נו באמת...
דווקא כשאני מתעוררת לי משנת צהריים קצרה ביום לפני בגרות בתנ"ך, כשרק קראתי את החומר פעם אחת, את נכנסת וכותבת הודעות שקורצות לי כבר שעה וחצי מהמחשב (זה די קל כשהמחשב הוא איזה ס"מ מהפרצוף שלי כי הוא על השולחן כתיבה ואני שומעת מוזיקה אז המסך דלוק כדי שאני אוכל מדי פעם לקפוץ בפלייליסט...)?!?!?!? טוב בקיצור נחזור לעניינינו (ולא, לא לתנ"ך אם לרגע התבלבלת...): דבר ראשון- איזה סרט קיץ השנה קיבל ביקורות טובות? יעני לא שאני אומרת "ואן הלסינג חרא סרט, גם מטרויה ממש לא מתלהבים אז סבבה ש-TSW גם כן גרוע", אבל אני אומרת שלא ממש נוהגים לאהוב סרטי קיץ (מסיבה די מובנת) אז אני לא מתפלאת שגם לא הכי מתלהבים מ-TSW... החשוב זה איך הקהל (כולל אנחנו) נגיב. והאמת שמספיק שהסרט לא יהיה ממש גרוע כדי שמבחינתי הוא יהיה סבבה- מההתחלה לא ממש ציפיתי (ואני מניחה שגם את) לאיזה דוגוויל שני, משהו סטייל השעות או משהו ברמה של מולאן רוז'... ניקול בנתה חתיכת צפיות לצופים שלה, אז בסרט קיץ טיפוסי יהיה יותר קשה לקבל אותה אבל אני מאמינה שנשרוד. דבר שני- אם מצד אחד יבואו לסרט חלק מהזאטוטים שמשוטטים להם בקניון ומחפשים סרט ללכת אליו, מצד שני גם אלה שהולכים לסרט בגלל הקאסט המעולה שלו וגם יהיו כאלה שהתרשמו מהטריילר (ומסתבר שלא רק אני חושבת שהוא מוצל, ואם הוא מוצלח ייתכן מאוד שלפחות כמה יראו ויתרשמו) אז כמה גרוע כבר יילך לו בקופות? ובמקרה הכי גרוע- לא נקנה את הדיוידי, לא נצפה בסרט הרבה מדי פעמים ואז לאט לא נשכח בדיחות מפגרות ונזכור את הפאנצ'ים הטובים. לגבי הראיונות- למה הורידו את לטרמן?!?!?! אוףףף איזה עצבים!!! ראיונות עם ניקול תמיד מצחיקים ומזה חמודים!!!! לא אוהבת את הטלוויזיה בארץ- בגיא פינס שולחים איזה כתבים מפגרים שעושים לנו בושות והראיונות נארכים דקה בערך ובאמצע מכניסים קטעים מכל הסרטים שאותו שחקן אי פעם שיחק בהם כדי שלא נקלוט שממזמן העיפו את הכתב מהחדר, לא משדרים תכניות אירוח נורמליות ובמקום זה יש 2 סדרות ריאליטי שחוץ מהפרס לא מצאתי הבדל ביניהם, אלה בכוכב נולד לא משתווים בכלל לאלה שמתמודדים באנגליה וארה"ב ומביאים לארץ את כל ה"הרווק" ו"הרווקה"... טוב סטיתי מהנושא. בכל אופן אני אחפש מחר (משלוש!!! כשאני אהיה חופשייה!) מה הלך בראיונות, נקווה אפילו למצוא את הראיונות מוקלטים.. חחח ובתמונה שצירפת באמת גלן קלוז מזכירה את ברברה וולטרס חחחחח ועכשיו אני אחזור לי לסיכומים שלי כי מצבי לא ממש טוב... הדבר שאני זוכרת הכי טוב מבראשית זה רק שאלוהים שינה לאברם את השם ואז אמר ל-ו לשנות את השם של שרי... יעני לא שרי משנה אלא אברם משנה לה כי הרי מי היא שתשנה לעצמה את השם, בעלה קובע... ולמה "אבי" הוא אחד ששלח ילד אחד למדבר ואת הילד השני היה מוכן להרוג?!?! בואנה חתיכת טראומת ילדות!!! רק את ספר איוב אני סובלת כי כשלמדנו אותו כל הזמן אמרתי "נו אז סבבה להיות אתאיסטית- אני בעד זהש אלוהים יתערב לו שם עם מי שהוא רוצה ויתחילו לתת לי פול מתנות ולראות אם בשלב מסוים אני אתחיל להאמין בו..."