מה קורה פה?

תותי-בת

New member
שאלה חשובה מאוד מי זו ליילה שמופיעה בהנהלת הפורום?..... וחג סוכות שמח לכולם! ליאת.

*pachanga*

New member
ליילה../images/Emo35.gif

או חיית לילה (כמוני)
מה שלומך מתוקה? טוב אני לא אפריע לך לחפש את אותה ליילה

תותי-בת

New member
חחח פאצ´י ../images/Emo9.gif אין לי מושג מי היא או מה היא או אני לא יודעת מה.... שלומי טוב תודה ששאלת ושלומך?... בכל אופן אני חייבת לזוז, צ´או, קיסקיס, אני.

lilaNY

New member
תשובה יותר חשובה! - זאת לא אני ../images/Emo46.gif

ואם כבר החליטו להפיל עלינו מנהלת חדשה,שכנראה לא כתבה מעולם בפורום הזה, יכלה / יכלו לפחות להציץ ולראות שאין משתמשת בכינוי הזה שכבר כותבת בפורום. מחכה להסברים.

תותי-בת

New member
חיחיחי לילוש-נ"י ../images/Emo9.gif אין לי מושג מי זו ובאמת מעולם לא ראיתי כזה שם משתמש פה לכן שאלתי... ../images/Emo9.gif מחכה להסברים אחרי שאחזור מהסרט, שמרו על עצמכם, נשיקות לכולם בנ"י, ליאת.

אני עדיין לא לחלוטין סגורה על זה

הנהלת הפורומים החליטה לצרף אלינו מנהלת נוספת ככל הנראה למרות שאני עדיין לא ממש מבינה למה. בכל אופן העניין בבירור אז אנא היו סבלניים. שמה מרב וקיבלתי ממנה מסר ראשון היום. מעבר לזה אני לא יכולה לומר לכם ואני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

roy269

New member
שלטון העם...

יחי הסוציאליזם הקולקטיבי ינוהל הפורום בידי הפרולטריון העמל ברוטציה קבועה של אחת לשעתיים

תותי-בת

New member
מה זה הזיבול שכל הזה?! מי זו? מישהו פה מכיר אותה בכלל? היא כתבה פה אי פעם? ובכן, לא נראה לי ואם היא טרחה להציג את עצמה בפנייך ע"י מסר אולי היה כדאי שהיא תעשה את זה כאן מולנו ע"י כתיבת הודעת פתיחה של ניהולה, חבל מאוד שבהנהלת הפורומים עושים מה שמתחשק להם ובעצם טועים מאוד, במשפט אחד: הפורום הזה התדרדר - ובגדול! שיהיה לכולכם חג סוכות שמח, ../images/Emo48.gif אני. ד"א עדי שרשרת לא נכון, אבל נסלח לך לרגל השנה החדשה ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

למעלה