מה קורה פה?!?!

Kidmaniac Liron

New member
מה קורה פה?!?!

הייתי בטוחה שאני אכנס לפה היום ויהיו פול הודעות על כל הדברים החדשים של ניקול!!!!! טופ... אז אני אנסה להשלים פערים...
זוכרים שדיברנו על כך שאנחנו מודאגים בקשר ל "The Stepford Wives" ? החששות, (שלי לפחות) הולכות ומתגברות. ידענו על הצילומים החוזרים שלא נעשו ועל הקרנות הנסיון שלא כ"כ התקבלו בצורה טובה ועכשיו רוג'ר פרידמן מפוקס ניוז כותב את הכתבה הבאה. למי שאין כח לקרוא, אני אסכם בקצרה: הוא אומר שהסרט גרוע, שהוא מקבל באז נוראי ושאין פלא בכך שעוד לא נערכו שום הקרנות לעיתונאים, ואפילו הבכורה תערך רק 5 ימים לפני יציאת הסרט. הוא אומר שניקול ובט מידלר נותנות את מיטבן אבל התסריט עד כדי כך גרוע שגם הן לא יכולות להציל את הסרט. לא הן, ולא פאראמאונט והמפיק הכל יכול סקוט רודין (לדבריו של פרידמן). הוא ציין במיוחד את בדיחות הקלישאה החוזרות על כך שבט מידלר וג'ון לוביץ יהודיים ואומר שכל הזמן קוראים להם בסרט "You People". החדשות הטובות הן: א. בד"כ שקוראים לבלוקבאסטר "טיפשי", הוא מכניס הרבה כסף. ב. כשרוג'ר פרידמן (שפוט של מירמקס) קוטל ככה סרט של חברה מתחרה זה אומר שמירמקס כנראה חוששים.
TSW עוד לא יצא למסכים וכבר זוכה בפרסים... חולקו הפרסים לטריילרים הכי טובים (כן, יש כאלה פרסים!) ו TSW זכה בשלוש קטגוריות: Most Original: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Summer 2004 Blockbuster: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Best of Show: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Submitted by Imaginary Forces for Paramount Pictures
ניתן לראות קטע קצר מהסרט, לקטע קרעו "Tour of Stepford", הקטע בפורמט MOV (קוויקטיים) וכמו עם הטריילר, לחצו כאן לחיצה ימנית ושמרו כדי לראות. נעמה - יש בסוף פרסומת של רבלון עם ג'וליאן, הלי, אווה וג'יימי
אני אמשיך בהודעה הבאה....

Kidmaniac Liron

New member
המשך- ניק בלטרמן, בטוני ואצל ברברה

ניקול הגיעה לדייויד לטרמן כחלק מהקידום ל TSW ובכניסה לבניין - נתקלה בהמון זועם של צלמים שהתקהלו מסביבה. המצב נרגע כשהזמינו משטרה שתפנה אותה לתוך הבניין בשלום. מצ"ב תמונה מהאירוע.
בראיון עצמו (תצורף תמונה בהמשך), ניקול הייתה נבוכה כהרגלה ודייויד לא הפסיק להחמיא לה ("את נראית מדהים, את נראית ככה כל הזמן?" "את מריחה נהדר"...) - הם דיברו על זה שהוא לא ראה אותה מאז האוסקר והיא שמעה שהוא חשב שהיא כועסת עליו. היא אמרה שהם מתחילים לצלם את BeWitched בלוס אנג'לס בעוד כמה חודשים.
ניקול תגיש פרס בטקס פרסי הטוני שייערך בשבוע הבא ב- 6 ביוני. במקרה, באותו יום נערכת הבכורה של TSW בלוס אנג'לס וכל השחקנים חוץ מניקול יהיו שם. אורחים אחרים שאמורים להגיע: ג'ניפר לופז
הקאסט של TSW התארח אצל ברברה וולטרס בתכנית "20/20" - זה היה ראיון מוקלט מפסטיבל הסרטים ב Showest (ראינו תמונות משם של הקאסט ביחד). תמונה תצורף בהמשך, כתבה אפשר לקרוא כאן.
ולבסוף... קראתם "פנאי פלוס" השבוע?? יש ראיון עם ג'יי לנו, יש שם תמונה שלו מתוך ראיון עם ניקול, ובראיון עצמו הוא אומר שיש כ-18 סלבריטאים שכשהם באים לתכנית - הרייטינג עולה. הוא הזכיר את ארנולד שוורצנגר, ניקול וטום קרוז כחלק מהאנשים האלו. זהו בינתיים

Kidmaniac Liron

New member
אממממממ אופס... הטמטום חוגג

פתאום פתחתי את התמונה בגדול ואני קולטת שמי שחשבתי שהיא ברברה וולטרס היא בכלל גלן קלוז
חחחחחחחח.... המראיינת יושבת בין ניקול לגלן קלוז, ברברה רק הגישה את התכנית

Kidmaniac Liron

New member
אופס.. זו לא הייתה התמונה הנכונה..

