מה קורה פה במקרה הגעתי לפה ואני בהלם לגלות שיש עוד שרוטים על טורי חוץ ממני.....
M mormicha New member 27/7/07 #1 מה קורה פה במקרה הגעתי לפה ואני בהלם לגלות שיש עוד שרוטים על טורי חוץ ממני.....
R RVD18 New member 27/7/07 #2 מסתבר../images/Emo6.gif לא ראית בהופעה שיש הרבה שרוטים על טורי? או שלא היית?
N noosh New member 27/7/07 #3 מאוד, מאוד, מאוד שרוטים ../images/Emo3.gif מוזמנת להשאר ולהווכח בעצמך .
M mormicha New member 27/7/07 #4 ברור שהייתי פשוט הייתי כל ההופעה בשני מצבי צבירה: הלם מוחלט+בכי+התרגשות או אופוריה/אקסטזה ולא ממש שמתי לב מה קורה מסביבי
ברור שהייתי פשוט הייתי כל ההופעה בשני מצבי צבירה: הלם מוחלט+בכי+התרגשות או אופוריה/אקסטזה ולא ממש שמתי לב מה קורה מסביבי
N noosh New member 27/7/07 #5 כן, כולנו היינו ככה את מוזמנת לעיין קצת בדפים הקודמים של הפורום ולקרוא את החויות שלנו, ואת שרשורי הפוסט-הופעה, ואת גם מוזמנת לעיין באלבומים ובשרשורי התמונות והסרטונים, אולי עוד תמצאי את עצמך מחבקת את טורי (אם היית ב-M&G).
כן, כולנו היינו ככה את מוזמנת לעיין קצת בדפים הקודמים של הפורום ולקרוא את החויות שלנו, ואת שרשורי הפוסט-הופעה, ואת גם מוזמנת לעיין באלבומים ובשרשורי התמונות והסרטונים, אולי עוד תמצאי את עצמך מחבקת את טורי (אם היית ב-M&G).
M mormicha New member 27/7/07 #6 ממש כן, כאילו שאם הייתי זוכה לחבק את טורי הייתי מסוגלת לתפקד אחר כך... הייתי פשוט נתלית לה על הרגל ונשארת שם לנצח
ממש כן, כאילו שאם הייתי זוכה לחבק את טורי הייתי מסוגלת לתפקד אחר כך... הייתי פשוט נתלית לה על הרגל ונשארת שם לנצח
ר רעוּת New member 28/7/07 #12 בואי נקים קבוצת תמיכה לאנשים שלא ישנים ../images/Emo7.gif או שיוצאים ביום שישי כדי להעמיד פנים שיש להם חיים או משו כזה ואז לא ישנים
בואי נקים קבוצת תמיכה לאנשים שלא ישנים ../images/Emo7.gif או שיוצאים ביום שישי כדי להעמיד פנים שיש להם חיים או משו כזה ואז לא ישנים
R rfranko New member 28/7/07 #13 יאללה בואי (אנחנו לבד פה???) כולם ישנים?? האמת שפשוט הגעתי עכשיו הביתה אבל אני לא אגלה
ר רעוּת New member 28/7/07 #16 הווו אני מומחית בזה. פשוט מתבכיינים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif
R rfranko New member 28/7/07 #17 נראה לי שאני מעדיפה לישון קמעה. לל"ט../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif
י ירגזי מרוגז New member 28/7/07 #22 אנשים שלא בשמירות וכיף להם. ../images/Emo7.gif אשב לי לבד בחושך בש"ג....