מה קורה פה??

Dana Mi

New member
מה קורה פה??

אוקיי, יכול להיות שאני קצת בדיליי.. אני זוכרת שראיתי את הVMA שג'סיקה סימפסון שרה בו את איינג'לס.. אבל הייתי בטוחה שזה סתם הופעה חיה, במיוחד כי זה בא אחרי שיר אחר שלה.. סתם חשבתי שהיא נסתה לעשות גימיק להופעה, הצליחה להרוס קלאסיקה, כולם ירדו עליה ובזה נגמר הסיפור.. לפני איזה שבוע אני פתאום מגלה שהיא אשרה הוציאה את איינג'לס כסינגל!! ויש גם קליפ!! עם כל הכבוד לג'סיקה, ואני באמת חושבת שיש לה קול אדיר, היא פשוט רצחה את השיר מכל הכיוונים.. צריך להוציא איזה חוק שאסור לתת לאנשים הלא נכונים לחדש שירים מדהימים כאלה, במיוחד סוג השירים שזכו בתור השיר הכי טוב ב-25 שנה הקיימות של טקס הבריטס!! בחיים זמר לא גרם לי להרגיש בחילה משיר, ממש ככה, אני לא מגזימה. אז הצלחתי להבין כמה איינג'לס הוא קלאסיקה מדהימה שתשיאר כאן עוד הרבה זמן.. פשוט הייתי חייבת לחלוק את זה עם מישהו..

Nattie

New member
היי..זה לא כל כך נורא../images/Emo201.gif

העיקר שאנחנו יודעים מי שר את השיר במקור ומי חיבר את מילות השיר וחשב על המשמעות שלו..

Dana Mi

New member
כן, אני יודעת שנשמעתי קצת עצבנית..

אני דווקא בעד קאברים, יש אפילו הרבה קאברים שיצאו יותר טובים מהמקור ואני אוהבת אותם יותר מהמקור.. אבל כשזה מגיע לרובי, ועוד לאיינג'לס, צריך לחשוב פעמיים לפני שככה זורקים שיר.. ושלא תבינו לא נכון, אני חושבת שג'סיקה ממש מוכשרת.. אבל כאן לא כל כך הצליח לה.. אני מצטערת, אני לא חושבת שיגיע יום שאני אוהב את הקאבר הזה
אני רק מקווה שזה לא הרס את המוניטין של רובי באמריקה (כמה שכבר היה לו
)

hilonet14

New member
תודה על הקישור..

את צודקת בהחלט! אבל היי תראי את הצד החיובי... לפחות היא מעריכה אותו מאוד!
{אין על המקור המושלם}=]]]

Berliner star

New member
WTF?!?!??!

זה עוד יותר גרוע מהגרסה שיש לי על המחשב!! זה באמת רצח שיר.. ועוד שיר אגדה לא סתם שיר. רק חסר לי שלא יאהבו את השיר הזה ויחשבו שרובי שר אותו ככה.. (כן כןן.. יש כאלה שלא מכירים את השיר בגרסה של רובי.. =\ ) רובי לא צריך להסכים לזה? שהיא תשיר את השיר שלו? אם כן ניראה לי שהוא התחרט..

Berliner star

New member
כשאמרתי

הגרסה שיש לי על המחשב התכוונתי שיש לי אותה כבר שרה את אינג'ל אבל זה עוד יותר גרועע.. (שלא תחשבו שהתכוונתי לרובי! [= )

Hola girl

New member
ה' ישמור

מזה צריך להיות!???? אני סגרתי את זה אחרי שניות!!! טווווב היא שרה כאילו היא במיטה עם מישהו או לא יודעת מה!! בקושי יש לה קולל !!!!!היא באמת רצחה את השיר.. איפה היא ואיפה העוצמות קול של רובי!? בושה אם יישדרו את זה בכלל! זוועה.

a Warming Sign

New member
היא זמרת נוראית!