ד"א, היא אמרה שהשמלה שהיא לובשת עלתה לה 50 דולר בווילג' ב"Sale"...

Padme Amidala

New member
חחח שוב תודה!

וראיתי את הקליפ... בוא'נה, העיירה הזאת כ"כ שוביניסטית.
וחבל דווקא שניקול לא תהיה בפרמיירה. אבל אחרי הכל, הטוני באמת יותר נחשב.

Kidmaniac Liron

New member
בכיף ../images/Emo6.gif

בקשר לפרימיירה / טוני - נכון, בעצם מה זה משנה לנו, זה לא שאנחנו שם... תמונות חדשות נראה בכל אופן
הקליפ נראה די מצחיק, לא? ז"א זה נראה מין סרט קליל כזה... נקווה שיהיה טוב
עוד בערך 20 יום - אצלנו!

Padme Amidala

New member
לירון, תודה רבה!

ועד כמה שאני אוהבת את מירמקס, אני לא סובלת את הארווי ווינשטיין. ונקווה שהסרט באמת יצליח! הוא נראה דווקא די חמוד לפי הטריילר... חחחח אבל מה הקשר שלי לרבלון?

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח קראתי למטה את השרשור

הזה וכששמתי את הלינק לקטע + הפרסומת לרבלון (זה יחד) אז נזכרתי בך
בקשר להרווי - יש בזה משהו... הוא מין ביל גייטס כזה של עולם הסרטים, אבל חייבים להודות שכמה שהוא מלא בכסף ובטריקים של יחצ"נות, הבן אדם משקיע בסרטים איכותיים ולא פוחד לקחת סיכונים ("קולד מאונטיין" היה על סף ביטול כשפאראמאונט פרשו, אבל הוא הסכים לתת את המימון לבדו לסרט). חוץ מזה, הוא מאוהב בניקול, אז מה רע?

Padme Amidala

New member
זה לא הקטע של הכסף...

לא יודעת, לפחות ממה שאני רואה בטלוויזיה, הוא תמיד נראה כזה אגו-מניאק שחצן. אולי זאת רק אני...

Kidmaniac Liron

New member
אני בטוחה שיש בו את הצד הזה..

אחרת הוא לא היה מגיע לאן שהגיע, אבל לא יודעת -- אני אישית די מחבבת אותו למרות הכל. אבל אני מוזרה אז עזבי

shiray

New member
חחח זה מזכיר לי...

אתמול חברה באה אליי "ללמוד" לתנ"ך (4 שעות עברנו על בראשית....), ובקיצור איכשהו עלה הקטע של זה שהיא באה ביציאה שהיא לא רוצה לזכות בלוטו ואני לא הבנתי מה נסגר עם הילדה והיא אמרה שהיא רוצה להרוויח את הכסף שלה בעבודה קשה ושהיא תדע שזה הגיע לה בצדק (זה בסדר, היא אומרת את זה בגלל שהיא גרה בקוטג' מפואר ברמת אפעל... ועבודה קשה זה להתמחות בעבודה שלך שיא עריכת דין לדוגמה, לא להיות פועלת בניין) ואז אמרתי לה שכל מי שמרוויח מלא כסף יגידו שלא מגיע לו ולא משנה כמה הוא קרע את התחת בשביל זה... התחלתי משחקנים בהוליווד ששנים חיים עם החלום ואז לאט לאט נבנים בתעשייה ומתחילים מניצבות ואז מתלהבים שיש להם משפט אחד להגיד באיזה סרט סוג ז' ושהם מקביל יותר ממאה דולר... אח"כ עברתי גם לעריכת דין והכל, שבתכלס אם לאבא שלה יש בית באפעל למה הוא חייב לגבות הרבה כסף מאנשים? הוא יכול גם לחיות מפחות (חחחח עזבו זה שכשאנחנו יוצאות לסרט בחמישי בערב להצגה שניה הוא מחזיר אותנו בדרך מהעבודה שלו...).

Kidmaniac Liron

New member
היה לי קצת קשה להבין את ההודעה....

אבל נראה לי שהצלחתי בסוף
אני בדיוק מהסוג ההפוך
אין לי שום בעיה להודות שכסף זה דבר מצוין, אני אשמח לקבל כסף "קל" בין אם זה בזכיה בלוטו או בכל צורה חוקית אחרת. אני מתארת לעצמי שהאידיאולוגיה הזאת תעבור לה בשלב כלשהו בחיים. לא שהרצון לעבוד עבודה קשה הוא חס וחלילה דבר רע, אבל קצת נאיבי לטעמי

ערן1987

New member
אני פרסמתי כאן לפני כמה ימים

קישור לכתבה על תמונות שניקול הצטלמה באיזשהו מגזין.. חוץ מתגובה אחת-לא קיבלתי שום תגובה אחרת

Kidmaniac Liron

New member
סורי....

קראתי את זה רק היום ולא הגבתי כי זכרתי שכבר דיברנו רבות על הפוטושוט הזה כאן בפורום. אבל בכל אופן - תודה ששמת את הכתבה ומצטערת שלא הגבתי

למעלה