מה קורה עם רומיה?

בלגן2

New member
מה קורה עם רומיה?

לא הייתי כאן תקופה מסוימת ואני לא מעודכנת - היא בשמירה? הכל בסדר??? מי מתנדבת לספר לי? אני, אגב, סירבתי לדנזול, כי אין לי שום רצון לגדל שערות במקומות משונים ולהשמע כמו אבא שלי. אז חזרתי לימים האפלים של הגלולות הרצופות. וזה ממש זכור לי לרעה. עוד לא נמצאה הגלולה שעזרה לי ורובן רק גרמו לי להרגיש יותר רע... אבל זה הפתרון היחיד כרגע, עד שנעבור את הבדיקת צפיפות עצם שוב (כזכור, בשנה שעברה התגלה לי נזק בגלל הדקא פפטיל). קיבלתי גלולות חדשות (חדשות לי) - אורטוציקלין. מקווה שנסתדר ביחד

yaelma1

New member
דיברתי איתה בשבוע שעבר.

היא בסדר אבל היות וזה הריון בסיכון גבוה היא בשמירה. אני מקווה לדבר איתה בזמן הקרוב ולמסור לה ששאלת עליה.

דנזול ../images/Emo5.gif

על רומיה קיבלת תשובה נעבור הלאה דנזול יופי שסירבת לא שזכיתי בכל תופעות הלוואי אבל לי לא היתה ברירה אז לא הכרתי את סוריאנו וגם לא הייתי בארץ ולא היתה לי ברירה לא הכרתי את הפורום ולא ידעתי כלום רק ידעתי שזה יכול להציל את הכיליה שלי עד שאני אחזור לארץ אז לקחתי. אחרי שהגעתי פניתי לשני פרופסורים לפריון והם היו קצת בשוק שקיבלתי דנזול אבל אמרו שברגע שאסיים לטפל באורטר הם יתחילו טיפול IVF ויפסיקו לי את הדנזול. גם חלמאות - תחשבי שעד שהיו מוצאים מה הבעיה של האורטר ..... אוחחחח לפעמים אני אומרת שיכול להיות שזה שהגעתי למצב שהגעתי רק עזר לי כי ככה גם הכרתי את סוריאנו שעשה פלאים וגם קיבלתי את הטיפול הנכון למרות שהדרך היתה קשה..... מחזיקה לך אצבעות להמשך גלולות תקין ובריא

למעלה