מה קורה פה אנשים???

gandalf ok

New member
מה קורה פה אנשים???

לא התחברתי שבועיים תמימים אני חוזר לפורום והוא שומם כמו מדבר.... מה קרה אין יותר ריבים על דברים דבילים אין יותר שרשורים על להקות צעירות אין ירידות על איילות הנגב.. מה אנשים התפוצצתם בפגוע כלשהו ?? איפה אתם??

fireman

New member
קודם כל

ההערה שלך על פיגוע בהחלט לא במקום, זה חוסר טאקט שמאוד הרגיז אותי ובמיוחד ביום כזה. הפורום שומם כי הגמלים ברחו לי....נו באמת אולי תפסיקו לשאול את השאלה הזאת. אין ריבים - מצויין אין שרשורים על דברים דבילים - מצויין אין ירידות על איילות הנגב - מצויין אין שרשורים על להקות צעירות - חבל.... אנחנו פה (אלא אם נתפוצץ בפיגוע כמו שאתה מאחל לנו)

מוצארט

New member
למה התכוונת שכתבת

איילות הנגב?? וחוצ´מזה, הפורום היה די מסריח עם כל הריבים על מטאל וחארטות מסוג זה...

fireman

New member
איילות הנגב זו

להקת ריקודים אם לא יורדים עליהם כאן בפורום זה מצויין

איילות הנגב :)

איילות הנגב= להקת מחול בבאר שבע

טאלנה

New member
סליחה עודד, זה פשוט לא נכון...

אילות הנגב זו להקה, לא אוסף של פרצופים... ואני אודה לך אם לא תדבר ככה על הלהקה שלי... ומי שרשם את ההודעה על הירידות של איילות הנגב... סליחה אבל אתה פשוט חוצפן! איילות הנגב היא לא הזשיער לעזאזל שלך! אז אל תנסה להפוך אותה לזה!!

לזה שכתב את הירידות על האיילות, אתה

יודע מה מקור הכינויי שלך, נכון? אם כן, אז ברכותיי! סופסוף אדם חובב טוליקין בעיר הזאת!

אז איפה! צריך לארגן מפגש טולקיאני

באר שבעי. זה יכול להיות נחמד מאוד! אם יש הסכמה אז אני מציע את חנוכה כזמן למפגש. הייל גאנדלף! הלאה סאורון! נ.ב: אני עושה עם חבר שלי פארודיה על הספר ואני אשמח לקבל עזרה! תודה מראש!

alter ego1

New member
אני לא מבין מספיק...

אני צריך לקרוא שוב את שר הטבעות. טוב, לא "צריך"- רוצה. אבל אין לי זמן!!!!!!! בעעעעע. אולי בשבת, אם אני לא אפול לתרדמה עמוקה למשך השבת. כדאי רק שנזהר, עוד מעט טיפוסי גלעד ידרשו שניחסם בגלל שאנחנו מדברים על טולקין.

gandalf ok

New member
או.קי אני יגיב על הכל..

אז ככה בקשר לגאנדאלף זוהי דמות שאני אוהב מאד לא בשר הטבעות אלא רק ב"הוביט". בקשר לזמן, אל תתבכיינו על זמן... תמיד יש זמן לקרוא טולקין אני למשל מהאנשים שמחרבנים יותר מידי זמן אז יוצא לי לגמור ספרים שלמים תוך 5 חירבונים או שפשוט נרדמים איתו נותן השראה לחלומות לא מהעולם הזה..(אם אתם מתעסקים בחלומות צלולים) אז לא להתבכיין על זמן תמיד יש! ועכשיו לחלק העסיסי יותר... הקטע של הפיגוע היה די לא נחמד.. אבל צריך לחיות בפרופורציות אז יש פיגועים אנשים מתים.. אז נהיה מדוכאים כל הזמן ונהפוך למנוכרים וחסרי תקווה, ולהפך הוא אם לא ננסה או לפחות נשתדל לתפוס הכל בהומור לא יהיה טוב... עכשיו לחלק שאני לא משהו אוהב... אני מצטער על הערה של האיילות הנגב.. לא התכוונתי לפגוע באף אחד... אה..טאלנה זה אני בלונדיני טיפש ושמי הקודם קרפי..(תביני לבד מי יכול לרדת על האיילות הנגב..)

למעלה