מה קורה פה???

illani

New member
שאלה טובה באמת ../images/Emo2.gif

ומה אתך ספי? מה שלומך? השרשור הנחמד מאוד שלך אחרי ההופעה של שבוע שעבר היה הדבר היחיד המרענן בפורום הזה השבוע. אולי תבוא להופעה בסוף החודש? רינה וליז אמרו שיעשו מאמץ להגיע. יהיה נחמד.

בר 30

New member
הבעיה עם הפורום הזה או יותר נכון עם

מנהליו שגם אם כותבים משהו שלא לרוחם (ואינני כותב על דברים שבמוסכם איננו עוסקים בהם, כגון: חייו הפרטיים של האומן) אלא, על התנהלות, התמסחרות (כל מיני מטומטמים שנכנסים ומציעים הצעות עיסקיות מפגרות) של הפורום ההודעות "הבעייתיות" נמחקות וחבל. אינני בטוח שסתימת פיות תעורר את הפורום... מעניין אם גם את המסר הנ"ל ימחקו. שבת שלום.

ספיייייייייייייי

שבוע טוב!!!! טוב לראות אותך פה. אתה מפיח חיים בפורום השומם הזה!!! תישאר. איך עברה השבת? ואם אתה מרגיש לבד, תרצה אז תתקשר, בכל מקום, בכל שעה, ונדבר. המסנג'ר שלי: [email protected].

ענתי44

New member
חחחחחחחחח נראה לי שכולם היו

בתחתנת המשטרה בנהריה לבקש חתימות מבני סלע ולהצטלם עם השוטרים שלכדו אותו

gadoso

New member
האם אני זוכר נכון והתאריך של ההופעה

בסוף החודש זה ה27?

gadoso

New member
למרות שאני לא אהיה

בבקשה תשירו לי יומהולדת שמח... כי לא כל יום חוגגים 18 אביבים!:)

בבקשה:

היום יום-הולדת, היום יום-הולדת, היום יום-הולדת ל-שי חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת ל-שי
ועכשיו, ברשותך, ברכה אישית: שי, היום (לא בדיוק היום, אבל אתה מבין את העניין) אתה חוגג ח"י שנים שי, היום אתה חי יוצא אל העולם ובשביל עצמך ובשביל כוווווולללם - אתה היום אדם מבוגר, בוגר שי, מי ייתן שיתגשמו כל משאלות-לבך, שמור על עצמך, גבר, בקרוב תקבל תעודת חוגר ומדים - והברכה הזו תסתיים ותאדים וגם אתה. אתה ענק, כבר! מזל טוב! מידידיך, בן-חור (יאיר), והילדים באים והילדים.

gadoso

New member
תודה רבה אחי!!!

רק עכשיו ראיתי את ההודעה,לכן אני מצטער על התגובה המאוחרת!! תודה רבה אחי,למרות שהיומהולדת ב27 לחודש,תמיד כיף לקבל אותה כמה ימים לפני!:) ודבר אחרון קבל תקון טעות:"מידידך בן חור (יאיר)" מחברך בן חור(יאיר) תודה אחי!!!

ספי סול

New member
אני עם עוד מישי מבאר-שבע (רינה)

מתכונים לטוס או להפליג ליוון עם צאת הדיסק של יהודה שם.............. מישו רוצה להצטרף? תנו לנו תירוץ משכנע למה כדאי לנו לצרף דוקא אותך למסע המטריף הזה ואולי גם את/ה תהיה בין הראשונים שתשמע/י את הדיסק שכל-כך חיכיתם לו ומין הסתם תחכו לו כנראה עוד הרבה......... למאוכז

ספי סול

New member
חח לא העלה את כל ההודעה

רציתי להגיד למאוכזבים שלא יטוסו ליוון שאני מבטיח להביא העתקים מהדיסק ע

ספי סול

New member
חחחח אני אוכל לקנות את כל הליקון...

אפילו את רשת טאוור רקורדס ויהפוך אותו ל"פוליקר טאוור"....

ספי סול

New member
לא ענתי שלי שלי שלי...........

תקראי מחר בעיתון שאני הזוכה היחיד....... אבל בכלל לא מילאתי לוטו ובטח שלא היה לי כסף לשלוח טופס...............

ענתי44

New member
חחחחחחחח ספי

אם נדייק אז מדובר בכ- 37 מיליון כי המדינה שותפה ברבע. מבטיחה ספי שאם אזכה קונה לך כרטיס הגרלה.... וגם מזמינה אותך למופע של יודה

למעלה