Kidmaniac Liron
New member
מה קורה פה?!?!
הייתי בטוחה שאני אכנס לפה היום ויהיו פול הודעות על כל הדברים החדשים של ניקול!!!!! טופ... אז אני אנסה להשלים פערים...
זוכרים שדיברנו על כך שאנחנו מודאגים בקשר ל "The Stepford Wives" ? החששות, (שלי לפחות) הולכות ומתגברות. ידענו על הצילומים החוזרים שלא נעשו ועל הקרנות הנסיון שלא כ"כ התקבלו בצורה טובה ועכשיו רוג'ר פרידמן מפוקס ניוז כותב את הכתבה הבאה. למי שאין כח לקרוא, אני אסכם בקצרה: הוא אומר שהסרט גרוע, שהוא מקבל באז נוראי ושאין פלא בכך שעוד לא נערכו שום הקרנות לעיתונאים, ואפילו הבכורה תערך רק 5 ימים לפני יציאת הסרט. הוא אומר שניקול ובט מידלר נותנות את מיטבן אבל התסריט עד כדי כך גרוע שגם הן לא יכולות להציל את הסרט. לא הן, ולא פאראמאונט והמפיק הכל יכול סקוט רודין (לדבריו של פרידמן). הוא ציין במיוחד את בדיחות הקלישאה החוזרות על כך שבט מידלר וג'ון לוביץ יהודיים ואומר שכל הזמן קוראים להם בסרט "You People". החדשות הטובות הן: א. בד"כ שקוראים לבלוקבאסטר "טיפשי", הוא מכניס הרבה כסף. ב. כשרוג'ר פרידמן (שפוט של מירמקס) קוטל ככה סרט של חברה מתחרה זה אומר שמירמקס כנראה חוששים.
TSW עוד לא יצא למסכים וכבר זוכה בפרסים... חולקו הפרסים לטריילרים הכי טובים (כן, יש כאלה פרסים!) ו TSW זכה בשלוש קטגוריות: Most Original: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Summer 2004 Blockbuster: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Best of Show: The Stepford Wives Editor: Adam Agard Creative Director: Peter Frankfurt Submitted by Imaginary Forces for Paramount Pictures
ניתן לראות קטע קצר מהסרט, לקטע קרעו "Tour of Stepford", הקטע בפורמט MOV (קוויקטיים) וכמו עם הטריילר, לחצו כאן לחיצה ימנית ושמרו כדי לראות. נעמה - יש בסוף פרסומת של רבלון עם ג'וליאן, הלי, אווה וג'יימי
אני אמשיך בהודעה הבאה....
הייתי בטוחה שאני אכנס לפה היום ויהיו פול הודעות על כל הדברים החדשים של ניקול!!!!! טופ... אז אני אנסה להשלים פערים...