מה קורה פה! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
5 שנים הוא שוכב במועדפים ועורם אבק וירטואלי, ואיך פספסתי את הרנאסנס הקטן שנהיה פה! אני אצטרך עוד כמה הרצות יעילות בגוגל בשביל להבין לגמריי, אבל בינתיים צדה את עיני תמונה של עטיפת הספר, וכל הנוסטלגיה הזו והאהבה והכמעט-כעס הרחוק ההוא.. בחיי, איזו התרגשות (
דקלה יקירה כייף לדעת ולהרגיש חלק מ"ילדי השלומצי" שגדלו כאן והיו כאן וקראו בלייב ( וזה בסדר גם אם את לא זוכרת את כל הניקים, נשבעת שהייתי
) ותענוג לקרוא רשמים של מי שהיום מגיב כמו שהגבנו דאז, ובכלל רק המחשבה שהפרקים שחיכינו להם כל שבוע ( או כל שבועיים, או כל חודש, תמיד עם התנצלות פרה-עלילה) זכו סוף סוף להיערך ולהכרך יחד לכדי ספר אמיתי וגדול ושלם ( אפילו שמנמן). סגירת מעגל יפהפיה. נראה לי שאני כבר בפיגור רב, אבל זה לא מאוחר מדי להגיד בשעה טובה ובהצלחה!
הולכת להציץ בספר עוד היום, ובהזדמנות הראשונה גם לקנות, ולו רק בשביל הסנטימנטים.. שיר
5 שנים הוא שוכב במועדפים ועורם אבק וירטואלי, ואיך פספסתי את הרנאסנס הקטן שנהיה פה! אני אצטרך עוד כמה הרצות יעילות בגוגל בשביל להבין לגמריי, אבל בינתיים צדה את עיני תמונה של עטיפת הספר, וכל הנוסטלגיה הזו והאהבה והכמעט-כעס הרחוק ההוא.. בחיי, איזו התרגשות (