מה קורה פה??????

bLAck hALo

New member
עדייייייייייייייייייייייייייייייייי

אההההה סוף סוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח זה הניק השני שלי רציתי לשנות אבל אני נשארת עם זה.... ויש אינטרנט שישי,שבת וראשוןןןן ואז שוב מנתקים.. פחח מפגרים עדיייייי אנחנו לדברררררררררר!!!!! (עדי-מסנג'ר!!)

k k1

New member
הילהההההההההההה מתושה פה???

אם את עדיין במחשב דבריייייייייייייייי איתייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששש יש לך נט סופ שבוע!!!!!!!!!!

כולל ראשון!!?! הילההההההההההההההההה

עוד פעם פפיספסתי אותך?!! אוחחח אין אין מסנג'ר לא ילך!!..! אבל אמרתי כבר לקרין קונים לי מחשב חדש כאילו לי לבד אחחח איזה כיף אז אני יוכלת להוריד את כל הדברים האלה@.@@!! והילה המסרים אצלך לא עובדים לי!! זה מתחיל לעצבן! אני שולחת לך מסר והוא אומר לא נשלח מפני שלמשתמש אין http מה הוא רוצה מחיי?! שניםםם שלא דיברתי איתךךךך@!!@!!

k k1

New member
טוב זה עונה על השאלה שלי למעלה...

עדי בובה אני כבר נכנסת למסריישן...!

טובב! אני יענה אחרכךך

כבר עשר פעמים אני אומרת שאני עפה ואני לא מצליחה ללכת אני כמו מגנט לפה! די זהו עפתייייי! מספיק חיחיחיחיחיחיחי

bLAck hALo

New member
בובה

כולל ראשון אבל מחר אני לא פההה...:( טוב אז כשיהיה לך מחשב חדשששששששששששששש משלך תורידיייי!! ורגעעעעעעעעעעעע לקרין את יכולה לשלוח ולי לא?????????????????? למה זה ככה?????????????????!?!?!?!?! בובה נדבר אז אני ואת בצ'אט אוףףףףףףף חבל שקרין לא יכולה להיכנס אז היינו מדברות שלושתינו

k k1

New member
חיחיחי כי אני מיוחסתתתתתתת!!!!!!!!

רק לי! ורק לי! חחחחחחחחחחח סתםםםםם
גם אני רוצההההההההההההה צ'אט!!!!!!!!!!!

למעלה