מה קורה פה

מה קורה פה ../images/Emo35.gif

אסתר שלום נעם בן 8 חודשים. כבר למעלה מחודש וחצי שהוא מתעורר אין ספור פעמים כל לילה. תחושת הבטן שלי אמרה שאין לי מספיק חלב בשעות הערב אבל המשכתי להיניק כמה שהוא מבקש. אלא ש... הערב, למרות שידעתי שהוא נורא נורא עייף הוא לא הצליח להירדם בהנקה שאחרי האמבטיה ובכה תוך כדי ההנקה. לאחר מכן הפסיק לינוק ופשוט בכה ולא הצליח לישון. נתתי לו תוספת של חלב שאוב בבקבוק וגם חלב שקדים והוא אכל מנה של 320 מ"ל!!! ואני מזכירה שזה לאחר הנקה באורך רגיל! רק אחר כך הוא הצליח להירדם. האם זו הוכחה לתחושת הבטן שלי ובאמת אין לי מספיק חלב בערב? מה עוד אפשר לעשות? אני מזכירה שנעם תינוק מאוד גדול ושמנמן (עבר את ה 11 ק"ג) ובמשך היום מאוד רגוע. יונק ואוכל ארוחה וחצי של מוצקים (פירות ומעט ירקות) תודה וסליחה שיצא ארוך

It has nothing to do with hunger

Noam read the book.........that is what babies do at that age, and you are so lucky that you have the magic trick of beastfeeding to help him go back to sleep.........it may be teeth, or just more awareness of surroundings at that age. IN any case, it is normal!!​

דיאנה1

New member
תרגום: אין לזה שום קשר לרעב

נועם קרא את הספר... זה מה שתינוקות עושים בגיל הזה, ולמזלך יש לך את טריק הפלא של ההנקה לעזור לו לחזור לישון... אולי אלה שיניים, או פשוט יותר מודעות לסביבה בגיל הזה. בכל מקרה, זה נורמלי!

לאה_מ

New member
תרגום: איך לזה שום קשר לרעב

נעם קרא את הספר... זה מה שתינוקות עושים בגיל הזה, ואת בת מזל שיש לך את הקסם של ההנקה כדי לעזור לו לחזור לישון... זה יכול להיות שיניים, או פשוט מודעות גדולה יותר לסובב אותו בגיל הזה. בכל מקרה, זה נורמלי!!

למעלה