מה קורה פה???

starshine

New member
מה קורה פה???../images/Emo5.gif

כולם פה מכירים את כולם?????? תום?סתיו?דירי?שחקנית? אני חדשה.....teach me!

חברי הפורום היקר שלנו...

באחד מעמודי הפורום, שהם לא רבים (אין לנו שום ארכיון ושום כלום... זה פורום חדש...) הצגנו כולנו את עצמנו בשרשור ארוך ביותר. את מוזמנת לבדוק.

ץץץץץ

New member
כן כן חברים../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo93.gif

נדחיתי לחלוטין. היום קיבלתי תשובה לבקשה שלי להצטרף לועדה שבוחרת את ההצגות לתכנית המנויים בטבריה. הוועדה כמובן אמורה לראות את כלההצגות החדשות שעולות בארץ (משהו שמאוד מתאים לי כרגע) ומתוכן לבחור את הטובות ביותר ולהזמין אותן הנה. אני לא התקבלתי בנימוק של גיל צעיר מדי. נו, אני מסכים שיש בזה משהו אבל קיבלתי הבטחה להיות מוזמן לעיתים יותר קרובות לאותן הצגות בתור מעין "נספח" לוועדה. גם זה משהו, לא? סתיו, עושה רושם שאת מתכננת לנו משהו מאוד משובח. אם אני אהייה מוזמן, תבדקי אפשרות לשלב את המפגש הזה עם איזה מחזמר ("יעני") כדי שאני אנצל עד הסוף את הנסיעה לתל אביב. חצוף מצידי???
ירון, הטברייני החצוף (סתאאאם)

actress

New member
אני מתנדבת לארח אותך בבית ../images/Emo8.gif

של ידיד שלי, הוא מאוד אוהב לארח אנשים ולהכיר אנשים חדשים מהנט הוא גר במרכז.
אולי תוריד בשבילנו איציק ונוכל לדסקס... בכל אופן באמת אני מבטיחה שהאירוח יהיה נפלא אני לא צוחקת תשאל את סתיו כמה אנחנו מארחים טובים האשכנזים והפולנים. ואני באמת רוצה שתגיע ולא סתם.

ירון...

זה מפגש מיוחד... ובוודאי שישולבו בו דברים... אבל יותר מזה לא אגלה. הפתעה הפתעה! בבוא היום תדעו...

ץץץץץ

New member
אני אישית במתח....

ודרך אגב, מה נסגר איתך, לא הלכת לבית הספר? אני ביום חפשי לפני מתכונת, אז ניצלתי את ההזדמנות. ואיפה תום לעזאזל???? כבר שבוע שלא שמעתי ממנו...... מאוד מאוד מאוד מוזר! אוקיי, גבעת... אולגה? וכו´ וכו´ ירון

כן הלכתי...

זה המחשב של הספרייה...
ותום מופיע בקטנטנות, אז הוא יותר מדי עסוק מכדי לבקר אותנו...
והשארתי לו הודעה אצל אמא שלו, והוא לא עונה! חוסר נימוס טוטאלי!

actress

New member
אל תדאגי את תפגשי אותו בשבועות ../images/Emo8.gif

ו... הוא כאן בעיקר בלילה כמו שאומרים חיית לילה. לקראת 1 או 2.

למעלה