מה קורה פורום?

Lichy87

New member
מה קורה פורום?

נראה שיש עיצוב חדש כשכותבים הודעה חדשה, קצת יותר מתאים למאה הנוכחית

נראה שהתייבשנו פה קצת וחבל. מקווה שעוד יש גולשים שחוזרים לכאן לבדוק מה קורה.
אשמח לשמוע מכם אם משהו התחדש בזמן האחרון, אם היתה התמודדות מעניינת? ובכלל איך אתם מרגישים בתקופה הקשה הזו.

דינkי

New member
ששש הפורום ישן את שנת הקיץ שלו..

באמת מזמן לא ביקרתי, אבל אם את כבר שואלת

קפצתי כדי לספר שבאופן כללי המצב טוב, ובעיקר-
העברתי את מסיבת הסיום הראשונה שלי!!!
הבנתי שלא תהיה לי ברירה ומתוקף היותי "גננת" (תינוקות, אבל בכל זאת) אני חייבת לעשות משהו עם ההורים

אז אחרי ההבנה שפעילות מונחית לא מתאימה, לא לי ולא לגיל הילדים, דאגתי לבריכה מתנפחת, בועות סבון וארטיקים בתוצרת עצמית (הקפאנו את הפירות הטחונים שלהם) והצלחתי לנהל את העניין.
התחלנו בבריכה כדי שיהיה לי זמן להשתחרר ולהרגיש בנוח, אח"כ לא היתה ברירה והייתי חייבת להגיד כמה מילים- היה גרוע! לא כתבתי לעצמי נקודות ובסוף יצאה איזו תודה מגומגמת, ובסוף דברי השבח של ההורים- השתדלתי לא להסמיק, ותוך כדי זה נזכרתי בעוד דברים שרציתי להגיד אז התערבתי קצת.
בשורה התחתונה נראה לי שהיה מעולה ויצאתי בתחושת גאווה גדולה, רק חבל שזה שאב ממני כוחות של שבועיים
.

Lichy87

New member
וואו כל הכבוד!

קצת מצחיק לשמוע את הצד החרד של הגננת. מאמינה שכלפי חוץ את עושה רושם אחראי ומקצועי ופה אנחנו נחשפים לתחושות הפנימיות שההורים לא מודעים להן.
אז איזה מחמאות קיבלת שגרמו לך להסמיק? והאם זה תרם קצת לאגו ולביטחון העצמי?

דינkי

New member
ברור שכלפי חוץ אני נראית סבבה

ונראה לי שזה תורם הכי הרבה לביטחון העצמי- עצם הידיעה שאף אחד חוץ ממני לא שם לב..
את הלחץ שלפני חלק מהצוות ראה/הרגיש אבל זה התקבל בסדר, ההורים לדעתי בכלל לא שמו לב- שידרתי שליטה מלאה במצב.
המחמאה- שבתוך הבחורה הפולניה (רבע, אבל מי סופר..) מסתתרת סבתא מרוקאית

למעלה