מה קורה פה??????

k k1

New member
חחחח סתכלי בכרטיס האישי שלי

ותראי שאני עושה את זה הרבה... |האייקון הסטלן במסן| חחחחחחח הוא לא קשור אבל גם את תמיד שמה אייקונים לא קשורים! אז גם אני יכולה..!!!

bLAck hALo

New member
חחחחח

נכנסתי ובהצלחה בטיפול! אם אתן צריכות עזרה- אני פההההה!! חחח |האייקון של הנשיקה שאני עושה מליון ואחת פעם|

k k1

New member
תודה!

נפנה אלייך במידת הצורך! |האייקון של הפרצוף נשיקה ששלי יותר יפה משלך|

ג'ס מה קורה מאמי?! שנים שלא דיברנו!

וכן כן היה לחץ עם המבחנים but im backkkkkkkkk!

LadyLuvJess

New member
עדיייייייייייייייייייייייייי!!!

בובה שלי חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! מה קורה ילדה??????? אחחח איזה כיף שחזרת בובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? מה חדש? איך החיים? חולה עלייך!!!!!
!!!!!!!!

הכול טובבבבבבב ג'סיקה חיחיחי אני

אוהבת את השם!..! והכול טובבבבב.! בערך חח וככככככן כי שחזרתי התגעגעגעגעגתי המוןןןןןןן אממ כלום לא כל כך חדש.. חוץ מזה שעוד שנייה הייתי מתמוטטת מהלימודים אבל הכול בסדר עכשיוו!!! וגם אני חולההההההההההההההההההה עליךךךךךךך בובה!!@!!

HaLATioN

New member
.......

אממממ אני פה לאיזה שעתיים-4 שעות הבאות כי נתקעתי בבית של ידיד שלי.. הוא דפוק! הוא לא מוצא מפתחות של הבית ואנחנו לבד אז עד שההורים שלו יחזור אני פה על הנט......................... ויש יותר מדי דברים להתעדכן בהם על המוזיקה[
]

k k1

New member
הילוששששששששששששששששש

הילוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!! אני אוהבתותך!!!

HaLATioN

New member
בובתי הבובה!!!!!!!!!!!!!!!!

אחחח ואני אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!! יש לנו מקסימום 4 שעות לדבר...

k k1

New member
הילוששששששששששששששששש

הילוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!! אני אוהבתותך!!!

הילוש מה זה הכינו הזה?! של מי? טוב

עכשיו אני באמת מדברת עם עצמי כי את לא תכנסי שבועיים הקרובים לא?

k k1

New member
זה של ידיד שלה כנראה

וכן הילושששששש לא תהיה פה כמה זמן! אבל היא תחזורררר!!!

שתחזור כבררררררררררררר

הילההההה הילההההה הילההההה הילההההה הילההההה הילההההה הילההההה הילההההה למדתי לעשות כמוהה חחחח

k k1

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מתגעגעת

אליה קשות!!!
יאללה עדי עכשיו צריך לעשות עצומה למען החזרת הילהההההה!! חחח חחחחחחחחחח נכון עשית את ההילה הילה רגיל?? כי אני עד עכשיו לא הבנתי איך היא עושה כ"כ הרבה פעמים את זה...היא ניסתה להסביר לי אבל כמובן כרגיל לא הבנתי...חחחח

k k1

New member
חחחחחחחח

לפחות אנחנו 2!!! שתיים זה תמיד ב-יחד!!

חחח ילדה מושפעת מערוץ 22..! חחח

אתם לא מדמיינות לעצכם איך אמא שלי אוהבת את הפרסומת של צביקה הדר.. שהוא אומר נהג חדש אני אומר לכם.. היא נשפכת מזה... שרוטה לגמרי

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה חמודה אמא שלך!! אני אוהבת את זה של יעל בר זוהר לזאת ששרה שם יש קול יפהההההההה

למעלה