מה קורה פה?!?!

ערן1987

New member
לא סולח

shiray

New member
נו באמת...

דווקא כשאני מתעוררת לי משנת צהריים קצרה ביום לפני בגרות בתנ"ך, כשרק קראתי את החומר פעם אחת, את נכנסת וכותבת הודעות שקורצות לי כבר שעה וחצי מהמחשב (זה די קל כשהמחשב הוא איזה ס"מ מהפרצוף שלי כי הוא על השולחן כתיבה ואני שומעת מוזיקה אז המסך דלוק כדי שאני אוכל מדי פעם לקפוץ בפלייליסט...)?!?!?!? טוב בקיצור נחזור לעניינינו (ולא, לא לתנ"ך אם לרגע התבלבלת...): דבר ראשון- איזה סרט קיץ השנה קיבל ביקורות טובות? יעני לא שאני אומרת "ואן הלסינג חרא סרט, גם מטרויה ממש לא מתלהבים אז סבבה ש-TSW גם כן גרוע", אבל אני אומרת שלא ממש נוהגים לאהוב סרטי קיץ (מסיבה די מובנת) אז אני לא מתפלאת שגם לא הכי מתלהבים מ-TSW... החשוב זה איך הקהל (כולל אנחנו) נגיב. והאמת שמספיק שהסרט לא יהיה ממש גרוע כדי שמבחינתי הוא יהיה סבבה- מההתחלה לא ממש ציפיתי (ואני מניחה שגם את) לאיזה דוגוויל שני, משהו סטייל השעות או משהו ברמה של מולאן רוז'... ניקול בנתה חתיכת צפיות לצופים שלה, אז בסרט קיץ טיפוסי יהיה יותר קשה לקבל אותה אבל אני מאמינה שנשרוד. דבר שני- אם מצד אחד יבואו לסרט חלק מהזאטוטים שמשוטטים להם בקניון ומחפשים סרט ללכת אליו, מצד שני גם אלה שהולכים לסרט בגלל הקאסט המעולה שלו וגם יהיו כאלה שהתרשמו מהטריילר (ומסתבר שלא רק אני חושבת שהוא מוצל, ואם הוא מוצלח ייתכן מאוד שלפחות כמה יראו ויתרשמו) אז כמה גרוע כבר יילך לו בקופות? ובמקרה הכי גרוע- לא נקנה את הדיוידי, לא נצפה בסרט הרבה מדי פעמים ואז לאט לא נשכח בדיחות מפגרות ונזכור את הפאנצ'ים הטובים. לגבי הראיונות- למה הורידו את לטרמן?!?!?! אוףףף איזה עצבים!!! ראיונות עם ניקול תמיד מצחיקים ומזה חמודים!!!! לא אוהבת את הטלוויזיה בארץ- בגיא פינס שולחים איזה כתבים מפגרים שעושים לנו בושות והראיונות נארכים דקה בערך ובאמצע מכניסים קטעים מכל הסרטים שאותו שחקן אי פעם שיחק בהם כדי שלא נקלוט שממזמן העיפו את הכתב מהחדר, לא משדרים תכניות אירוח נורמליות ובמקום זה יש 2 סדרות ריאליטי שחוץ מהפרס לא מצאתי הבדל ביניהם, אלה בכוכב נולד לא משתווים בכלל לאלה שמתמודדים באנגליה וארה"ב ומביאים לארץ את כל ה"הרווק" ו"הרווקה"... טוב סטיתי מהנושא. בכל אופן אני אחפש מחר (משלוש!!! כשאני אהיה חופשייה!) מה הלך בראיונות, נקווה אפילו למצוא את הראיונות מוקלטים.. חחח ובתמונה שצירפת באמת גלן קלוז מזכירה את ברברה וולטרס חחחחח ועכשיו אני אחזור לי לסיכומים שלי כי מצבי לא ממש טוב... הדבר שאני זוכרת הכי טוב מבראשית זה רק שאלוהים שינה לאברם את השם ואז אמר ל-ו לשנות את השם של שרי... יעני לא שרי משנה אלא אברם משנה לה כי הרי מי היא שתשנה לעצמה את השם, בעלה קובע... ולמה "אבי" הוא אחד ששלח ילד אחד למדבר ואת הילד השני היה מוכן להרוג?!?! בואנה חתיכת טראומת ילדות!!! רק את ספר איוב אני סובלת כי כשלמדנו אותו כל הזמן אמרתי "נו אז סבבה להיות אתאיסטית- אני בעד זהש אלוהים יתערב לו שם עם מי שהוא רוצה ויתחילו לתת לי פול מתנות ולראות אם בשלב מסוים אני אתחיל להאמין בו..."

Padme Amidala

New member
אגב גיא פינס,

ראיתם בספיישל קאן איך פנלופה התעצבנה על חיים אתגר? איזה כבדה, יא אללה. ובהצלחה שירה!