באמת,מכל הבחינות היא פשוט מזעזעת,ואני לא מגזימה- אסור לה לשיר. היא עושה לה ולנו פדיחות. את יכולה לראות את שלל התגובות המשעשעות של הפורום מהרגע שיצא החידוש המחריד הזה
: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=27632512 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=34417499 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=35092586 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=726&msgid=35253206 אפילו הייתה עצומה נגד הדבר הזה!
מה שאני באמת ממליצה לא לעשות זה לשמוע את הביצוע שלה בלייב. זה באמת מתכון מהיר להתאבדות.

Velma Kelly

New member
../images/Emo6.gif זה יותר מידי מגוכך..

בשביל שאני אכבד את הביצוע הזה בכלל.. אני רוצה להאמין ב-2 דברים, 1. שרובי היה כל כך שיכור באותו הרגע שהוא הסכים שבאותה מידה הוא היה נותן לאנחל לחזור על הביצוע שלו.. 2. שהוא חשב שהוא יוכל להשיג ממנה score ולא במובן של הכדורגל.. חוץ מ-2 אלו אני לא רואה סיבה למה שרובי ייתן לכזה דבר מזעזע לקרות.. וחוץ מהקאבר של ג'סיקה לשיר part of that world (של בת הים הקטנה, למי שלא מכיר) אני לא חושבת שיש לה שיר שאני מסוגלת לשמוע יותר מפעם אחת, וגם היא יותר מידי..

xer

New member
באחח שמעתי את הגירסה שלה.הרסה אותו

תפסתי אותה בג'יי לנו או משהו שרה את Angels ,מה אני אגיד לכם? קופסה שלמה של קיסמי אוזניים לא הספיקה לי בשביל לנקות את האוזניים אחרי ששמעתי את הביצוע שלה.

עפטוב

New member
אני חייבת לנפץ פה מיתוס

אולי רוב לא מצליח ברמות של מעריצות ומכירות תקליטים - אבל אין בן אדם באמריקה שלא מכיר את איינג'לס - חייתי שם שנתיים (ו5 שנים אחרי שהשיר יצא) וחורשים עליו ברדיו - שימו לב כמה אנשים מבצעים אותו באמריקן איידול. קיצ אולי רוב לא כזה להיט שם אבל כולם יודעים מי זה. חחחח ופעם באמאובה לוס אנג'לס היה פוסטר ענק שלו על כל החנות...אולי זה איזה סימן להצלחה

Berliner star

New member
כן אני

יודעת שמכירים אותו שם.. או לפחות את איינג'לס. יש לי חברה שגרה שם, יש לה בית בניו יורק ובית בלוס אנג'לס והיא אומרת שהיא כל הזמן שומעת אינג'לס ברדיו והיא עצמה עוד כמה שירים של רובי והיא אומרת שהיא רואה הרבה פעמיים ליד הבית שלה ומסתובב בכל מיני חנויות. היא אומרת שהיא מפחדת לגשת אליו.. חחחחחח

Berliner star

New member
מזה?!?!?!?!?!?!?

מי כתב את זה?!?!? מה יכולים לפרוץ לשם משתמש בתפוז?!?!? יש אפשרות כזאת בכלל??? יווווווו אם מישהו יודע איך אפשר לחסום שם משתמש או אם בכלל יש אופציה כזאת בבקשה תעזרו לי.. זו כבר הפעם השנייה!! (פעם ראשונה בניק החדש..)

hilonet14

New member
יוו פרצו לך??

מסכנההה ולמה תמיד לפני שאני כותבת הודעה אני חייבת לרשום את שם המשתמש שלי + ססמא??...

Berliner star

New member
כן זו כבר

הפעם השנייה.. בגלל זה החלפתי ניק.. אבל כניראה שזה לא קשור לניק.. ובעיקרון כימעט תמיד צריך לתת שם משתמש + סיסמא..

hilonet14

New member
אהה

עכשיו הבנתי חשבתי שהיה בעייה ולמי שפורץ--> למה?! מה הבעייה לרשום כינוי משל עצמך??! לילה טוב לכולם =]]]]]

DreamS_HunteR

New member
צריך להוציא חוק../images/Emo121.gif

שהאומנים שלהם שיך השיר, ישמעו אותו לפני שהוא יוצא לרדיו. אם רובי היה שומע את הביצוע שלה, אני בספק אם הוא היה רוצה שדבר כזה ייצא לאור

למעלה