מה קורה פה ?!

14מתן

New member
מה קורה פה ?!

אני כל הזמן מנסה לשים תמונה של באפי בפרטים שלי אני שם במקום שצריך ורואה ליד זה תמונה של זה בקטן ואז אני עושה אישור וזה עושה במקום שצריכה להיות תמונה שאין תמונה !
למה ?
למה, ספרו לי !
אולי יש מיגבלה של גודל של תמונה ?

הייזל

New member
לא. זה פשוט לוקח זמן

וצריך הרבה סבלנות. זה יקרה בסוף. אני מציעה לך לספר על זה בפורום משוב.

Idomania

New member
כן גם לי זה ככה..

ותסתכלו איזו תמונה חמודה יש לי בפרטים!!

~*~gaL

New member
חחח.. אהבתי. :))

ואם אנחנו כבר בעסק של תמונות, התמונה הכי יפה שראיתי עד עכשיו, זאת זאתי --->

14מתן

New member
אהבתי....

את התמונה שיש לך בפרטים גם אני שקלתי לשים אבל אז ראיתי שיש את זה לך...

Idomania

New member
תודה :) והנה סתם עוד תמונה..

אתם מזהים מי שתי הבנות בשורה השנייה מלמעלה??

14מתן

New member
אממממ

פיית זאת הימנית בשורה שיש שתי בנות וגלורי זאת הימנית בשורה שיש 3 בנות נכון ?

B a n j o

New member
היי זה מהסרט

"מעודדות צמודות" (
גררר.......) גלורי היא לא הבחורה בסרט שכל הזמן תקעו לה אצבעות ל.... (טוב, אתם יודעים
)

Idomania

New member
אמממ גלורי הייתה..

קורטני הייתה הבלונדינית החברה הטובה של הסינית.. ובתחילת הסרט בקטע של פתיחה ה"מופרסם" יש לה קטע שכל מעודדת אומרת את השם שלה והיא אומרת "קו קו קורטני רררר"..... ומי זאת הבחורה שתקעו לה אצבעות...???????

Buffybot

New member
אתם יודעים

אלו לא פיית´ וגלורי. אלו מיסי וקורטני! הן לא משחקות את התפקיד שלהן בבאפי. הן (אליזה וקלייר) שחקניות יש להן עוד תפקידים חוץ מפיית´ וגלורי (הקדושות). אז די להגיד את שמות הדמויות איפה שלא צריך! אני רגישה לזה! עניין אחר, נראה כי קלייר (גלורי, קורטני) נועדה לשחק את הרעות/סנוביות. ממש לא אהבתי אותה במעודדות צמודות (לפני שהפכה לגלורי לטעמי) אבל לראות את אליזה בתפקיד אחר, מישהו פחות או יותר ערסית אבל לא, מוזר. בכלל, זה אחד מהסרטים האהובים עליי (טוב אני קצת משוחדת...) מעניין איך היה בצילומים, אם אליזה וקלייר דיברו על באפי או משהו. מאיזה שנה הסרט? אותה שנה שהייתה עונה חמישית לא?

Idomania

New member
לא..

אבל שמעתי שהן חברות ממש טובות ובאפיבוט אני משתמשים בשמות גלורי ופיית´ כי ככה זה ברור לכולם על מי אנחנו מדברים.. כשאני באתי לפורום בכלל לא ידעתי את השמות של השחקנים חוץ משרה מישל גלר.. אז עדיף להגיד פיית´ מאשר אליזה או לכתוב בסוגריים את שם הדמות..

למעלה