שזה חלק מהסיבה שהוא לא בא... אבל יכל להיות גם שלא.... ויכל להיות שהוא יבוא מתישהו בלי בעייה