מה קורה שם בשמיים???

NOFARFA

New member
מה קורה שם בשמיים???

שלום לכולם,,, אודה לכל מי שיוכל להציץ במפה שלי ...ולבשר לי על קצת דברים אופטימים במפה שלי...לאור התקופה האחרונה בחיי, נראה לי שהאדמה רועדת תחת רגלי והכוכבים נגדי...סליחה על הפסימיות ..אין לי יותר מידי כח רגשי כרגע להסתכל על דברים ברמה הפילוסופית ולראות כמה אני מתחשלת לומדת וכו`` תאריך הלידה שלי הוא 12.5.1972 והשעה היא 20:30 בערב. תודה מקרב לב!

הסתכלות על מפה

הסתכלות כזו כפי שאת מבקשת, כרוכה במפגש אישי ובפגישה מקצועית. אישית, אין לי עניין לעסוק באנשים שבמקום לעבוד עם עצמם ולקחת אחריות מרגישים שהעולם כולו נגדם, האדמה רועדת, הכוכבים נגדה, וכו וכו.. זו את ומה שאת בוחרת, ואם את לא מבינה את זה - חבל על הזמן, כי אסטרולוגיה לא עסוקה בסיפוק אקמולים לאנשים שלא עושים עבודה, היא מביאה את המראה הזו אל מול פניך, בלי כחל ושרק. אישית, אני חסיד גדול ומפרגן ללא הפסקה לאנשים שרוצים לעבוד ולקחת אחריות, אבל לא ממש מפרגן למי שמחפש שם למעלה תשובות שיש בפנים, וחושב שזה פשוט יהיה טוב בלי שום עבודה פנימית. ואם אין לך כוח רגשי כרגע להסתכל על הדברים ברמה הפילוסופית, למה שלא תסתכלי עליהם ברמה הרגשית ותביני שאת רוב הדברים סביבך כמו גם את מצבך - את יצרת ? יש הבדל בין הממבו ג`מבו הרוחני של ללמוד וליצור וכו, לבין לקחת אחריות ולהבין מאיפה הכל מגיע. חומר למחשבה.

NOFARFA

New member
חבל שהתגובה שלך כל כך אוטומטית..

שלום יאיר, אתה לא מכיר אותי ואת סוג העבודה שאני עושה בשביל להחליט כאלו דברים פסקניים.אני כבר כתבתי לך כמה פעמים ואפילו שמח אותי מאוד לראות ולקרוא שאתה מאמין גדול באדם ובחופש שלו לבחור.ובכל זאת נורא קל לשפוט בן אדם מבחוץ בשעת מצוקה ולהטיל עליו את האחריות על כל מה שקורה בחייו כל הזמן...ולא תמיד זה מתאים. ולא תמיד אקמול זה דבר כל כך שלילי יש לי נטייה להתבטא בצורה דרמטית...ואפשר לכבד את מה שאני מרגישה וגם את צורת ההתבטאות שלי .גם מבלי להתנגח במי שגם ככה מרגיש לא טוב...וכן ..ככה אני מרגישה...האדמה רועדת...ולא טוב לי כרגע...אני מקווה שאף אחד לא ישים ללעג ולקלס את הרגשות שלך לטובת הטפות רציונאליות ואולי זאת הזדמנות בשבילך גם ללמוד משהו.

אם תסתכלי בהודעה שלך - תביני למה..

ברגע שאת מדגישה כמה קשה לך וכו וכו אבל את לא רוצה לשמוע שמה שצריך לעשות זה להשקיע ורק את אחראית וכו וכו - מה זה אומר ? זה אומר שהאסטרולוג הופך באותו רגע לסבתא יוכבד, וצריך להגיד כמה מלים טובות כדי שתירגעי, ואם זה לא אקמול - מה זה כן ? אז כן, לקחת אחריות על החיים שלך זה לא מלה גסה, ואני בהחלט אכן מאמין שאדם אחראי על עצמו, ואם לתגובה שלי את קוראת לשים ללעג ולקלס - אין לי מה לומר לך, חוץ מזה שיש כמה קוראות בקפה ביפו, שבהחלט ישמחו לתת לך את האקמול המבוקש תמורת כמה שקלים. כי אסטרולוגיה, מה לעשות, היא קצת יותר גדולה מהמקום הזה, ואם את מעדיפה לשמוע כמה מלים מרגיעות בפורום במקום לראות את כל התמונה ולשמוע באמת מה שקורה וכמה הדברים אכן בשליטתך למרות הכל - נראה לי שאת זו ששמה ללעג ולקלס את האסטרולוגיה, והופכת אותה לאקמול פאר אקסלנס. ומהמקום הזה, אולי זו דווקא ההזדמנות שלך ללמוד משהו - שלא בכל פעם שהחלק הילדי שבתוכנו מתחיל לצעוק, אנחנו צריכים מהר מהר לתת לו את הסיפוק המיידי שלו, אלא להוציא החוצה את החלק הבוגר, להרגיע, להסביר, ולראות את כל התמונה לפני שנכנסים לפניקה. אבל זו בחירה אישית אכן לא קלה, מה לעשות.. והיא כולה שלך.

NOFARFA

New member
תגובה

יאיר היקר שוב שלום, אני מכירה יפה יפה כמעט כל דבר שתארת ותתפלא לשמוע אפילו מאוד מסכימה איתך בחלק מן הדברים...ובטח ברמה העקרונית הפילוסופית אך התנצחויות של מילים הן בטח לא החשובות במקרים של בני אנוש ואסטרולוג הוא לא מעט פעמים מתעסק בתכנים מאוד עדינים .חבל שלא נהגת כלפי כפי שציפית שאנהג כלפי עצמי ``להרגיע ולהסביר ולראות את התמונה כולה `` ואני ,מה לעשות, נפגעתי מהתשובה שלך ..

בהחלט מצטער לשמוע..

ואכן, לא זו היתה כוונתי. אבל, כדאי שתביני : כדי באמת לנתח לעומק ולהבין את התמונה כולה, צריך לפחות שעתיים שלוש, כל שכן להסביר לך את התמונה מבחוץ.. קשה לי לעשות את זה בפורום, שכל כולו תכנים על קצה קוצו של מזלג, ולהשתמש בטכסטים שחוקים כמו `עוד שבועיים יהיה בסדר`. אולי אני באמת דורש קצת יותר מדי מאחרים - וקודם כל מעצמי - במצבי לחץ, אבל איכשהו באמת עצמה יש מבחינתי משהו מרגיע מחזק ומעודד, ולא במריחות של משפטים כאלה. אם תרצי להתבונן במפה שלך לעומק ביעוץ אישי - אשמח. אם לא - סי באמת לראות את כל התמונה, ולא להתמקד במשהו קטן וזמני. כמו שאמרתי,במסגרת הפורום לא מתאפשר לי - בעיקר מפאת חוסר זמן - לעשות שיקוף עומק של כמה שעות על כל מפה כפי שאני עושה ביעוץ אישי, וחבל.

למעלה