מה קורה פורום?

Lichy87

New member
מה קורה פורום?

טוב הפוסטים שלי לא כאלו פופולריים פה, כנראה שכוחי יותר בתגובות מאשר בהגיגים, או שאולי אני רשמית מדי ולא פורקת מספיק.

בכל מקרה, סתם בא לי לכתוב קצת בשעה כזו שאני צריכה לקום מוקדם למחרת.
השבוע נכנסתי למועדון גיל 27 ה"מקולל". מקווה לשרוד אותו, אבל מצד שני אני לא זמרת מפורסמת...
וכמובן שגם שרדתי בהנאה ערב חג עם המשפחה המורחבת, היה חביב ביותר.
מקווה שהחג עבר עליכם בנעימים

אני כבר חודשיים בעבודה החדשה וחודש בדירה החדשה בת"א. כבר די נכנסתי לשגרה הזו, אבל יש כל כך הרבה עומס שאני כל הזמן עייפה ומדי פעם נכנסת לתסכולים.
הח"ח מתאזן אבל אין ספק שאני חווה אותו בצורה כל כך שונה ממה שהכרתי עד עכשיו. מבוכות מסוג חדש כמו ארוחות צהריים בעבודה או רק שהות בדירה שחיה בה עוד מישהי.
גם אין לי הרבה קשרים עם תושבי ת"א כדי ממש לצאת ולהרגיש את העיר. אני עדיין מרגישה חולונית שרק קופצת לבקר פה בעיר ליד.
נו מילא, לאט לאט זה נהיה קל יותר, לא מתלוננת חס וחלילה, דווקא שמחה שאני מסוגלת לעשות את הדברים האלו.

פוסט חסר פואנטה, אבל נחמד לפרוק בצורה לא מאורגנת...
לילה טוב בינתיים

rk841

New member
ככל שמתקדמים מבחינת ח"ח

צרות ישנות מתחלפות בצרות חדשות אחרות. אומנם יותר טובות אבל עדיין צרות. זה תמיד יהיה איתנו ואולי באיזשהו שלב אפילו נתרגל אליהם ונתיידד איתן.
תתחילי לפתח שיחות עם השותפה שלך בכוח. תתקפי את החרדה, תגרמי לעצמך מבוכה בכוח...
רוצה קשרים עם תושבי תל אביב? תצאי יותר למקומות הומי אדם. למשל חוף הים ורוטשילד. תנסי לדבר עם אנשים ברחוב, לדחוף את עצמך בכוח לשיחות עם אנשים... בקיצור תגרמי לעצמך מבוכה מבוקרת. לאט לאט מתרגלים לזה.

Lichy87

New member
רק לא בכוח

אני גם ככה מאוד רגישה בתקופה זו אז להכריח את עצמי לעשות דברים זה רק לרוקן את האנרגיות שעוד נשארו לי.
מה שכתבת בסוף זה בדיוק מה שאני עושה וזו גם הגישה הכי נכונה לדעתי "לאט לאט".
למזלי נפלתי על שותפה מקסימה שמעוניינת בתקשורת ובאמת יש לנו כימיה טובה ואנחנו מדברות לא מעט. למזלי היא גם ההיפך ממני באופי, פתוחה ומלאת ביטחון ולי קל יותר עם אנשים כאלו כי זה מאפשר גם לי להיות קצת יותר פתוחה.
המבוכה היא בלעשות דברים בדירה כשהיא נמצאת כמו לבשל או לעשות כביסה. אני מאמינה שאלו דברים שיהיו קלים יותר עם הזמן.

בכל מקרה תודה על העצות והחדרת המוטיבציה

vtback

New member
איך באמת עושים את זה?

אחת מהסיבות שאני גר לבד ולא חיפשתי בכלל עם שותפים זה שאני לא מסוגל שיסתכלו עלי מבשל או מנקה.

galyamim

New member
נראה לי שפשוט לוקחים מתכון

טוב, כזה שעובד, ללא יותר מדי מרכיבים ושאינו מסובך להכנה, למשל- שניצל ואורז.. ו-מתחילים. אחת הדרכים הכי יעילות להתיידד עם מישהו/י היא להציע לו אוכל (במיוחד אם זה גבר
), רק שלא יהיה שרוף או חסר טעם...!

ניקיון, לעומת זאת, זה נראה לי יותר כמו דבר שכל אחד צריך לעשות עם עצמו.. לא יודע- לי אישית זה רק יפריע אם אצטרך לחלק את תשומת הלב שלי עם עוד מישהו כשאני מתרכז בלכלוך ומטאטא...

vtback

New member
לא כדאי שאנשים אחרים יאכלו את מה שאני מכין

מספיק שנים בקיבוץ ובצבא הרסו לי את חוש הטעם :)

Lichy87

New member
גם אני קודם גרתי לבד

שלוש שנים עד שאזרתי אומץ לעשות את הצעד. בינתיים אני עושה את כשהשופתה לא נמצאת, אז זה נחשב לפטנט או הימנעות. אבל אני כבר מרגישה הרבה יותר בנוח איתה אז מאמינה שזה גם יגיע.

Grey Wind

New member
כל הכבוד

יפה שאת מסתדרת, אני בדיוק הייתי אתמול בתל אביב וקצת התבאסתי שאני לא גר שם. חוץ מהאטרקציות (ממש אוהב את פארק הירקון) גם קיבלתי רושם שיש הרבה אנשים חברותיים(לא שאין אנטיפטים פשוט יש יותר מכל הסוגים)..

למעלה