גראנד פינלה מפלגת המרכז - בראשות סוורוס סנייפ
P Penny s New member 18/1/03 #22 אח..התמונה האחרונה..../images/Emo15.gif הורגת אותי בכל פעם מחדש ויש גם את הבאנרים שהכנתן. הנה אחד של שירה קופירייטריות, הוסיפו את כל מה שהכנתן עד כה
אח..התמונה האחרונה..../images/Emo15.gif הורגת אותי בכל פעם מחדש ויש גם את הבאנרים שהכנתן. הנה אחד של שירה קופירייטריות, הוסיפו את כל מה שהכנתן עד כה
P Penny s New member 18/1/03 #26 ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif שכחת את נושא הכנסת שיקויי אהבה לחוק מוכשיירת!
P Penny s New member 18/1/03 #29 ../images/Emo24.gifשירה../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif עכשיו חייבים להצביע סו - אם רוצים שיקויי אהבה בסל הבריאות
../images/Emo24.gifשירה../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif עכשיו חייבים להצביע סו - אם רוצים שיקויי אהבה בסל הבריאות
מ מלאכית16 New member 18/1/03 #30 כל הכבוד שירה!!!! ../images/Emo110.gif זה מעולה!!! אבל כשאת שמה את זה תצייני שכדאי לפתוח את זה, כי אם לא זה לא זז....
כל הכבוד שירה!!!! ../images/Emo110.gif זה מעולה!!! אבל כשאת שמה את זה תצייני שכדאי לפתוח את זה, כי אם לא זה לא זז....
P PureBlood1 New member 18/1/03 #31 ../images/Emo129.gif זו התמונה היחידה שיש לי של דמבלדור, וזה רק בגלל שבמקור סנייפ הופיע בה... אבל חתכתי אותה...
../images/Emo129.gif זו התמונה היחידה שיש לי של דמבלדור, וזה רק בגלל שבמקור סנייפ הופיע בה... אבל חתכתי אותה...
P PureBlood1 New member 18/1/03 #32 ../images/Emo129.gif עברתי על רשימת .... ..... הפאנארטים שלי ומצאתי את זה אני יודעת אני יודעת שזה קצת סלאשי, אבל אנחנו צריכות תמונה של דמבלדור......
../images/Emo129.gif עברתי על רשימת .... ..... הפאנארטים שלי ומצאתי את זה אני יודעת אני יודעת שזה קצת סלאשי, אבל אנחנו צריכות תמונה של דמבלדור......
M Minerva New member 18/1/03 #34 Dumbus? אוי, יש לי לא מעט... אבל כולן על המחשב השני, והאנטרנט בו לא עובד... יש לי פה רק את פוקס... הקמפיין אדייייר!
Dumbus? אוי, יש לי לא מעט... אבל כולן על המחשב השני, והאנטרנט בו לא עובד... יש לי פה רק את פוקס... הקמפיין אדייייר!
P Penny s New member 19/1/03 #40 כתובת האתר ../images/Emo15.gif האתר הוא חלק ממשחק הצבעה שמתנהל בוואלה, בדומה למשחק של תפוז. הנה הכתובת:
כתובת האתר ../images/Emo15.gif האתר הוא חלק ממשחק הצבעה שמתנהל בוואלה, בדומה למשחק של תפוז. הנה הכתובת: