מה קורה פה - fm 06

Bad N Stuff

New member
מה קורה פה - fm 06

אני משחק עם ווסט האם בעונה. מכרתי בשלב כלשהוא את טבז שלא השתלב ומסצ'רנו שלא התאים וככה קניתי כמה שחקנים. עכשיו הבעיה היא שכל העונה אני אמור לנצח משחקים ואיכשהוא לא מגיע לתוצאות. כל פעם אני לוקח את הנתונים שאיתם סיימתי את השנה מעדכן את ה-DB בעורך ומתחיל עונה חדשה. כבר ארבע שנים שיחקתי ועשיתי ככה. בשלב כלשהוא התחלתי לרמות קצת מרוב יאוש. את הטקטיקות שלי לא ממש שיניתי כי לא ידעתי מה לעשות שם (אני יודע אנגלית מצויין) מידי פעם נתתי לעוזר המצויין שלי לשלוט במשחקים ולהגיע למשהו אבל גם הוא לא ממש הצליח. סה"כ לדעתי הסגל שלי אמור כבר להתחרות על המקומות שמובילים לליגת האלופות. למישהוא יש רעיון ? אני בקרוב יעלה תמונות של הסגל וכאלו.

Bad N Stuff

New member
השחקנים

GK- שוער מצויין ושתי מחליפים טובים הגנה- קניתי את פאביו לוסיאנו ששיחק שנתיים מצויין, והשנה את פליפה שגם אמור להיות מצוין הבעיה היא כזו: לוסיאנו הוא CM ופליפה הוא CM+RM- קניתי אותו למלא את ה-RM הבעיה היא אני נותן תמיד לעזור לבחור את הצוות והוא שם את פליפה באמצע ולוסיאנו כמחליף, כשב-RM יש איזה שחקן לא משהו בנוסף יש לי את סול קמפבל שעומד לעזוב אבל אני יקינה במקומו אחר, וכל השאר שאתם רואים שם הם לא משהו קישור- יש את ריצ'ארדון בשמאל שיכול לשחק במאתיים עמדות ועושה עבודה טבוה (3 שנים לא מצאתי לשם שחקן...) בימין יש את אספוסיטו שהוא אחד מהשקחנים הטובים שלי ממש עכשיו הצלחתי למצוא גם את אלכס לשמאל והוא גם אחד השחקנים המובילים אצלי דריו סרנה קניתי העונה להגנה או לקישור כ- Super sub אמרה אמצע משחק טוב אבל כל הזמן נפצע בניון עובר בקרוב לספרד (גם ככה הוא לא שמהו) בהתקפה יש לי את צ'באנטון המצויין ממונאקו שעושה סה"כ עבודה טובה את סאמארס היווני ממנצ'סטר סיטי שכובש הרבה אבל גם נפצע הרבה פאזיני האיטלקי בא כחלוץ מחליף והרשים אותי מאוד עם כמה כיבושים כבר בתחילת העונה כל שאר החלוצים לא משהו בכלל, אני צריך למכור את רובם כבר.. מכרתי בעיקר את אלו: מסצ'רנו שהורס לעצמו את הקריירה טבז שהפך למחליף בריאל הושאל לולנסיה ועכשיו אלוהים יודע מה קורה איתו קרלטון קול שמשחק ביציבות בבולטון בניון שעבר לחפש את מזלו בספרד וקמפבל עכשיו שרצה לעבור לקבוצה גדולה יותר.

Bad N Stuff

New member
שאלות בעקבות כל המידע הזה:

1) למה כמעט אף קבוצה לא מוכרת? ולמה אם כבר היא סמכימה אז 80% מהשחקנים לא מעוניינים בחוזה ? זה ככה אצל כולם ? 2) כשאני מציע חוזה- למי להקשיב ? לעזור שלי או לדרישות של השחקן ? 3) יש לכם בשבילי טקטיקות לסגל שלי ? 4) האם יש הבדל גדול בין להציע על שחקן כסף לבין לעשות enquiry ? ז"א יש מצב שהקבוצה תגיד שהיא לא מוכרת אבל אני יציע לה הרבה כסף והיא תסכים ? 5) האם זה כ"כ רע לתת אפילו לעזור מאמן הכי טוב בעולם לבחור לך את הסגל לפני כל משחק ? 6) למה גם שאני מחזק את הסגל בכל עמדה אפשרית ב-team report אומרים לי שצריך עוד גיבוי ? האם השאיפה שם היא להיות צ'לסי או שהיא משתנה בהתאם לשאיפות הקבוצה ? זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו לבינתיים אני מקווה שתוכלו לעזור

sok777

New member
תשובות על הכל..

נתחיל מזה שהמכירות שלך לא חכמות. טבז ומשצ'ראנו חייבים להשאר.. הם מעולים. זאת דעתי. בנוסף גם ההבאות לא כאלו גאוניות.. אתה קבוצה של גביע אופ"א. קבוצה חזקה [לא מאוד, אבל מהטופ 8] שמתאימה לגביע אופ"א. לליגת האלופות אתה נקרא חלש. חוץ מזה, יש לך סגל גדול מדי. אתה משחק 4-4-2 ויש לך 6 חלוצים. בשביל מה לעזעזאל? כנ"ל בלמים.. זה רק פוגע בקבוצה.. תמכור 4-5 שחקנים ותביא אחד חזק במקומם. בקשר לשאלות האחרונות, הנה התשובות: ) זה תלוי בסדר גודל הקבוצה שלך. ווסטהאם זו לא קבוצה בסדר גודל עולמי מדרגה ראשונה. היא איפשהו בטופ 12 האנגלי עם הסגל כיום. לכן לא הרבה שחקנים יסכימו לחוזים ולא ירצו לשמוע. 2) תשלב ביניהם. עם שחקן רוצה 30 אלף והעוזר מאמן אומר שצריך לתת לו 40 אלף תתן לו 30 או 31 אלף. אם קבוצות אחרות תציע יותר. חובה לציין שלא כדאי לתת אף פעם מענקי בונוס [מלבד סכום שחרור, שזה בסדר, אבל שים גבוהה] וגם לא מענק חתימה. זה סתם בזבוז כסף. חשוב לבדוק גם כמה כסף נשאר לך ויש לך למשכורות האלו.. 3) זה קשה מאוד כי יש לך סגל ענק. מבחינת חומר השחקנים וכמות הקשרים הייתי ממליץ לך לשחק 4-5-1 אבל אז תצטרך למכור לפחות 3 חלוצים. אתה יכול לשחק 4-5-1 כמו של צ'לסי או כמו של בארסה. אם לא אתה יכול לשחק 4-4-2 יהלום או 2 באגפים באמצע, אחד באמצע ואחד אחורי. [ו4 הגנה ו2 חלוצים]. 4) יש הבדל ענק. אם אתה עושה Enquiry יש מצב שהם יגידו שהוא לא למכירה. מצב גדול. אם התווית מחיר שלו היא 5 מיליון ותציע 20 מיליון סיכוי ענק שהם יסכימו אפילו אם לפני הם אמרו שהוא לא למכירה.. זה הכל תלוי בכמה אתה מציע וכמה הוא חשוב להם.. יש שחקנים כמו בטח רונאלדיניו שלא משנה מה תציע הם לא יסכימו למכור [נראה לי גם ב100 מיליון לא] ויש שחקנים כמו טורס עם תווית 26 ושאומרים שלא ימכרו אותו ואתה מציע 35 והם מסכימים.. 5) זה לא כ"כ רע אבל עדיף שתסתכל על דברים אחרים שהוא לא מסתכל. הוא למשל שם עמדות נכונות אבל הוא יכול לשים לך מישהו שטוב יותר כמגן ימני מבלם בתור בלם. ובמיוחד - לא אכפת לו מהכושר שלהם.. אז זה חשוב. תתן לו לשים ותסתכל על הדברים ותשנה לפי דעתך המקצועית. 6) לא יודע מה השאיפה שם.. אני חושב שזה בהתייחס לליגה. יש לך סגל טוב [אתה צריך לסיים במקום 6 לפחות] ואל תתייחס בכ"כ רצינות למה שכתוב שם. תסתמך בעיקר על הידע והמקצוענות שלך. מקווה שעזרתי, סער.

איזה קשקוש אלוהים

גביע אופ"א ? אתה בטח מתכוון מרכז טבלה בפרמיירליג... אחרי המשפט הזה שלך הפסקתי לקרוא את השטויות שהמשכת לרשום אבל זה בלט מהטקסט אז לא יכולתי שלא, כמו "חובה לציין שלא כדאי לתת אף פעם מענקי בונוס [מלבד סכום שחרור, שזה בסדר, אבל שים גבוהה]" שזה בטח נשמע הגיוני (אם אתה מעוניין שיפטרו אותך כמה שיותר מהר או להגיע למשבר כלכלי...) אל תתן פה עצות סתם אם אתה לא מבין בגרוש.

sok777

New member
צודק. אתה חושב שאני טועה אז תציע

בעצמך. או שלפחות תגיב לעניין.. תגובה פשוט מגעילה. באמת מזכיר קצת את הצד המגעיל של קופמן..

sok777

New member
דבר ראשון, אתה פשוט חוצפן

מי נתן לך את הזכות להגיב בצורה הזאת? אתה מגיב בזלזול, התנשאות וגועל נפש. יש לך בעיה עם מה שכתבתי? אתה יכול להגיב יפה יותר. בקשר לנושא עצמו, לפני הסגל שלו הוא בהחלט מסוגל לסיים בערך במקום 7-6 ולהגיע לגביע אופ"א. ללא ספק. בקשר למענקים, זה כ"כ נכון. באמת. אם כבר מגיעים למשבר כלכלי זה בגלל המענקים המטומטמים האלו ולא ההפך. אז אולי אתה זה שלא מבין. אתה מוזמן להגיב, אבל בצורה יפה. אם תגיב בצורה מגעילה כמו בראשון אתה פשוט לא תקבל תגובה חזרה כי אני לא מתכוון לרדת לרמה הנמוכה בה אתה נמצא.

הגבתי לעניין

לא נותנים סכום שחרור לאף שחקן בחיים !! בטח שהגבתי לעניין - הצלתי לו אולי את השמירה אם הוא עדיין לא עשה את השטות הזאת שאמרת לו שכדאי לו.

sok777

New member
לא אמרתי שכדאי לו!

אמרתי שאם משהו אז אפשר את זה. [כי נניח בליגה הספרדית דורשים את זה. זה חובה, לכן אמרתי] ולא הגבת לעניין. תחזור ותראה. אם אתה באמת שלם עם זה שאתה חושב שזו תגובה לעניין אז אני חושב שיש לך בעיות קטנות [או גדולות] בנימוסים וסגנון דיבור. חוץ מזה, אמרתי שרק אפשר מכולם כי יש בליגה הספרדית. וגם אם לא שם, אפשר נניח באנגלית [סתם דוגמא] ושים את זה ענק. משהו שבאמת מעליו לא אכפת לך לשחרר. אם כן אכפת לך, אז אל תשים! לא אמרתי שכדאי!|סדגש

SiC

New member
מה אתה מקשקש?

אין שום דבר רע בסכום שחרור. לרוב זה משכנע שחקנים לבוא למועדון שלך כשהם לא הכי רוצים וגם לא מתמקחים עליו, אז אפשר לתת להם סעיף שחרור מאוד מאוד גבוה שאף קבוצה לא תציע ואם כן אז כבר תסדר אותך כלכלית לגמרי. מעבר לזה, לקרוא את ההודעות שלך בפורום פשוט מגעילות אותי אז אם אין לך משהו חכם להגיד (ובצורה תרבותית ונורמלית) עדיף שלא תכתוב כלום.

sok777

New member
אני מאוד מסכים עם מה שכתבת..

זה עוזר כלכלית וגם נותן לשחקנים יותר רצון להגיע. באמת הודעות מגעילות..

sok777

New member
לא.. אני סתם אומר את זה. מה נראה לך

?! ברור שאני יודע. אולי אתה מתבלבל פה..

hanaorb9999

New member
לדעתי זה באג במשחק

אני עם צ'לסי עשיתי שחיטה לליגה, עם 8 תארים בשתים עונות שאני משחק שם (עכשיו עונה אחרונה ואז מתפטר לנבחרת), ועדיין הוא אמר לי שיש לי בעיה בהגנה (סמואל בלם נבחרת ארגנטינה, ג'ון טרי וטל בן חיים, גרמי בימין ועוד מגן מצויין משמאל עם מחליפים ראויים). הבאתי תשוער שנבחר לשוער השנה באירופה, ויש לי שוער צעיר מצויין שישחק 10 מחזורים אחרונים בעקבות מצב מביך של פציעה של שני השוערים הראשונים שלי, דבר שסיכן במעט תאליפות האחרונה, ועדיין הוא רושם לי שיש לי בעיה בעמדת השוער. פשוט באג במשחק לדעתי

Bad N Stuff

New member
עוד שאלות:

האם חוץ מכאלו שמוגדרות כ-mind games יש תגובות למאמנים שבאמת עוזרות במשהו? (חוץ מאלו שלפעמים גורמים לשחקנים לחשוב שאתה דומה להם- כי זה דבר רנדומלי הרי) בסיום משחק, האם "אני רוצה שתשחקו ככה בכל שבוע" זה אומר "ממש מצויין" או שברצינות להגיד שזו הייתה תצוגה טובה שאני מצפה לה כל שבוע

sok777

New member
ברור..

אני מאמין שכל תגובה תורמת/גורעת במובן כלשהו. בקשר לשאלה השניה, אם זה מה שאתה שואל זה פחות מ- Delight או פחות מ- sensational.

למעלה