מה קורה? תגידו, שאלה...

talya22bar

New member
מה קורה? תגידו, שאלה...

חוץ מהפרקים שמשודרים, יש עוד פרקים של סקורה? איזה תפקיד שווה... (מיילין...) חבל שהוא נגמר...

לא...-.-

מצטערת אבל אין עוד פרקים של סאקורה... חוץ מהספיישל הקצרצר של קרו וסופי... וכמובן שני הסרטים

shellyangel

New member
אבל אבל אבל../images/Emo54.gif

אבל השרטים לא יבואו לארץ... לפחות לא עכשיו.... ):
):
):
---------------------------- לי החתיךךךךךךךךךךךךך לי המאמייייייייייייי שיאורן המתוווווווווק

S.Riddle

New member
אין בדיוק פרקים, אבל...

ביפן יצאו לפחות שיש ספיישלים של סאקורה שאני בספק אם ישודרו בארץ... למרות שהם ממש מגניבים ._. (באחד מהם יש את ימאזאקי בשמלת מעודדות! וו-הו! ^^)

Keroberos

New member
אין עוד פרקים אבל...

יש עוד 2 סרטים ו 4 סרטונים הסרטונים ממש קצרים (5-10 דקות) ורק באחד מהם יש את מיילין בשתי הסרטים יש את מיילין עדייןלא ידוע אם הסרטים יגיעו אבל הסרטונים ל-א יגיעו בטוח כי הם קצרים מידי וערוץ הילדים לא יסכימו לשדר את זה ואף אחד לא יטרח להוציא את זה לוידאו/DVD חבל... וקראת את התגובה שלי להודעה שלך לפני כמה ימים? כנראה שלא כי לא ענית אז אני מעתיק מה שכתבתי: את המדובבת הכי טובה!! D= יש לך קול כזה מתוק ^___^ במיוחד בשיר מהפרק שמיסטי עזבה ^^ אני מת על הדיבוב שלך והדמויות שאת דיבבת בפוקימון (מיסטי דופליקה וקייסי) ואת מיילין בסאקורה P= הרבה זמן כבר אני מחכה לראות פה הודעה שלך ^^" אז תדעי שאת מדובבת מדהימה!! ^_^ ***ספוילר על פוקימון*** את תדובבי את מיסטי גם בעונה השביעית? היא חוזרת לשתי פרקים (את חייבת!! ^_^ אבל בטח עוד לא הביאו את העונה לדיבוב) גרר מיסטי חייבת לחזור לתמיד וכבר שהיא ואש יודו שהם מאוהבים XD חבל שפוקימון לא עוסק כל כך באהבה כמו סאקורה P=

talya22bar

New member
../images/Emo140.gifסליחה סליחה סליחה שלא עניתי...

כמה מחמאות! תודה! אני פשוט קוראת את ההודעות במרווחים של כמה ימים כי אין לי אינטרנט בבית ולכן רק כשאני בלימודים אני נכנסת לפורום... אז סליחה שלא הגבתי... (אני לא סנובית...) ותודה על הכל! מקווה לדובב את מיסטי... אוהבת את הדמות שלה!

Keroberos

New member
בבקשה :) את באמת מדהימה!!

בפוקימון אני הכי אוהב את מיסטי ^_^ ובסאקורה חוץ מקרו השולט שלי אני הכי אוהב את מיילין וחלק מזה גם בזכותך ^^" אני גם מקווה שתדובבי אותה אבל חבל שהיא חוזרת רק ל2 פרקים והולכת... =\ אני מקווה שהיא תחזור לתמיד אחרי שיסתיים המסע בהוון או אפילו לפני! ועדיין קשה לי לקלוט שאני מדבר עם טליההההההה XD ^____^

נכון הלוואי שתחזור!

היא הרבה יותר טובה משני האחים האלה!!! וגם אני לא מאמינה שטליה מדברת מולי ^^

talya22bar

New member
ואני לא מאמינה ש... ../images/Emo24.gif

יש אנשים שכל כך מעריכים את מה שאני עושה... אני באמת משתדלת לדבב כמה שיותר טוב כי הסדרות האלה באמת מתוקות וחבל להרוס אותן עם דיבוב לא טוב... עד שנכנסתי לפורום לא ידעתי שיש כל כך הרבה (אפשר לקרוא לזה...) מעריצים! איזה כיף! אוהבת אתכם!!!

Keroberos

New member
ואנחנו אוהבים אותך :)

הקול שלך כזה מדהיםםםםם איך יכול להיות קול כזה מדהים יפה מתוק מושלם?$?!?! XD

שקנאית

New member
מעריכים אותך יותר אנשים ממה שאת

חושבת. זאת BaBy AnImE. עוד ניק של מישהו מהמשפחה 3=

FireZeroX

New member
רק אמרת שאת המדובבת של מיילין

וכולם אוהבים.... גם אני..... איך הצליחו להביא לסדרה אחת את כל המדובבים הטובים שיש?? אורלי תגר... דנה רישפי... יובל סגל.... את!!! אני מת על הקול שלך...

ff5

New member
הקול של מיילין באמת מתוק!../images/Emo73.gif

בהמשך|

למעלה