מה קורה פה??????

eMiFrEaK

New member
מה קורה פה??????

איפה כולם????? לאן נעלמתם??????. ולמה עדיין אין לנו מנהל?????????.

LadyLuvJess

New member
אני פה :)

אין מנהל כי הם לא הסכימו להילה... קרין פה, מידי פעם. וגם הילה.. לעדי יש לחץ אטומי במגנים מתכונות ובגרויות. פיוז, לוידעת. היו מלא חדשים שגם איכשהו עזבו כבר. ו..זהו. :)

k k1

New member
אנה אמרתי לך כבר....

כולם החליטו משום מה לתת לפורום למות... וכמו שג'ס אמרה,היא פה אני פה ולאאאאאאא מדי פעם! אלא תמידדדדדדד!! ובקשר לעדי והילה, אמרתי לך כבר למטה,עדי עסוקה עם הלימודיישן, ולהילוש ניתקו את הנט לתקופה (ואני מתגעגעגעגעת אליהן כ"כ
) ולא יודעת מה איתכם, אבל לי כואב לראות ת'פורום ככה
אבלללללללל יש תקווה!!! למה? כי הפורום הזה תמיד יבש,גם בתקופות שהוא פעיל הוא נחשב יבש יחסית לפורומים אחרים,והיינו כבר במצבים כאלה...ותמיד שרדנו חח אז אין מה לעשות,אנחנו כבר רגילים להיות עם קצת אנשים(חחח ג'ס יודעת שזה תמיד היה ככה
), אני אפילו רגילה לדבר עם עצמי פה...
והדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה שהקצת(אבל ממש קצת חחחח) אנשים שיש פה יכתבו הרבההההה ויגיבו כמה שיותר!! אז יאללה אנה וג'ס-אשדודיות חמודות שלייי!! להסתעררררר!

LadyLuvJess

New member
אני מנסה..

אבל דוגרי, כמה כבר אפשר? גם החמישה אנשים בערך שכבר יש פה לא פה... וגם לי כואב. כואב מאוד. הבייבי פורום שלי :(

k k1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

צודקת בובה... זה מעצבןןןןןן להיכנס לפורום ושאין אפילו הודעה אחת חדשה.. (ולא רק אחרי יום! אלא אני מדברת על שבועיים שלמים שלא היה לי מחשב ולא הייתי פה וחזרתי ואפילו לא עברנו דף!!!!!!) אבל........מה שחשוב זה לא להתייאש מהפורום ולהמשיך להיות פה(וכמובןןןןןןן לא לעזוב!!), כי כמו שאמרת- זה הבייבי פורום שלנו חחח

eMiFrEaK

New member
בא לי לבכות בנות...

הפורום המתפתח שלנו נתקע איפשהו באמצע... אבל......................לא משנה!! אנחנו עדיין פה!! אז קדימה!! לא לתת לו למות!

k k1

New member
גם לי...

אבל זה עדיין הפורום היפה והמתפתח שלנו..

חיחי איזה יופי שכולם משתמשים במשפט

שלי! חיחי הפורום היפה והמתפתח עוד יתפתח חכו חכו!!!.!! פשוט עכשיו זה תקופה של לחץ לא רק לי בכלל לכולם סוף שנה תמיד לחץ חכו בחופש הגדול מה יהיה פה....!

k k1

New member
חחחחח עדישוש לא התרגלת כבר?!

זה כבר השם הרישמי של הפורום! מי קבע
אני

LadyLuvJess

New member
הוי...

אני זוכרת כשפעם אני הייתי אומרת דברים כאלה. :) עכשיו כבר לא.. למה לא?! אני רוצה שוב!! אה, אני יודעת למה לא. כי מרוב פעמים שהקמנו את הפורום לתחיה כבר נגמרו הדרכים, וכבר נגמרו הרעיונות. טוב, לי בכולופן, ואני רואה שגם לכם, כי אף אחד לא כותב שומדבר.. אפילו לא דברים שלא קשורים. טוב אני סתם אומרת פה שטויות, אבל מה זה משנה?! קראתם את זה- לונורא. זה כאילו הייתם קוראים הודעה שיש לה חשיבות כלשהי לפורום... (ופיוז, אם אתה פה, והגעת לנקודה הזאת- אז הנה! גנבתי לך עוד 20 שיות!! תתבע אותי!) נראה לי שאני אפסיק עכשיו. חולה עליכן המוווווווווווווון

k k1

New member
אבללללל

גם שכבר כותבים משהו אתם לא תמיד מגיבים!!! למשל, הילה מביאה המוווווון קישורים להופעות,שירים וכאלה ואתם לא מתייחסים!!! ואת צודקת,אבל עדייןןןןןן צריך לחשוב על דרכים לעורר ת'פורום! וחולים עלייךךך גם!

bLAck hALo

New member
בדיוק!!

אני מביאה הרבה קישורים וזה... והאם אני מקבלת תגובות?! לאאאאאא.. בקצב הזה לא יהיה כלום!! חע! חע! חע! טחחחחח לא סתם........ בקיצר הפורום יבש אבל הוא יצא מזה מתישהו זה תמיד קורה לכללל פורום.. למרות שפה זה כבר הרבהההההההההההההההההההההההההההה יותר מדיי זמן ככה אבל הוא יצא מזה..

k k1

New member
תיזהרו! ותגיבו!

אחרת הילה לא תביא יותר קישורים ויהיה לכם חבל!!!!!!! מאווווווווווד חבל!!

bLAck hALo

New member
חחחח

אני לא יביא קישורים בגלל שלא מגיבים?! נכון! נכון מאוד!! חח גם ככה בזמן הקרוב אני לא יהיה פה.... יאללה אנשים שמרו על הפורום ותגיבו..

k k1

New member
הילה אומרת-

אז עושים!
וברצינות-שמרו על הפורום!

bLAck hALo

New member
קרין אומרת-

אז שמים ז^ן!
סתם יאללה תעזו לקרין כי אני לא יהיה פה... קרין תגידי להםםם!!

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחח סתבי!

ועזבי זה אבוד... כנראה שאני יצטרך לדבר שוב עם עצמי פה...

bLAck hALo

New member
חחחחח

|האייקוןעםהריצ'רץ'שישבמסנג'רכשאתאומרתלי"סתבי"| חחח בובה תהניייי לךךךךךךךךך!!!!! בובה וזה טוב שתדברי עם עצמך ככה תדברי עם אדם חכם..!!

למעלה