מה קורה פה?!

מה קורה פה?!

הבוקר עשיתי בדיקת דם CA124 ולהפתעתי התוצאה יצאה 90. אמנם לפני הניתוח בינואר התוצאה היתה מעל 400 אבל מאז אני על דיכוי (לוקרין וגלולות ברצף). האם לא הייתי אמורה לצפות לתוצאה נמוכה יותר? מה דעתכן? האם התוצאה נחשבת גבוהה? ומה זה אמור להביע? בביקור האחרון בתה"ש ב- US ראו שהרחם והשחלות נקיות. בבדיקה ידנית שיינמן ציין שהוא מרגיש מוקד קטן, האם זו יכולה להיות הסיבה?

gui1

New member
במקביל ללוקרין את לוקחת גם גלולולת?מדוע ?

gui1

New member
נראה לי שאקח לוקרין לנצח

אחלה זריקה בלי תופעות לוואי , אין דיכאון יש חשק אפשר להרות לוקרין אהובתי מה יכו ללךהיות תופעותת לוואי ?

לא אמרת שהיו לך דימומים עם הלוקרין

או שאני

gui1

New member
סחיקה על הזיכרון מייקי

היו אבל מצד שני לא הייתי בדיכאון להיפך והדימומים היו ללא כאבים אז על אחת כמה וכמה

לפחות משהו עובד ../images/Emo6.gif

עדיין על לוקרין או שכבר חזרת לגלולות? אם חזרת לגלולות ממליצה לך מאוד מאוד לבקש תוספת של פרימולוט נור (עוד מעט תחשבו שאני מקבלת אחוזים מהם
), אני הרגשתי עם זה נפלא גם לא היו כלל דימומים וגם עזר לכאבים
.

gui1

New member
אני בלי גלולות יש לי תור ב18 ונראה אז

בנתיים הכל מבולבל אין מחזור יש מחזור אין כאבים יש כאבים אבל שוב העיקר שיש מצב רוח ושמחה ובחור חדש בא לשכונה

דקפפטיל או לוקרין?

תגידו בנות אז מה עדיף דקפפטיל או לוקרין אני אישית התנסתי רק בדקפפטיל התופעות לוואי של הגלי חום נואיות וגם מעיר אותי בלילה כל רבע שעה...עוד מישהי עושה לה בעיות שינה?אז ללוקורין יש את אותן התופעות?ולכמה זמן הוא משפיע ?

ללוקרין יש את אותן תופעות לוואי

אבל יכול להיות שהוא ישפיע עלייך אחרת מהדקאפפטיל. אני אישית מעדיפה את הדקאפפטיל, עם הלוקרין קיבלתי פעמיים מחזור. לי אין תופעות לוואי מאף אחת מהזריקות.

gui1

New member
עדיפות ללוקרין מבחנתי

לא עשה גלי חום רק קצת בהתחלה אבל ממש בקטנה החיסרון שקיבלתי מחזור אחרי חודש וחצי , עם הדקא הייתי בגל חום מתמשך , אבל מאידך לא קיבלתי מחזור 3 חודשי הייתי צירכה להזריק כח חודש והלוקרין קיבלתי זריקה שאמרוה להספייק ל 3 חוד אבל מבחינה נפשית ע הלוקרין הייתי ואני עדיין יותר שמחה

לא

את הגלולות רצף התחלתי מייד כשקיבלתי מחזור אחרי שפגה השפעת הלוקרין

התוצאה גבוהה

לא חושבת שיש מה להבהל כי כבר ידוע שיש לך אנדו'. ויש שיפור עצום ממה שהיה לפני הניתוח. באמת עם דיכוי הייתי מצפה שהתוצאה תהיה בנורמה. נראה לי הכי טוב לקבוע תור למרפאה ולהתייעץ איתם לגבי התוצאה. תעדכני

ועוד משהו

את מרגישה טוב עם הגלולות? יש לך כאבים? אולי הגלולות הם דיכוי חלש מידי עבורך? (ערעור שעלה לי בראש אבל נראה לי שווה לשאול על כך).

נקודה למחשבה...

אני מרגישה נפלא עם הגלולות, שום תופעות לוואי או משהו כזה. אבל אני בכל זא אשאל - לא מזיק... תודה

למעלה