Padme Amidala

New member
הוא הציע את עצמו כמועמד עבורה,

ואז הוא איכשהו הזכיר את טום, נראה לי שהוא אמר "אני יודע אבל שהאקס שלך אמריקאי...". זה היה ממש באמצע מסיבת עיתונאים, היא חטפה עליו קריזה וקרה למישהי (כנראה אשת יחסי ציבור או סוכנת שלה) שפשוט באה והשתיקה אותו.

shiray

New member
כן... רואים שלא מראיינים אותה הרבה

כי היא די לא מעניינת אף אחד... שחקנים שמראיינים הרבה לומדים להבליג ולהנות מהכל ולקבל הכל בצחוקים! זאתי טוב שלא הסתכלה עליו ולא ידעה אם להתחיל לבכות או לקלל אותו בכל מיני שפות לא מזוהות... היה מצחיק!

gloria23

New member
אין על חיים אתגר הוא תמיד מצחיק אות

אותי..הוא פעם אחד, שהיה משהו של השמאל, לא זוכרת איפה, אמר לאיזה ח"ע ערבי, "ירושלים בעד שתי דיסקים של הביטלס"...מה אתה אומר?" אין עליו חחח

Padme Amidala

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכרת גם את הספיישל של "לחיי האהבה", שפחות או יותר גילה אותו... חחחח זה היה כ"כ מצחיק

Kidmaniac Liron

New member
גם אני מהתחלה לא ציפיתי להרבה

הלוווו, דיברנו על זה כאן אפילו!! אבל בכל אופן, למה לא לקוות לסרט טוב? יש גם סרטי קיץ /קומדיות טובים ומוצלחים. ד"א, RE: "איזה סרט קיץ השנה קיבל ביקורות טובות? יעני לא שאני אומרת "ואן הלסינג חרא סרט, גם מטרויה ממש לא מתלהבים" קרעת אותי, כי תקלטי מה כתוב בכתבה: Producer Rudin is known for working magic, but even he may not be up to the task to save this movie. He'll be in good company if the film flops, as this has been the year of the turkey, certainly, with "The Alamo," "The Day After Tomorrow," "Raising Helen," "Troy," "The Ladykillers," "Van Helsing," "Connie and Carla," "Laws of Attraction," "Jersey Girl," "The Whole Ten Yards" and "Envy" among the critical or commercial calamities. חחחחח.......
בכל אופן, עוד כמה טידביטס: 1. ראיתי את הראיון שהיה ב 20/20 והוא אפילו לא חצי מצחיק כמו לטרמן. הדברים היחידים שהיו מעניינים זה כשהמראיינת שאלה אם השמועות נכונות לגבי הסכסוכים שכביכול היו על הסט. זה מצחיק כי בד"כ שחקנים מגיבים לכאלה שאלות ב "לאאאאא מה פתאום?!?! אנחנו ממש אוהבים אחד את השני" אבל משום מה, הקאסט די התחמק מלענות על השאלה הזאת... חחח. דבר נוסף זה שניקול התפרצהה למתיו ברודריק באמצע המשפט וזה היה בהקשר ל"נשים המושלמות שמסכימות תמיד עם הגברים" ואז שהיא קלטה את זה, היא נקרעה מצחוק. בכלל, היא צוחקת מכל דבר וזה קורע! **מצורפת תמונה** 2. באמזון עדכנו את הפרטים ל DVD של קולד מאונטיין ומשום מה אין קומנטרי של השחקנים!!!!!! אוווףףףףףף!!!!!!

ערן1987

New member
איזו חמודה הניקול הזאת!! אני מת

עליה!!! כ"כ חמודה,תמימה כזאת..

shiray

New member
מישהו ראה אתמול "חדשות הבידור"???

הראו חלק קטנצ'יק מהראיון לתכנית 20/20 ודי היה כזה מצחיק! המראיינת שאלה את מתיו (זה השחקן, נכון?) איזו שאלה (לא זוכרת כבר איזו...) וניקול ענתה במקומו על איך שבסרט הנשים הרובוטיות נהנות מכל עבודות הבית והכל ואז הוא צחק ואמר שבגלל זה רוצים שהן יהיו רובוטיות- בגלל שהן מתפרצות כל הזמן לדברים שלך... בקיצור צריך דחוף למצוא את הראיון כי הוא צריך להיות ממש מצחיק!!! והיה קטע ששאלו את פיית' היל אם נתנו לה טיפים והכל ובט מידלר אמרה שכן, שאסור לרכל לפני המאפרים והמלבישות...

shiray

New member
קישור מומלץ!

כתוב קצת על הראיון מ-20/20, ויש קטע וידאו משם! לצערי לי הוא לא נפתח משום מה (אני לוחצת על הלינק וכלום לא קורה) אבל אולי זה רק המחשב הדפוק שלי... הכל אופן הנה הלינק: http://extratv.warnerbros.com/dailynews/extra/0504/05_28b.html

shiray

New member
ועוד משהו!

בט מידלר מספרת על ניקול... המון מחמאות וצחוקים ובעיקר על זה שהיא רזה... בקיצור תכנסו, חביב לאללה.

למעלה