אני מחכה לאוטובוס זה לא אשמתי זה כוח עליון
פ פלאפון ירוק 2 New member 8/9/02 #46 פחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול להפסיק זה חזק ממני
K keren007 New member 8/9/02 #47 תעלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S swirrrly New member 8/9/02 #59 בסדר אני רצה עם זה אלייך רק שתדעי שזה רעיל מוואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאמוואהאהאהא האהאהאהאהאהאהאהאהאהאמוואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא
בסדר אני רצה עם זה אלייך רק שתדעי שזה רעיל מוואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאמוואהאהאהא האהאהאהאהאהאהאהאהאהאמוואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא
S swirrrly New member 9/9/02 #61 מותק, עד שלא צבעת את השיניים בצהוב עם צבע לבגדים מהבית של שירלי (או פיסטוק.. מממוואהאהאהא!), את לא יודעת מה זה למות...
מותק, עד שלא צבעת את השיניים בצהוב עם צבע לבגדים מהבית של שירלי (או פיסטוק.. מממוואהאהאהא!), את לא יודעת מה זה למות...
ל ליאור שמש New member 9/9/02 #62 אם יש מספיק צבע , אז אפשר לצבוע עוד דברים ? למה להישאר בקטן ? למה לצבוע רק שיניים ? קודם, נצבע את רוחמה בצהוב, אחר כך העולם (ואחר כך את אחותו)
אם יש מספיק צבע , אז אפשר לצבוע עוד דברים ? למה להישאר בקטן ? למה לצבוע רק שיניים ? קודם, נצבע את רוחמה בצהוב, אחר כך העולם (ואחר כך את אחותו)